הזנחה בגן
-
- הצטרפות: 17 דצמבר 2004, 23:36
- דף אישי: הדף האישי של ענת_קדם*
הזנחה בגן
היום בשעות הבוקר. אמא שלי חולפת במכונית ברח' פרדס משותף ברעננה לכיוון גבעת חן. נחרדת לראות ילד מתחת לגיל שנתיים מסתובב לבדו ברחוב. היא עוד מציצה לראות אולי יש אמא בסביבה אבל לא רואה. פתאום היא קולטת שהפעוט יורד לכביש ומסתובב לבד באמצע הכביש. (הכביש מאוד מסוכן ללא שוליים,סואן ברוב שעות היום). היא עצרה מיד ורצה לפעוט. שאלה לשמו וגילתה שהוא אינו יודע כלל לדבר. שאלה אותו: איפה אמא? הוא אחז בידה והוביל אותה מרחק של כ-5 בתים מהמקום לשער. צלצלה אימי באינטרקום ולא נענת. פתאום קלטה קולות שירה מהבית הציצה וראתה כי זה גן ילדים. סימנה לאחת המטפלות והיא ניגשה. אימי שאלה אם היא מכירה את הילד והיא אמרה "כן זה _(אני בוחרת להשמיט את שם הילד) ונוקבת בשמו הפרטי. אמא שלי הסבירה לה שהוא הסתובב לבד בכביש אז התשובה שקיבלה הייתה:הוא לא יכול היה לצאת משער כי הוא נעול אז אולי הוא יצא מהפירצה" אמא שלי בתדהמה: אם יש פרצה למה לא סוגרים אותה? המומה ורועדת חזרה אימי לכאן פנתה לרשויות של רעננה והמשך טיפול. חשוב לי לפרסם פה את *פרטי המשפחתון: הוא ממוקם בבית פרטי ברעננה:רמב"ם פינת פרדס משותף ברעננה. הגננת דוברת אנגלית.
גיל הילד הוא בערך קצת פחות משנתיים. ילד בלונדיני עם גבס על היד.*
כל אדם יבחר לפעול לפי דרכו לגבי המשפחתון אני הבאתי את הסיפור לידיעה.
גיל הילד הוא בערך קצת פחות משנתיים. ילד בלונדיני עם גבס על היד.*
כל אדם יבחר לפעול לפי דרכו לגבי המשפחתון אני הבאתי את הסיפור לידיעה.
-
- הצטרפות: 08 יוני 2005, 12:40
- דף אישי: הדף האישי של אמא_מימה*
הזנחה בגן

-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
הזנחה בגן
אני חושבת שצריך וחשוב להודיע למשטרה.
הורי הילד חייבים לדעת. , הוא היה עלול לאבד את חייו בגלל רשלנות פושעת.
אני פשוט המומה.
הורי הילד חייבים לדעת. , הוא היה עלול לאבד את חייו בגלל רשלנות פושעת.
אני פשוט המומה.
-
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*
הזנחה בגן
אני חושבת שצריך וחשוב להודיע למשטרה.
-
- הצטרפות: 17 פברואר 2005, 14:05
- דף אישי: הדף האישי של נסיכת_השום*
הזנחה בגן
בתור ילדה אני זוכרת שגם כן פעם אחת כשהייתי בגיל דומה ברחתי מהגן ברחוב סואן בירושלים, ואמא שלי במקרה עברה ברחוב.
לאחר כמה שנים, כשאחותי היתה בגיל דומה גם היא ברחה מהגן שהיה בהרצליה עם עוד ילדה והן חצו כביש סואן.
נראה לי שזאת תופעה דיי נפוצה. אולי גם בגלל זה הגננת לא התרגשה.
מלמד אותנו עוד משהו על גנים
לאחר כמה שנים, כשאחותי היתה בגיל דומה גם היא ברחה מהגן שהיה בהרצליה עם עוד ילדה והן חצו כביש סואן.
נראה לי שזאת תופעה דיי נפוצה. אולי גם בגלל זה הגננת לא התרגשה.
מלמד אותנו עוד משהו על גנים
-
הזנחה בגן
עידכון המשך.
חזרו לאימי היום לעדכן אותה כי הורי הילד יודעו על הארוע והם ביקשו לשוחח עם אימי. הרשויות שאלו את אימי אם היא מוכנה למסור את הטלפון והיא אישרה. כנראה שתהיה שיחה איתה על פרטי הארוע ומכאן הם יכולים להחליט אם לפנות למשטרה או לכל גורם אחר.
חזרו לאימי היום לעדכן אותה כי הורי הילד יודעו על הארוע והם ביקשו לשוחח עם אימי. הרשויות שאלו את אימי אם היא מוכנה למסור את הטלפון והיא אישרה. כנראה שתהיה שיחה איתה על פרטי הארוע ומכאן הם יכולים להחליט אם לפנות למשטרה או לכל גורם אחר.
הזנחה בגן
לפני כמה שנים, כשטיפלתי בשני ילדים, אחד מהם היה בגן הכי נחשב ויקר בר"ג. היה שם מקרה בזמנו, בילד בן שנתיים, הצליח איכשהו לצאת מהגן, ללכת את כל הדרך עד קצה הרחוב, לפנות שמאלה, לחצות כביש ראשי וסואן מאוד (כנראה בכוחות עצמו, ללא עזרת מבוגר, אני מאמינה שאם מבוגר היה בנמצא לעזרה הוא גם היה ממשיך איתו הלאה) ולעלות לביתו בקומה שניה, לדפוק בדלת ולחכות שאמא תפתח.
