דיאנה ב
דיאנה ב
טוב, אז גם לי יש עכשיו דף בית אישי, לכל מי שרוצה לכתוב לי משהו. במיוחד מאחר ו hotmail.co.il מפשלים ואי אפשר לשלוח לי אימיילים.
דיאנה ב
האימייל שלי, (לזמן שהוא כן יעבוד): [email protected]
וקצת על עצמי:
נשואה, אמא לשון ילידת יולי 1995 ולבר יליד פברואר 2001. מתגוררים בארה"ב, באיזור סיאטל.
בעבר עבדתי בהי-טק, כיום חסרת תעסוקה (אמריקה בהחלט לא חיכתה לי) ומקווה להתחיל ללמוד בקרוב.
הייתי עם בר שנה ושמונה חודשים בבית, מה שכנראה היה אחד המסמרים בארון המתים של הקריירה שלי, ואני לא מצטערת לרגע.
בר לא נימול, וככה בעצם הגעתי הנה, מישהו שם לינק לעמוד על ברית מילה של "באופן" בפורום של תפוז. כמו כן הוא עדיין יונק.
ככה שאני מין שעטנז כזה... חיה חיים די קונבנציונלים, הילדים במוסדות חינוך, משתמשים בחיתולים ואפילו לא רב פעמיים, ואפשר למצוא אותנו פה ושם במקדונלד... אבל בחירות מסויימות שלי גורמות לפעמים ל"הרמת גבות להתרומם בפליאה" (מהכתבה של טובה קראוזה ב YNET על הנקה מעל גיל שנה).
אני מכירה כאן וירטואלית, מפורומים אחרים, את בשמת, המסעדה הניידת, אם פי 3, גילה ובטח עוד ששכחתי. עם חלקן גם היה לי העונג להפגש לפני שעברנו לחו"ל.
אני קצת עוזרת לאורית ג. לנהל את פורום "ברית מילה בעד ונגד" בתפוז.
אני מאד נהנית לקרוא כאן את הדיונים בנושאים השונים, ומוצאת אותם פוקחי עיניים ומעוררי מחשבה.
וקצת על עצמי:
נשואה, אמא לשון ילידת יולי 1995 ולבר יליד פברואר 2001. מתגוררים בארה"ב, באיזור סיאטל.
בעבר עבדתי בהי-טק, כיום חסרת תעסוקה (אמריקה בהחלט לא חיכתה לי) ומקווה להתחיל ללמוד בקרוב.
הייתי עם בר שנה ושמונה חודשים בבית, מה שכנראה היה אחד המסמרים בארון המתים של הקריירה שלי, ואני לא מצטערת לרגע.
בר לא נימול, וככה בעצם הגעתי הנה, מישהו שם לינק לעמוד על ברית מילה של "באופן" בפורום של תפוז. כמו כן הוא עדיין יונק.
ככה שאני מין שעטנז כזה... חיה חיים די קונבנציונלים, הילדים במוסדות חינוך, משתמשים בחיתולים ואפילו לא רב פעמיים, ואפשר למצוא אותנו פה ושם במקדונלד... אבל בחירות מסויימות שלי גורמות לפעמים ל"הרמת גבות להתרומם בפליאה" (מהכתבה של טובה קראוזה ב YNET על הנקה מעל גיל שנה).
אני מכירה כאן וירטואלית, מפורומים אחרים, את בשמת, המסעדה הניידת, אם פי 3, גילה ובטח עוד ששכחתי. עם חלקן גם היה לי העונג להפגש לפני שעברנו לחו"ל.
אני קצת עוזרת לאורית ג. לנהל את פורום "ברית מילה בעד ונגד" בתפוז.
אני מאד נהנית לקרוא כאן את הדיונים בנושאים השונים, ומוצאת אותם פוקחי עיניים ומעוררי מחשבה.
