דף תמיכה להתפרנס ממה שאני אוהבת

פלונית*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2001, 03:13

שליחה על ידי פלונית* »

נעמה סלע מה שלומך?
את יכולה לספר איפה את היום? איך דברים הסתדרו לך?
זאת_שלא_מלה*
הצטרפות: 05 ינואר 2012, 13:50

שליחה על ידי זאת_שלא_מלה* »

הבעיה היא שיש לי סוג של עיוורון לגבי העבודות שלי. אני לא יודעת מתי באמת זה נראה מיליון דולר.
זה ככה אצל כולם. בגלל זה הבחירה לא חייבת להיות מושכלת, היא יכולה להיות שרירותי כי בינכה וכה ייקח לך זמן לשכלל את היצירה ולהביא אותה לצורה שירצו לקנות במחיר הנכון.
אם את קופצת מיצירה ליצירה בתקווה ליפול על המושלמת בפעם הראשונה את מאבדת זמן התמקצעות שכל אמנות דורשת. לכל תוכנה שיוצאת לשוק היו גרסאות 0, 0.1, 0.2, 0.21 עד שהיא היתה מוכנה לצאת.
הגמד_חיוכון*
הצטרפות: 06 יולי 2005, 23:41
דף אישי: הדף האישי של הגמד_חיוכון*

שליחה על ידי הגמד_חיוכון* »

תודה לך, זה נכון
יש לי אכן נטיה לבחור את הסקיצה הראשונה שעולה לי. לרוב זה מצליח להגיע לכלל יצירה שלמה שאין לה ככ קשר עם המחשבה ההתחלתית, אבל זה בסדר.. ככה אני עובדת.
ואני אוהבת שזה דינמי. אבל את צודקת מאוד אין מושלם בפעם ראשונה.
לשמחתי אתמול הצלחתי ליצור איור יפה על קוביית עץ שגם היום נראה לי טוב. אין לי מושג אם אנשים יקנו את זה וכמה ישלמו על זה.
תמחור העבודת שלך היא אומנות בפני עצמה. בלי לדבר על הפרידה מהן.. תשלום נורמלי ופירי על איור הוא לפחות 800 ש"ח. אבל צריך לחשב את הזמן ואת הדרך ליצר עוד ועוד מזה.
איש לא יקנה קישוט קטן לבית במחיר כזה וגם לא בחצי. חבר אחד שהיה אצלי אתמול מיד אמר שהוא רוצה כזה ושאל אותי למה אני לא פשוט מאיירת, ממסגרת ומוכרת?...
אני פשוט לא יודעת להכין את העבודות שלי בmass production.. ואין לי מושג כמה לקחת על זה. זה לקח לי שלוש שעות בערך
שליחת תגובה

חזור אל “תכנון משפחה”