האמא סיפרה שהיא פתחה והסתכלה בגובה של אדם מבוגר ולא ראתה אף אחד, פתאום היא מורידה את העיניים ורואה את הבן שלה! בקיצור, היה סיפור בגן הזה, כל ההורים כמעט רצו להוציא את הילדים מהגן. מפחיד מה שהולך היום בגנים. אני לא זוכרת שיכולנו לצאת מהגן, לא דרך שער, לא דרך פרצה וכו'. היינו בכלא וזהו. שמונה עד ארבע, כולל ארוחות.
האמא סיפרה שהיא פתחה והסתכלה בגובה של אדם מבוגר ולא ראתה אף אחד, פתאום היא מורידה את העיניים ורואה את הבן שלה! בקיצור, היה סיפור בגן הזה, כל ההורים כמעט רצו להוציא את הילדים מהגן. מפחיד מה שהולך היום בגנים. אני לא זוכרת שיכולנו לצאת מהגן, לא דרך שער, לא דרך פרצה וכו'. היינו בכלא וזהו. שמונה עד ארבע, כולל ארוחות.
-
הזנחה בגן
נסיכת השום
נראה לי שזאת תופעה דיי נפוצה
ממש לא נראה לי שזאת תופעה נפוצה. זה ממש חמור. וגם שני הארועים שלך ואחותך הם חמורים עד מאוד!
נראה לי שזאת תופעה דיי נפוצה
ממש לא נראה לי שזאת תופעה נפוצה. זה ממש חמור. וגם שני הארועים שלך ואחותך הם חמורים עד מאוד!
-
הזנחה בגן
כל ההורים כמעט רצו להוציא את הילדים מהגן.
זה עוד יותר גרוע. המילה כמעט במשפט. ברור שלהוציא את הילד מהגן מיד! איך לא שמו לב שהוא נעלם בכלל? שם הבעיה העיקרית לדעתי.
זה עוד יותר גרוע. המילה כמעט במשפט. ברור שלהוציא את הילד מהגן מיד! איך לא שמו לב שהוא נעלם בכלל? שם הבעיה העיקרית לדעתי.
-
הזנחה בגן
טוב עדכון אחרון. ההורים יצרו קשר.
הקב"ט של רעננה חיכה להורים כשיצאו מהגן. הגננת כלל לא סיפרה לה!!!! הקב"ט סיפר להם. הילד הוצא מהגן. הוא בן שנה וחצי ולא דובר עיברית.
להבנתי, מדברי האם, הורים נוספים קיבלו את המסר דרך מה שכתבתי פה ובעוד פורום באינטרנט.
אנא העבירו לכמה שיותר את הסיפור הזה. תודה.
הקב"ט של רעננה חיכה להורים כשיצאו מהגן. הגננת כלל לא סיפרה לה!!!! הקב"ט סיפר להם. הילד הוצא מהגן. הוא בן שנה וחצי ולא דובר עיברית.
להבנתי, מדברי האם, הורים נוספים קיבלו את המסר דרך מה שכתבתי פה ובעוד פורום באינטרנט.
אנא העבירו לכמה שיותר את הסיפור הזה. תודה.
-
- הצטרפות: 25 אוקטובר 2006, 12:11
- דף אישי: הדף האישי של רחל_ברמן*
הזנחה בגן
בהחלט נשמע שהיתה פה רשלנות פושעת (כמה זמן הם כבר יודעים על הפרצה הזו?!), אבל זה לא תמיד חייב להיות ככה. אחותי, בגיל שנתיים-שלוש, הייתה מטפסת על שער הגן ופותחת את המנעול (שלכאורה רק מבוגרים יכלו לפתוח). אותה אחות גם נעלמה לנו שלא בשעות הגן וכמעט חצתה כביש סואן לפני שנמצאה ע"י אשה שעברה שם. היא פשוט היתה מאד סקרנית וחקרנית ומאד מאד בטוחה בעצמה, ולחלוטין חסרת כל הבנה לגבי הסכנה.
-
- הצטרפות: 30 מאי 2005, 00:14
- דף אישי: הדף האישי של ערבה_אין_קץ*
הזנחה בגן
"אצלינו" בגן האנת' בר"ג גם היה מקרה כזה. שתי ילדות נטשו את הגננת בגן המשחקים והיא חזרה לגן עם קבוצה פחות שתיים.
ארבע שעות אח"כ חזרה אמא אחת הביתה ומצאה את הבנות משחקות בחצר. בערך קילומטר מהגן.
ארבע שעות אח"כ חזרה אמא אחת הביתה ומצאה את הבנות משחקות בחצר. בערך קילומטר מהגן.
-
- הצטרפות: 05 נובמבר 2006, 19:10
- דף אישי: הדף האישי של נועה_מרום*
הזנחה בגן
אכן מקומם הסיפור הזה.
לפחות הוא נגמר בטוב. היו גם מקרים גרועים יותר. אמי הכירה מקרה של ילד בן שנתיים שברח מהגן ונעלם. לעולם לא נמצא.
אחי היה ברחן רציני מהגן, הוא תמיד הצליח למצוא פרצה ולברוח משם.
גננות חייבות להשגיח ולמנוע כאלה מקרים, האסונות שעלולים לקרות הם נוראיים.
כל הכבוד לך שפרסמת, מאוד חשוב לדעת.
לפחות הוא נגמר בטוב. היו גם מקרים גרועים יותר. אמי הכירה מקרה של ילד בן שנתיים שברח מהגן ונעלם. לעולם לא נמצא.
אחי היה ברחן רציני מהגן, הוא תמיד הצליח למצוא פרצה ולברוח משם.
גננות חייבות להשגיח ולמנוע כאלה מקרים, האסונות שעלולים לקרות הם נוראיים.
כל הכבוד לך שפרסמת, מאוד חשוב לדעת.
