דף בלוג
דף בלוג
בְּלוֹג זה קיצור של "web log" – יומן פומבי ברשת (יומן לא במשמעות של "יש לי פגישה בעשר", אלא יותר כמו יומנה של אנה פרנק). אנשים כותבים בבלוגים על חוויות שהם עוברים, על תובנות שצפות, על ספרים שהם קוראים, על אתרים מעניינים, על דברים שהם לומדים, ועל כל מה שעולה בדעתם.
כמה אנשים כאן באתר החלו לכתוב בלוגים, אולי אפילו מבלי להכיר את המונח. את הדפים שמשמשים כבלוגים מתייגים כ-_דף בלוג.
באתר יש [->refs.pl?refs=$title&text=דפים מסוג]
(דף זה הוא דף תיוג)
כמה אנשים כאן באתר החלו לכתוב בלוגים, אולי אפילו מבלי להכיר את המונח. את הדפים שמשמשים כבלוגים מתייגים כ-_דף בלוג.
באתר יש [->refs.pl?refs=$title&text=דפים מסוג]
(דף זה הוא דף תיוג)
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
דף בלוג
בלוג מתעדכן כל הזמן עם הודעות חדשות של בעל הבלוג על דברים שמעניינים אותו. זה מעין כתב-עת אישי. תציצי בדפים למעלה ותראי.
-
- הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
- דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*
דף בלוג
יש כללים בעניין הבלוג? נניח, מותר לכתוב בדף בלוג של מישהו אחר או שזה לא מקובל ? צריך להבין לבד לפי הבלוג אם זה כזה שמותר לכתוב בו או כזה שלא רצוי ?
-
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
דף בלוג
בעקרון - כל בעל-בית מחליט לעצמו.
אני לפעמים מרגישה צורך לבקש רשות, ולפעמים פולשת.
אני לפעמים מרגישה צורך לבקש רשות, ולפעמים פולשת.
-
- הצטרפות: 12 מרץ 2005, 21:08
- דף אישי: הדף האישי של אף_חצוף*
דף בלוג
שאלת נימוסין: מי פותח בלוג? בעיקר אנשים ותיקים ומוכרים, או שגם לחדשים "מותר"? אני משתעשעת ברעיון, אבל עוד לא ברור לי אם זה מקובל.
-
- הצטרפות: 22 מרץ 2005, 13:59
- דף אישי: הדף האישי של חמוטל_בת_חוה*
דף בלוג
איך אני הופכת את מחנכים בבית בלונדון לדף בלוג?
-
- הצטרפות: 12 מרץ 2005, 21:08
- דף אישי: הדף האישי של אף_חצוף*
-
- הצטרפות: 22 אוגוסט 2003, 11:13
- דף אישי: הדף האישי של תזמורת_הים*
דף בלוג
כמובן שלכל אחד מותר לפתוח דף בלוג, תרגישי חופשי.
-
- הצטרפות: 18 יולי 2006, 20:41
- דף אישי: הדף האישי של אורחת_לרגע*
דף בלוג
היום אסדר את החדרים,אתייק את הנירות החשובים,אמצא כמה אבודים, אתקשר לרואת החשבון,אעשה סדר בכמה ענינים...היום.וגם אסיים עם הילדים הכנות אחרונות לקראת שנת הלימודים המתקרבת וניערך לניקיון שבועי במקום המנקה המפוטרת(הידד) וגם וגם וגם..בינתיים עוד שעה חולפת בעצלתיים מול המחשב,מתחת למזגן ובשלוות צהריים מפוהקת וכה נפלאה כאן בעיר הכי חמה בארץ.
אלא שמבעד לסטואיות הזו פורצים הענינים.האחד דחף את השני,השלישית שוב קורסת ומתחת לכל זה חמתך שלך ששוב תבער להשחית או להשתיק והקסם מתפוגג.
דוקא חשבתי לכתוב היום משהו. על סיומים או התחלות או גם וגם.משהו כזה.אבל כעת מוכרחים להקפיץ מישהו לאנשהו ולחזור למשרד ומשם למטבח ועוד ועוד אז זהו לפתיח הנוכחי שמי יודע אם יהיה לו המשך.צהריים מופלאים לכל.
אלא שמבעד לסטואיות הזו פורצים הענינים.האחד דחף את השני,השלישית שוב קורסת ומתחת לכל זה חמתך שלך ששוב תבער להשחית או להשתיק והקסם מתפוגג.
דוקא חשבתי לכתוב היום משהו. על סיומים או התחלות או גם וגם.משהו כזה.אבל כעת מוכרחים להקפיץ מישהו לאנשהו ולחזור למשרד ומשם למטבח ועוד ועוד אז זהו לפתיח הנוכחי שמי יודע אם יהיה לו המשך.צהריים מופלאים לכל.