-
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
דיאנה ב
תתחדשי! (על הדף)
-
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 21:35
- דף אישי: הדף האישי של אם_פי_3*
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
דיאנה ב
ברוכה הבאה! יופי שיש לך סוף סוף דף בית!
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 18:34
- דף אישי: הדף האישי של רועי_שרון*
דיאנה ב
ברוכה הבאה! 

-
דיאנה ב
רק עכשיו הצצתי ב"אמנות הלידה" בדף מאוד קודם, ופתאום ראיתי שעשית שם פרוייקט מדהים.
כל הכבוד!
כל הכבוד!

-
- הצטרפות: 29 מאי 2003, 02:49
- דף אישי: הדף האישי של דיאנה_ב*
דיאנה ב
תודה בשמת 
הפרוייקט מלפני שנה בערך והפרוייקט האמיתי היה להעלות אותו ל"אוויר"...
ואם כבר נברת ב"אומנות" ראית את הדיון המרתק על חיסונים עם ד"ר לייבוביץ'?

הפרוייקט מלפני שנה בערך והפרוייקט האמיתי היה להעלות אותו ל"אוויר"...
ואם כבר נברת ב"אומנות" ראית את הדיון המרתק על חיסונים עם ד"ר לייבוביץ'?
דיאנה ב
דיאנה יקרה
לי אין אמנם דף בית פה (אני אוהבת שיש לי סימן שאלה בסוף השם, זה פותח את הראש (-: למחשבות פילוסופיות) אבל אני קוראת כאן לא מעט ושמחה שיש לך כאן דף, ובכלל "לראות " אותך.
לא מקובלת עלי ההגדרה "קצת עוזרת" - מה זה ההצנטעות הזו? אנחנו חברות שוות זכויות.
אתם באים לארץ מתישהו?
ועצה לגבי אי-מייל - תפתחי אי מייל ב-YAHOO אפשר להכנס לשם בלי בעיות ואפילו לקרוא עברית. -hotmail מזמן התייאשתי.
לי אין אמנם דף בית פה (אני אוהבת שיש לי סימן שאלה בסוף השם, זה פותח את הראש (-: למחשבות פילוסופיות) אבל אני קוראת כאן לא מעט ושמחה שיש לך כאן דף, ובכלל "לראות " אותך.
לא מקובלת עלי ההגדרה "קצת עוזרת" - מה זה ההצנטעות הזו? אנחנו חברות שוות זכויות.
אתם באים לארץ מתישהו?
ועצה לגבי אי-מייל - תפתחי אי מייל ב-YAHOO אפשר להכנס לשם בלי בעיות ואפילו לקרוא עברית. -hotmail מזמן התייאשתי.
-
- הצטרפות: 07 אוקטובר 2001, 22:47
- דף אישי: הדף האישי של עדי_יותם*
דיאנה ב
דיאנה, הייתי עונה לך לגבי הגמילה של בר, אבל שכרגע אני כ"כ שקועה ב-צ'או קוקו וצד שני עד שקשה לי לענות באופן אובייקטיבי... אמנם הנסיבות שלנו שונות, אבל הלוואי! שהייתי מגיעה למצב שלך עם בר היום. זו החלטה אישית לגמרי...
-
דיאנה ב
הדיון המרתק על חיסונים עם ד"ר לייבוביץ'?
לא! איפה?
<בשמת מחפשת בנרות כל מה שד"ר ליבוביץ כותבת>
<אני גרופי>
לא! איפה?
<בשמת מחפשת בנרות כל מה שד"ר ליבוביץ כותבת>
<אני גרופי>
-
דיאנה ב
אורית - תודה, לא נתחיל כאן בהחלפת מחמאות דביקה
אבל קטונתי מול פועלך בנושא. ל YAHOO יש בעיות עם עברית - לשתי חברות שלי יש מייל ב YAHOO ואני לא יכולה לראות מה הן כותבות לי, לא משנה מה אני עושה להודעה.