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של אילה_א*
הזנחה בגן
האמת שזה לא מפתיע אותי ליד הבית שלי יש גינה ענקית גן מאיר וכל המטפלות \גננות\ בעלות משפחתונים מביאות לשם ילדים .
יום אחד ראיתי אחת מהן חוזרת ושואלת בשלווה הילד שם ומצביעה על הכביש הראשי הוא של אחת מכן ?( מדובר בבני שנתיים בערך)
אחת מהן אומרת כן וקמה לאיטה להביא אותו . כמעט הרבצתי לה .
יום אחד ראיתי אחת מהן חוזרת ושואלת בשלווה הילד שם ומצביעה על הכביש הראשי הוא של אחת מכן ?( מדובר בבני שנתיים בערך)
אחת מהן אומרת כן וקמה לאיטה להביא אותו . כמעט הרבצתי לה .
-
- הצטרפות: 11 מרץ 2005, 01:11
- דף אישי: הדף האישי של ...*
הזנחה בגן
מה שעולה כאן בדף, זה שכל כך הרבה ילדים רוצים לברוח מהגן.
רק על זה צריך להוציא את הילד מהגן.
רק על זה צריך להוציא את הילד מהגן.
-
- הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של with_passion*
הזנחה בגן
ציטוטים מהדף:
הכביש מאוד מסוכן ללא שוליים,סואן ברוב שעות היום
הוא לא יכול היה לצאת משער כי הוא נעול אז אולי הוא יצא מהפירצה
קראה למשטרה!
רשלנות פושעת.
להודיע למשטרה
צריך וחשוב להודיע למשטרה
לא דרך שער, לא דרך פרצה וכו'. היינו בכלא וזהו
חצתה כביש סואן
כמעט הרבצתי לה
כל כך הרבה ילדים רוצים לברוח מהגן
מפחיד מה שהולך היום בגנים
לפחות הוא נגמר בטוב
הכביש מאוד מסוכן ללא שוליים,סואן ברוב שעות היום
הוא לא יכול היה לצאת משער כי הוא נעול אז אולי הוא יצא מהפירצה
קראה למשטרה!
רשלנות פושעת.
להודיע למשטרה
צריך וחשוב להודיע למשטרה
לא דרך שער, לא דרך פרצה וכו'. היינו בכלא וזהו
חצתה כביש סואן
כמעט הרבצתי לה
כל כך הרבה ילדים רוצים לברוח מהגן
מפחיד מה שהולך היום בגנים
לפחות הוא נגמר בטוב
-
- הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של with_passion*
הזנחה בגן
אז הייתה "רשלנות פושעת" - האסיר ברח - תפסו אותו - קראו למשטרה - העבירו את האסיר לכלא אחר - הרביצו (כמעט) לסוהרים - והסיפור "לפחות נגמר בטוב".
הרשלנות היא שאני שולח את הילד לגן שנמצא ליד כביש סואן.
הרשלנות היא שאני חי ליד כביש סואן.
הרשלנות היא שאני שם את הילד במכונית (עם אותו כיסא "בטוח" כאילו) ונוסע בכביש סואן בו הסיכוי להפגע גבוה בהרבה מהסיכוי להפגע ב"מלחמה" האחרונה.
הרשלנות היא שבמקום לקחת אחריות - ולגרום לכביש להיות סואן פחות על ידי מתן השראה ופרסומת לאורח חיים ללא מכוניות - אני מתלוננת על רשלנות הגננת ומאשימה את כולם.. בזמן שאני מאפשרת ומצדיקה את קיום הכביש הסואן שאני נוסעת בו. האצבעות מופנות אליי - אני זו שנסעתי ואני זו שתומכת בכבישים סואנים באופן ישיר, ואני זו שסיכנתי ילד שבסה"כ רצה קצת חופש והמציאות של כבישים סואנים נכפתה עליו.
הרשלנות היא שאני שולח את הילד לגן שנמצא ליד כביש סואן.
הרשלנות היא שאני חי ליד כביש סואן.
הרשלנות היא שאני שם את הילד במכונית (עם אותו כיסא "בטוח" כאילו) ונוסע בכביש סואן בו הסיכוי להפגע גבוה בהרבה מהסיכוי להפגע ב"מלחמה" האחרונה.
הרשלנות היא שבמקום לקחת אחריות - ולגרום לכביש להיות סואן פחות על ידי מתן השראה ופרסומת לאורח חיים ללא מכוניות - אני מתלוננת על רשלנות הגננת ומאשימה את כולם.. בזמן שאני מאפשרת ומצדיקה את קיום הכביש הסואן שאני נוסעת בו. האצבעות מופנות אליי - אני זו שנסעתי ואני זו שתומכת בכבישים סואנים באופן ישיר, ואני זו שסיכנתי ילד שבסה"כ רצה קצת חופש והמציאות של כבישים סואנים נכפתה עליו.
-
הזנחה בגן
with passion
לא הבנתי?
לא הבנתי?
-
הזנחה בגן
לא הבנתי
בלי סימן שאלה
ואני עוד רוכבת על אופניים ועדיין לא הבנתי מה אתה אומר
בלי סימן שאלה
ואני עוד רוכבת על אופניים ועדיין לא הבנתי מה אתה אומר
-
הזנחה בגן
זאת לא הפעם הראשונה שזה קורה בגן הזה. ביולי השנה, ילד יצא מהגן ללא ידיעת העובדים. עקב כך, הואשמה ופוטרה עובדת אחת. איפה הגננת כאשר הדברים האלה קורים? כדאי מאד שהורי ילדי הגן ישקלו טוב טוב עם מי הם משאירים ילדיהם.
-
הזנחה בגן
כל הכבוד שאת מודיעה לכולם אבל ללא ספק את אשה רעה וצמאה לדם.אני מכיר אישית את הגננת ויודע שב10 שנים שיש לה משפחתון לעולם לא קרה מקרה חריג והיא אישה מדהימה וגננת עוד יותר מדהימה. אין לי ספק שאת אשה מושלמת אז תמשיכי להתרכז בעצמך.
-
הזנחה בגן
עם כל הכבוד לך, לפני שאתה מדבר, כדאי שתבדוק את העובדות. התקיים אסיפת הורים בגן לאחר המקרה - תשאל הורים שנוכחו. מעניין שהחלטת שאני אשה מושלמת - אני אולי מושלם אבל בהחלט לא מושלמת.
הזנחה בגן
_נראה לי שזאת תופעה דיי נפוצה. אולי גם בגלל זה הגננת לא התרגשה.
מלמד אותנו עוד משהו על גנים_
בעבר, באחד ממפגשי חינוך ביתי , קרה המקרה הבא:
עמדתי ושוחחתי עם ידידתי, בעוד שני הקטנים (בני שנה ועשרה חודשים בערך)
מסתובבים בחנייה שהיתה מחוץ למבנה בו נפגשנו.
אני , מסיבה כלשהי הלכתי לרגע, (כמובן שידידתי ראתה זאת כי הרי שוחחנו)
השארתי אותה ואת שני הזאטוטים שם.
אחרי פחות מדקה וחצי , אני רואה אותה ואת הילד שלה בתוך המבנה,
ושאלתי אותה (סתם מתוך סקרנות, לא דאגתי לרגע שמשהו לא תקין)
איפה הקטנצ'יק שלי.
היא ענתה "איני יודעת, כנראה נשאר שם".
השארתי מאחוריי עשן וטסתי לחנייה , שם הילד הסתובב בגפו, כאשר בכל רגע
נתון יכולה להגיע או לצאת מכונית ולא להבחין בגמד הקטן.
רציתי להביא את הדוגמא הזו, כדי לתת פרספקטיבה לחבר'ה כאן
שעלולים להשליך את כל הרע בעולם על גנים ואת כל הטוב בעולם לשייך
לחינוך ביתי.
יש לי דוגמאות נוספות שבהן החינוך הביתי והאמון שנותנים באמא- קולגה
מאד מאכזבים. לפעמים לא פחות מגן.
_מה שעולה כאן בדף, זה שכל כך הרבה ילדים רוצים לברוח מהגן.
רק על זה צריך להוציא את הילד מהגן._
ילדים , כולל הילד שלי עד גיל מסויים, אוהבים לצאת מחללים סגורים
(מהנסיון שלי- משחקייה, חדר שבו מתקיים חוג, אפילו בית של חבר)
ולחפש עצמאותם בחוץ. כמובן שצריך לבדוק את הסיבה אם זה קורה בגן
אבל מכאן ועד הציטוט הנ"ל, הדרך ארוכה ומופרזת.
מלמד אותנו עוד משהו על גנים_
בעבר, באחד ממפגשי חינוך ביתי , קרה המקרה הבא:
עמדתי ושוחחתי עם ידידתי, בעוד שני הקטנים (בני שנה ועשרה חודשים בערך)
מסתובבים בחנייה שהיתה מחוץ למבנה בו נפגשנו.
אני , מסיבה כלשהי הלכתי לרגע, (כמובן שידידתי ראתה זאת כי הרי שוחחנו)
השארתי אותה ואת שני הזאטוטים שם.
אחרי פחות מדקה וחצי , אני רואה אותה ואת הילד שלה בתוך המבנה,
ושאלתי אותה (סתם מתוך סקרנות, לא דאגתי לרגע שמשהו לא תקין)
איפה הקטנצ'יק שלי.
היא ענתה "איני יודעת, כנראה נשאר שם".
השארתי מאחוריי עשן וטסתי לחנייה , שם הילד הסתובב בגפו, כאשר בכל רגע
נתון יכולה להגיע או לצאת מכונית ולא להבחין בגמד הקטן.
רציתי להביא את הדוגמא הזו, כדי לתת פרספקטיבה לחבר'ה כאן
שעלולים להשליך את כל הרע בעולם על גנים ואת כל הטוב בעולם לשייך
לחינוך ביתי.
יש לי דוגמאות נוספות שבהן החינוך הביתי והאמון שנותנים באמא- קולגה
מאד מאכזבים. לפעמים לא פחות מגן.
_מה שעולה כאן בדף, זה שכל כך הרבה ילדים רוצים לברוח מהגן.
רק על זה צריך להוציא את הילד מהגן._
ילדים , כולל הילד שלי עד גיל מסויים, אוהבים לצאת מחללים סגורים
(מהנסיון שלי- משחקייה, חדר שבו מתקיים חוג, אפילו בית של חבר)
ולחפש עצמאותם בחוץ. כמובן שצריך לבדוק את הסיבה אם זה קורה בגן
אבל מכאן ועד הציטוט הנ"ל, הדרך ארוכה ומופרזת.
-
- הצטרפות: 22 אוקטובר 2006, 12:19
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_שפן*
הזנחה בגן
אמי הכירה מקרה של ילד בן שנתיים שברח מהגן ונעלם. לעולם לא נמצא
כש אבא של שפן היה ילד קטן בניו יורק, ילד אחד מהגן שלו התחיל לרדת במדרגות כשאמא שלו התעכבה לשניה לנעול את הדלת. כמה זמן זה לוקח? כלום זמן. היא היתה פחות מדקה אחריו. ועד היום לא מצאו אותו.
זה הטביע בחמותי כאם צעירה כזו טראומה, שבן הזקונים שלה (בישראל!) היה נשאר רק עם שמרטפית עד גיל 12.