גילה אם פי 3 ורועי תודה על הברכות!
מסעדה, אני אקרא אחר כך את מעלליך עם הגמילה... שיהיה לך בהצלחה.
לבשמת, זה התחיל כאן:
http://www.leida.co.il/reply.asp?rep=120856
והמשיך כאן:
http://www.leida.co.il/reply.asp?rep=120857
אולי כדאי להכניס את הלינקים לאחד מהדפים על חיסונים.

גילה אם פי 3 ורועי תודה על הברכות!
מסעדה, אני אקרא אחר כך את מעלליך עם הגמילה... שיהיה לך בהצלחה.
לבשמת, זה התחיל כאן:
http://www.leida.co.il/reply.asp?rep=120856
והמשיך כאן:
http://www.leida.co.il/reply.asp?rep=120857
אולי כדאי להכניס את הלינקים לאחד מהדפים על חיסונים.
-
דיאנה ב
קראתי הכל.
את דעתה של ד"ר ליבוביץ אני מכירה, כמובן. אני זוכרת איך היא כמעט עבדה עם ד"ר רוזנטל ואת כל הסיפור.
גם היא מכירה את דעתי.
דבר שהיא לא התייחסה אליו (אולי אסחוב אותה להרצאה של קית אלכסנדר יום אחד) - תרומת הטיפול במחלה להסתבכותה!
בינתיים שני דברים מעניינים:
חשבתי שהבעיה של בתי (האלרגיה לחלבון החלב שעבר דרך ההנקה) נגרמה מהחיסונים שהתחלתי לתת בגיל חודשיים.
אבל בני לא קיבל אף חיסון, והופיעה אותה בעיה (קשה יותר, מוקדם יותר...).
מכאן, שהחיסון שהיא קיבלה לא היה הגורם (אבל החיסונים בהחלט הוסיפו לנזק, וגרמו אצלה גם לעצירת גדילה, מה שלא קורה איתו).
אותו אתחיל לחסן בגיל שנתיים. בטוח נגד טטנוס. אבל לא יודעת נגד מה עוד... לא נגד שעלת, לא אבעבועות רוח, לא חצבת-חזרת-אדמת. אבל הוא כמובן ילד יונק, שייגמל בעצמו, שיקבל תזונה אורגנית בריאה כשיתחיל לאכול, שלא יילך לגן, שאחותו הגדולה לא תלך לבי"ס.
גם אני ממש לא ממליצה לאחרים לא לחסן. ממש לא. כמו שאני לא ממליצה על לידת בית. אני אומרת: "זה מתאים למי שזה מתאים לו. הנה מידע. תשקלו".
אולי אלך להתייעץ עם קית אלכסנדר.
את דעתה של ד"ר ליבוביץ אני מכירה, כמובן. אני זוכרת איך היא כמעט עבדה עם ד"ר רוזנטל ואת כל הסיפור.
גם היא מכירה את דעתי.
דבר שהיא לא התייחסה אליו (אולי אסחוב אותה להרצאה של קית אלכסנדר יום אחד) - תרומת הטיפול במחלה להסתבכותה!
בינתיים שני דברים מעניינים:
חשבתי שהבעיה של בתי (האלרגיה לחלבון החלב שעבר דרך ההנקה) נגרמה מהחיסונים שהתחלתי לתת בגיל חודשיים.
אבל בני לא קיבל אף חיסון, והופיעה אותה בעיה (קשה יותר, מוקדם יותר...).
מכאן, שהחיסון שהיא קיבלה לא היה הגורם (אבל החיסונים בהחלט הוסיפו לנזק, וגרמו אצלה גם לעצירת גדילה, מה שלא קורה איתו).