כש אבא של שפן היה ילד קטן בניו יורק, ילד אחד מהגן שלו התחיל לרדת במדרגות כשאמא שלו התעכבה לשניה לנעול את הדלת. כמה זמן זה לוקח? כלום זמן. היא היתה פחות מדקה אחריו. ועד היום לא מצאו אותו.
זה הטביע בחמותי כאם צעירה כזו טראומה, שבן הזקונים שלה (בישראל!) היה נשאר רק עם שמרטפית עד גיל 12.
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2005, 13:35
- דף אישי: הדף האישי של ילדת_טבע*
הזנחה בגן
הנה עוד דוגמה אבל בלי גן. כשהייתי פיצית=עדיין זוחלת ערב אחד השכנה של הורי דפקה בדלת וכשהורי פתחו הם ראו אותה מחזיקה אותי בידיים. הסתבר שזחלתי את דרכי החוצה בחושך כנראה ברגע שהשער היה פתוח הצלחתי לחמוק ולזחול לי לשביל. השכנה שבדיוק חזרה מסידורים חשבה בהתחלה שזה איזה בעל חיים ונדהמה לגלות שזו תינוקת... המדהים הוא שהורי בכלל לא חשו בחסרוני-אם זה לא מתאים לדף התרכזות בילד אז אני לא יודעת מה יותר מתאים... מאותו היום לאימי היו חלומות זוועתיים על כך שהיא מאבדת אותי. ואני כיום חושבת שמזל שאותה שכנה מצאה אותי כי אחרת יכולתי לזחול לי ישירות לכביש ואם היה עובר כלי רכב אחד לא זהיר (בימים ההם הכביש לא היה ממש סואן ובטח לא בשעות הערב) ולא רואה ממש את הצוציקית שזוחלת שם... לא נעים...
ורק לסיבור האוזן, ההורים שלי לא אנשים רעים ולא הורים מזניחים, גדלתי במשפחה מרובת ילדים וכנראה כל אחד חשב שמישהו אחר משחק עם התינוקת כרגע ומכאן השקט. אוף זה מזכיר לי את הסיפורים האלה על הורים ששכחו ילד ברכבת/אוטו/סופר מרקט והגיעו הביתה כדי לגלות שהוא חסר. זה לא מוציא אותם יותר טובים, אה?
ורק לסיבור האוזן, ההורים שלי לא אנשים רעים ולא הורים מזניחים, גדלתי במשפחה מרובת ילדים וכנראה כל אחד חשב שמישהו אחר משחק עם התינוקת כרגע ומכאן השקט. אוף זה מזכיר לי את הסיפורים האלה על הורים ששכחו ילד ברכבת/אוטו/סופר מרקט והגיעו הביתה כדי לגלות שהוא חסר. זה לא מוציא אותם יותר טובים, אה?
-
- הצטרפות: 17 פברואר 2005, 14:05
- דף אישי: הדף האישי של נסיכת_השום*
הזנחה בגן
הדף הזה עושה לי חרדות...
-
הזנחה בגן
הדף הזה עושה לי חרדות...
כן יש לו אנרגיה מאוד קשה לדף אבל אני רוצה לספר כי בעקבות הפרסום פה באתר, המידע הגיע להורים של ילדי הגן. וגם לרשימה של רעננה. אני לא בטוחה של מה הרשימה נדמה לי של גנים שכן או לא להגיע אליהם. בכל מקרה הוא עשה את העבודה שרציתי שיעשה. תודה לאתר המופלא הזה שיש לו השפעה בכל מקום.
אגב
זאת לא הפעם הראשונה שזה קורה בגן הזה. ביולי השנה, ילד יצא מהגן ללא ידיעת העובדים. עקב כך, הואשמה ופוטרה עובדת אחת. איפה הגננת כאשר הדברים האלה קורים? כדאי מאד שהורי ילדי הגן ישקלו טוב טוב עם מי הם משאירים ילדיהם.
זה נכון. האמא באה עם פרחים להודות וסיפרה לנו. היא גם התריעה על הבעיה שהפירצה לו מספיק סגורה יום לפני הארוע... כלומר זה ממש פלילי בעיני!!!!
כן יש לו אנרגיה מאוד קשה לדף אבל אני רוצה לספר כי בעקבות הפרסום פה באתר, המידע הגיע להורים של ילדי הגן. וגם לרשימה של רעננה. אני לא בטוחה של מה הרשימה נדמה לי של גנים שכן או לא להגיע אליהם. בכל מקרה הוא עשה את העבודה שרציתי שיעשה. תודה לאתר המופלא הזה שיש לו השפעה בכל מקום.
אגב
זה נכון. האמא באה עם פרחים להודות וסיפרה לנו. היא גם התריעה על הבעיה שהפירצה לו מספיק סגורה יום לפני הארוע... כלומר זה ממש פלילי בעיני!!!!
-
הזנחה בגן
אני אבא של אחד הילדים בגן המדובר ואני מאוד מרוצה מהגן והגננת.
אין שום פירצה בגדר ואף אחד מההורים לא אמר שום דבר ולא התריע אז אם את מפרסמת דברים לפחות תבדקי אותם ולפני שמאשימים
מישהו שכל אחד יבדוק את עצמו.
אין לי ספק שהילד שלי בטוח, מטופל היטב ומשגיחים עליו כמו שצריך.
אין שום פירצה בגדר ואף אחד מההורים לא אמר שום דבר ולא התריע אז אם את מפרסמת דברים לפחות תבדקי אותם ולפני שמאשימים
מישהו שכל אחד יבדוק את עצמו.
אין לי ספק שהילד שלי בטוח, מטופל היטב ומשגיחים עליו כמו שצריך.
-
הזנחה בגן
יופי
שכל אחד יבדוק את עצמו.