אותו אתחיל לחסן בגיל שנתיים. בטוח נגד טטנוס. אבל לא יודעת נגד מה עוד... לא נגד שעלת, לא אבעבועות רוח, לא חצבת-חזרת-אדמת. אבל הוא כמובן ילד יונק, שייגמל בעצמו, שיקבל תזונה אורגנית בריאה כשיתחיל לאכול, שלא יילך לגן, שאחותו הגדולה לא תלך לבי"ס.
גם אני ממש לא ממליצה לאחרים לא לחסן. ממש לא. כמו שאני לא ממליצה על לידת בית. אני אומרת: "זה מתאים למי שזה מתאים לו. הנה מידע. תשקלו".
אולי אלך להתייעץ עם קית אלכסנדר.
-
דיאנה ב
דיאנה, תודה על ההפניה (באמנות הלידה). שכחתי מהדף הזה. העברתי הלאה. אני יד שלישית, ולא יודעת בדיוק מה הבעיות. דיברתי עם אחותה של היולדת, וכשהיא אמרה שהיא מתקשה, שאלתי אם היא רוצה שאני אתן לה פרטים של מישהי שתוכל לעזור. העברתי לה את מספרי הטלפון, ואני יודעת שכבר הגיעו אל היולדת. מקווה שהיא תעזר, מקווה שיעזרו.
-
- הצטרפות: 09 יוני 2003, 09:39
- דף אישי: הדף האישי של אמא_ל_5*
דיאנה ב
תודה על ההפניה לדף הבית שלי! אחרת בכלל לא הייתי יודעת שיש לי דף כזה!
-
- הצטרפות: 05 אוגוסט 2001, 00:39
- דף אישי: הדף האישי של נאוה_פרנס*
דיאנה ב
לא יודעת כמה התקדמת בינתיים,
אבל הספר: 'בשוכבי ובקומי, אישה' הוא ספר מעולה!! לפחות בעיני, אני עצמי חד הורית .
כשתסיימי, אשמח לשמוע איך התרשמת ממנו.
אבל הספר: 'בשוכבי ובקומי, אישה' הוא ספר מעולה!! לפחות בעיני, אני עצמי חד הורית .
כשתסיימי, אשמח לשמוע איך התרשמת ממנו.
-
דיאנה ב
סיימתי אותו אתמול והוא באמת נהדר!! אהבתי אותו מאד.
קראת את "הבוקר הראשון בגן עדן" של אלאנורה לב? גם יפה מאד ונוגע ללב. למרות שהרבה פחות אופטימי ורומנטי. רווקה בת כמעט ארבעים, בשלהי ההריון, מספרת לעובר את סיפור חייה.
עכשיו התחלתי את "הארי פוטר", לפני שמישהו יגלה בטעות מה קורה שם ומי מת...
קראת את "הבוקר הראשון בגן עדן" של אלאנורה לב? גם יפה מאד ונוגע ללב. למרות שהרבה פחות אופטימי ורומנטי. רווקה בת כמעט ארבעים, בשלהי ההריון, מספרת לעובר את סיפור חייה.
עכשיו התחלתי את "הארי פוטר", לפני שמישהו יגלה בטעות מה קורה שם ומי מת...
-
דיאנה ב
תודה על הברכות, וברכות גם לך! שמלות זה כיף... אני עכשיו אחכה קצת כדי לראות אם יש שינויים במידות, ואח"כ ניפרד גם מחזיות ההנקה, שכבר נמאסו עלי לגמרי, לטובת חזיות חדשות (-:
-
- הצטרפות: 30 יוני 2003, 10:48
- דף אישי: הדף האישי של תמר_ס*
דיאנה ב
תודה, דיאנה.
הוא לא פג. הוא נולד בשבוע 40. לא מבינה למה הוא לא מקבל את החלב שלה. מחר אני מקווה להיות אצלה ולדעת יותר פרטים.
הוא לא פג. הוא נולד בשבוע 40. לא מבינה למה הוא לא מקבל את החלב שלה. מחר אני מקווה להיות אצלה ולדעת יותר פרטים.