מסכימה, שכל אחד יבדוק את עצמו.
יופי
שכל אחד יבדוק את עצמו.
מסכימה, שכל אחד יבדוק את עצמו.
-
- הצטרפות: 29 נובמבר 2006, 22:21
הזנחה בגן
עד כמה היית מרוצה אם הילד שלך היה זה שנמצא משוטט על הכביש?
-
הזנחה בגן
אין לי מה להוסיף! יכוך להיות שהגן מצוין (היה לפחות) וגם הגננת. אבל במקרה הזה, טעות אחת יותר מידי.
אין סיכוי שהייתי משאירה את הילד שלי בגן, בעיקר לאור העובדה שהגננת לא דיווחה להורים. ברגע שהילד הוחזר לגן, הוריו היו צריכים לקבל טלפון ולשמוע במיידי מה קרה לילדם, בשעה שהוא לא איתם.
זה פשוט מזעזע, בטירוף!!!!
אין לי מה להוסיף! יכוך להיות שהגן מצוין (היה לפחות) וגם הגננת. אבל במקרה הזה, טעות אחת יותר מידי.
אין סיכוי שהייתי משאירה את הילד שלי בגן, בעיקר לאור העובדה שהגננת לא דיווחה להורים. ברגע שהילד הוחזר לגן, הוריו היו צריכים לקבל טלפון ולשמוע במיידי מה קרה לילדם, בשעה שהוא לא איתם.
זה פשוט מזעזע, בטירוף!!!!
הזנחה בגן
הטעות היא יותר מידי מזעזעת ולפי דעתי צריך לסגור את הגן דחןף לא יעלה על הדעת שמקרה כזה יקרה איפה האחריות אני במקום כל ההורים בגן הייתי מוציאה את הילדים מהגן עדיף לשבת בבית לא לשלוח את הילד לגן מאשר שלא נדע .............
צריך להחליף את הצוות של הגן דחוף
צריך להחליף את הצוות של הגן דחוף
הזנחה בגן
נ.ב
לא ניתן להתעלם ממקרה שכזה מחריד , זה היה יכול להיות ילד של כל אחד מאיתנו אי אפשר שלא להתערב .
לא ניתן להתעלם ממקרה שכזה מחריד , זה היה יכול להיות ילד של כל אחד מאיתנו אי אפשר שלא להתערב .
-
- הצטרפות: 30 נובמבר 2006, 11:17
הזנחה בגן
(אבל רוצה להוסיף צשהו בכל זאת)
אין סיכוי שהייתי משאירה את הילד שלי בגן, בעיקר לאור העובדה שהגננת לא דיווחה להורים - זאת בעיניי הנקודה הכי מהותית, שצריכה להדליק נורה אדומה מהבהבת עם סירנה צווחנית.
מה עוד היא אולי לא מספרת???
אין סיכוי שהייתי משאירה את הילד שלי בגן, בעיקר לאור העובדה שהגננת לא דיווחה להורים - זאת בעיניי הנקודה הכי מהותית, שצריכה להדליק נורה אדומה מהבהבת עם סירנה צווחנית.
מה עוד היא אולי לא מספרת???
-
הזנחה בגן
כולכם פה חוגגים בכזו רשעות!
מזל שהסיפור נגמר בטוב
אני בטוחה שבגן הזה לא יברחו עוד ילדים , הלקח נלמד.הדבר החשוב הוא לדאוג שמקרה כזה לא יחזור על עצמו
האם אתם יכולים להיות בטוחים ב-100% שהילדים שלכם בטוחים בגן שלהם?
מזל שהסיפור נגמר בטוב
אני בטוחה שבגן הזה לא יברחו עוד ילדים , הלקח נלמד.הדבר החשוב הוא לדאוג שמקרה כזה לא יחזור על עצמו
האם אתם יכולים להיות בטוחים ב-100% שהילדים שלכם בטוחים בגן שלהם?
הזנחה בגן
אנחנו באתר של באופן טבעי , הילדים של רבים מאיתנו לא הולכים לגן אלא מתחנכים בבית
-
הזנחה בגן
עכשיו ברור מדוע כולכם חוגגים!! ילדים זקוקים לחברה של ילדים באופן טבעי!
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
הזנחה בגן
הילדים של רבים מאיתנו לא הולכים לגן אלא מתחנכים בבית
הייתי מנסחת יותר טוב:
זה האתר של החינוך הביתי.
הילדים של רבים מאיתנו לא הולכים לגן, אלא נמצאים בתוך המשפחה.
כאשר הם נפגשים עם חבריהם, הם בחברת אחד ההורים שלהם או שניהם, אם יש להם אחים ואחיות אז גם בחברתם. הם לא נשלחים לבד למקום שבו מבוגר זר "שומר" עליהם.
גם בחיק המשפחה, ילדים קטנים עלולים לצאת לטיולים מסוכנים כשההורה לא רואה רגע אחד. ועדיין, מצב שבו יש גן עם פירצה בגדר שלא דואגים מייד לסגור אותה, ומצב שבו ילד קטן יצא לטיול מסוכן אבל העובדה הוסתרה מהוריו בכוונה תחילה - הוא בעיני רשלנות פושעת.
הייתי מנסחת יותר טוב:
זה האתר של החינוך הביתי.
הילדים של רבים מאיתנו לא הולכים לגן, אלא נמצאים בתוך המשפחה.
כאשר הם נפגשים עם חבריהם, הם בחברת אחד ההורים שלהם או שניהם, אם יש להם אחים ואחיות אז גם בחברתם. הם לא נשלחים לבד למקום שבו מבוגר זר "שומר" עליהם.
גם בחיק המשפחה, ילדים קטנים עלולים לצאת לטיולים מסוכנים כשההורה לא רואה רגע אחד. ועדיין, מצב שבו יש גן עם פירצה בגדר שלא דואגים מייד לסגור אותה, ומצב שבו ילד קטן יצא לטיול מסוכן אבל העובדה הוסתרה מהוריו בכוונה תחילה - הוא בעיני רשלנות פושעת.
-
הזנחה בגן
אולי לא קראתם טוב אבל זה כבר קרה בגן הזה לפני 4 חודשים. ביולי, ילד יצא לבד מהגן ללא ידיעת העובדים. נראה שבכלל לא למדו מהמקרה. לא הייתי רוצה לשחק רולטה רוסית בגן הזה וסכן את חיי ילדי.
-
- הצטרפות: 31 מאי 2003, 21:32
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_צמות*
הזנחה בגן
מכירה באופן אישי את האמא הזו - וזה אכן קרה ! (הילדה, אגב - כן זו הייתה ילדה וזה קרה ברמת גן, הוצאה מהגן הזה אחר כבוד...).
בשמת א - הילדים שלי הולכים לגן, עדיין גם נמצאים בתוך משפחה - זו לא הסיבה להיות מזועזע מהסיפור. כשהילד שלי הולך לגן אני רוצה להיות מיודעת בכל דבר חריג שקורה (לשמחתי, מאמינה שבגן בה בתי נמצאית כך פני הדברים) ואני לא מתכוונת לדברים שמפריעים לגננת, אלא דווקא אלו שמפריעים לי. (כמו ידוע שלילדה ברח מתישהו במכנסיים, שמתי לב לפני המפגש והחלפנו לה ולא ממש הצלחנו להבין כמה זמן היא הסתובבה ככה. האמת - גם אני לא הבנתי ממנה. אבל יכלו רק לספר לי שהחליפו. יכולתי לגלות את זה מלמצוא את השקית בתיק - יכולתי לשמוע מאמא אחרת. לא יודעת מה). האמירה הישירה והכנה גם של הדברים שאני לא אהיה מרוצה מהם - הכנות אלי של מי שמטפל בילדים שלי, מעבר לתחושה שמטפלים בה כמו שצריך. (גם אם לא תמיד בדרכי - באהבה ותשומת לב).
אני חושבת שלא רק צריך לדבר על זה - חובה לדבר על זה, להתריע - לצעוק.
_כולכם פה חוגגים בכזו רשעות!
מזל שהסיפור נגמר בטוב
האם אתם יכולים להיות בטוחים ב-100% שהילדים שלכם בטוחים בגן שלהם?_
חוגגים? מבועתים יותר מתאים. פעם שניה שזה קורה באותו הגן. ולשאלתך השנייה - אף אחד לא בטוח במאה אחוז לגבי הביטחון של ילדיו - בגן או בבית - והפחד הגדול שמה משהו יקרה למישהו מילדנו - הוא חלק נכבד ממה שמניע את תגובות האנשים כאן.
מכירה באופן אישי את האמא הזו - וזה אכן קרה ! (הילדה, אגב - כן זו הייתה ילדה וזה קרה ברמת גן, הוצאה מהגן הזה אחר כבוד...).
בשמת א - הילדים שלי הולכים לגן, עדיין גם נמצאים בתוך משפחה - זו לא הסיבה להיות מזועזע מהסיפור. כשהילד שלי הולך לגן אני רוצה להיות מיודעת בכל דבר חריג שקורה (לשמחתי, מאמינה שבגן בה בתי נמצאית כך פני הדברים) ואני לא מתכוונת לדברים שמפריעים לגננת, אלא דווקא אלו שמפריעים לי. (כמו ידוע שלילדה ברח מתישהו במכנסיים, שמתי לב לפני המפגש והחלפנו לה ולא ממש הצלחנו להבין כמה זמן היא הסתובבה ככה. האמת - גם אני לא הבנתי ממנה. אבל יכלו רק לספר לי שהחליפו. יכולתי לגלות את זה מלמצוא את השקית בתיק - יכולתי לשמוע מאמא אחרת. לא יודעת מה). האמירה הישירה והכנה גם של הדברים שאני לא אהיה מרוצה מהם - הכנות אלי של מי שמטפל בילדים שלי, מעבר לתחושה שמטפלים בה כמו שצריך. (גם אם לא תמיד בדרכי - באהבה ותשומת לב).
אני חושבת שלא רק צריך לדבר על זה - חובה לדבר על זה, להתריע - לצעוק.
_כולכם פה חוגגים בכזו רשעות!
מזל שהסיפור נגמר בטוב
האם אתם יכולים להיות בטוחים ב-100% שהילדים שלכם בטוחים בגן שלהם?_
חוגגים? מבועתים יותר מתאים. פעם שניה שזה קורה באותו הגן. ולשאלתך השנייה - אף אחד לא בטוח במאה אחוז לגבי הביטחון של ילדיו - בגן או בבית - והפחד הגדול שמה משהו יקרה למישהו מילדנו - הוא חלק נכבד ממה שמניע את תגובות האנשים כאן.
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
הזנחה בגן
הילדים שלי הולכים לגן, עדיין גם נמצאים בתוך משפחה - זו לא הסיבה להיות מזועזע מהסיפור
מיכל צמות, אני עניתי בכלל לזה:
_גמאמא (30.11.2006 12:29):
מחקפלוני אלמונית (30.11.2006 12:36):
עכשיו ברור מדוע כולכם חוגגים!! ילדים זקוקים לחברה של ילדים באופן טבעי!_
לא ברור לי על מה את עונה לי.
אני אישית חושבת שזה סיפור מזעזע, אסור שיקרה בשום גן, ותמוהים בעיני כל האלמונים שמתחזים פה וכותבים שזו "רשעות" ושזה לא קרה וכו'. איך הם בכלל הגיעו לאתר הזה. על הגננת שמפסידה לקוחות כואב להם? לא על הילדים המופקרים שם?
מיכל צמות, אני עניתי בכלל לזה:
_גמאמא (30.11.2006 12:29):
מחקפלוני אלמונית (30.11.2006 12:36):
עכשיו ברור מדוע כולכם חוגגים!! ילדים זקוקים לחברה של ילדים באופן טבעי!_
לא ברור לי על מה את עונה לי.
אני אישית חושבת שזה סיפור מזעזע, אסור שיקרה בשום גן, ותמוהים בעיני כל האלמונים שמתחזים פה וכותבים שזו "רשעות" ושזה לא קרה וכו'. איך הם בכלל הגיעו לאתר הזה. על הגננת שמפסידה לקוחות כואב להם? לא על הילדים המופקרים שם?
-
- הצטרפות: 31 מאי 2003, 21:32
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_צמות*
הזנחה בגן
וואלה. לא הבנתי אותך נכון. P-: .
איך הם בכלל הגיעו לאתר הזה. אני חושבת שזה מישהו שקשור לגן / גננות - והגיע בעקבות שנודע לו שכותבים כאן והוא עושה לו נפשות. (תקנו אותי אם אני טועה).
איך הם בכלל הגיעו לאתר הזה. אני חושבת שזה מישהו שקשור לגן / גננות - והגיע בעקבות שנודע לו שכותבים כאן והוא עושה לו נפשות. (תקנו אותי אם אני טועה).
-
הזנחה בגן
פעם באחד הקיבוצים ילד אחד יצא מהגן ונמצא ללא רוח חיים בבור מים של הקיבוץ.

ולהבדיל, במפגש האחרון בפארק ברמת גן הפעוט הפרטי שלי הצליח להיעלם כשעמדנו ללכת והגיע למגרש החנייה לבד, שם נמצא ע"י זוג מבוגרים נחמדים שליוו אותו חזרה לתוך הפארק. השערות הלבנות שלי הן בעיקר בגלל הכמה דקות האלה, עד שמצאנו אותו.

ולהבדיל, במפגש האחרון בפארק ברמת גן הפעוט הפרטי שלי הצליח להיעלם כשעמדנו ללכת והגיע למגרש החנייה לבד, שם נמצא ע"י זוג מבוגרים נחמדים שליוו אותו חזרה לתוך הפארק. השערות הלבנות שלי הן בעיקר בגלל הכמה דקות האלה, עד שמצאנו אותו.
-
הזנחה בגן
ילדים הולכים לאיבוד זה חלק מהדברים שקורים להם
ולהרבה מבוגרים יש זיכרון לאיך הם הלכו לאיבוד כשהיו ילדים.
זה לא אותו דבר כשילד משוטט לו ואף אחד אפילו לא מרגיש בחסרונו.
פשוט לא אותו דבר לא נושא השיחה .
ולהרבה מבוגרים יש זיכרון לאיך הם הלכו לאיבוד כשהיו ילדים.
זה לא אותו דבר כשילד משוטט לו ואף אחד אפילו לא מרגיש בחסרונו.
פשוט לא אותו דבר לא נושא השיחה .
-
- הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
- דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*
הזנחה בגן
בתור ילדה אני זוכרת שגם כן פעם אחת כשהייתי בגיל דומה ברחתי מהגן
אני לא זוכרת, אבל אני זוכרת את הסיפור כפי שסופר לי.
הייתי בת שנה וחצי, אצל מטפלת, והחלטתי לצאת. יצאתי מהדירה, נכנסתי למעלית עם זוג זקנים שכנים, והגעתי לרחוב. באותו הזמן אמא שלי הגיעה לאסוף אותי (מעניין אם המטפלת היתה מספרת לה אחרת...), וגילו שאני לא נמצאת. צעקות, בלגן, הסטריה. כמה דקות מאוחר יותר הגיעו השכנים איתי, לאחר שהגיעו למסקנה המבריקה שלא ייתכן שילדה בת שנה וחצי יוצאת לטייל לבדה
אני לא זוכרת, אבל אני זוכרת את הסיפור כפי שסופר לי.
הייתי בת שנה וחצי, אצל מטפלת, והחלטתי לצאת. יצאתי מהדירה, נכנסתי למעלית עם זוג זקנים שכנים, והגעתי לרחוב. באותו הזמן אמא שלי הגיעה לאסוף אותי (מעניין אם המטפלת היתה מספרת לה אחרת...), וגילו שאני לא נמצאת. צעקות, בלגן, הסטריה. כמה דקות מאוחר יותר הגיעו השכנים איתי, לאחר שהגיעו למסקנה המבריקה שלא ייתכן שילדה בת שנה וחצי יוצאת לטייל לבדה

-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
- דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*
הזנחה בגן
הדף הזה עושה לי חרדות...
טוב, תמיד היו לי חרדות כאלו, אבל הן עולות יופי עם הסיפורים כאן...
טוב, תמיד היו לי חרדות כאלו, אבל הן עולות יופי עם הסיפורים כאן...
-
הזנחה בגן
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
אתמול הבן שלי ועוד שני ילדים יצאו מפתח הגן לכיוון הכביש היתקשרה המנהלת וסיפרה את כל הפרטים לא הסתירה דבר המקרה בחקירה ת"מת האם לגשת למשטרה? האם לקחת את הילד לגן?
אתמול הבן שלי ועוד שני ילדים יצאו מפתח הגן לכיוון הכביש היתקשרה המנהלת וסיפרה את כל הפרטים לא הסתירה דבר המקרה בחקירה ת"מת האם לגשת למשטרה? האם לקחת את הילד לגן?