-
- הצטרפות: 24 אוקטובר 2001, 20:51
- דף אישי: הדף האישי של עוף_החול*
דיאנה ב
העברתי את הדיון לדף שהצעת.
-
- הצטרפות: 31 יולי 2001, 10:53
- דף אישי: הדף האישי של רז_כשר*
דיאנה ב
דיאנה...
אני מאוד רוצה לקרוא את הדפים האלה אז תגידי לי מה לעשות
בתודה רז..
אני מאוד רוצה לקרוא את הדפים האלה אז תגידי לי מה לעשות
בתודה רז..
-
דיאנה ב
דיאנה האימייל שלי הוא [email protected]
ושוב תודה
ושוב תודה
-
דיאנה ב
דיאנה קיבלתי את האימייל של פליי-ליידי
-
דיאנה ב
אני אשמח אבל רק עם זה לא קשה לך:-)
-
דיאנה ב
דיאנה
עם לא קשה לך שאת שולחת לי את המשימות אז תכתבי לי בדף בית שלי
אבל כשימאס לך אז תגידי בתודה רז
עם לא קשה לך שאת שולחת לי את המשימות אז תכתבי לי בדף בית שלי
אבל כשימאס לך אז תגידי בתודה רז
-
- הצטרפות: 22 אוגוסט 2001, 11:34
- דף אישי: הדף האישי של עין_הסערה*
דיאנה ב
דיאנה, איזה יופי שתירגמת את פליי ליידי! העברתי את התרגום לדף משלו, כדי שיהיה יותר קל להגיע אליו.
האם את כותבת לה כדי לקבל רשות לפרסם את התרגום? אחרת יונת תצטרך למחוק, וחבל....
האם את כותבת לה כדי לקבל רשות לפרסם את התרגום? אחרת יונת תצטרך למחוק, וחבל....
-
דיאנה ב
דיאנה קיבלתי איימייל ממך שיש בו מלא סימני שאלה:-P
-
- הצטרפות: 26 מרץ 2003, 09:35
- דף אישי: הדף האישי של עדינה_מאוד*
דיאנה ב
הנה האי מייל שלי אשמח לקבל משימות יומיות (וכמובן לא לבצע בהכרח(-;)
adina meod@hotmail.co.il
adina meod@hotmail.co.il
-
- הצטרפות: 23 ספטמבר 2001, 07:34
- דף אישי: הדף האישי של פלונית_אלמונית*
דיאנה ב
גם אני אשמח לקבל תרגום של משימות יומיות, אם לא קשה לך. שלחתי לך את האימייל שלי. תודה רבה.
-
דיאנה ב
בקשר לזמן הגמילה - במקום לשלוח את דברי קטי דטווילר לרופא הנכבד מהכתבה ב"הארץ", כדאי לשלוח מכתב לעיתון. הרופא הזה דיבר כל כך הרבה שטויות שפשוט צריך להבהיר לעורכי העיתון שזה ממש לא אחראי להביא את דבריו בלי כל ביקרות כאמת רפואית. את יכולה לראות גם מה כתבתי בפורום אמנות הלידה בנושא, כתגובה לדוידה בדיון על הכתבה.
-
דיאנה ב
כן, אני בהחלט מבינה אותך. גם אני כבר התעייפתי מכל המלחמות. אבל "הארץ"פרסמו כבר כמה וכמה פעמים מכתבים שכתבתי בנושא. מה שחשוב זה באמת מכתב קצר - לתפוס דבר אחד ולכתוב עליו. ברור שכל אחת מאיתנו יכולה לכתוב מאמא באורך של המאמר שלהם בנושא, אבל לרוב אין להם כוח או חשק לערוך ולקצר את זה, ובמסגרת מכתבי קוראים אין להם אפשרות להדפיס דברים מאד ארוכים. וגם עדיף לנו שלא יערכו אותנו כרצונם. אז אם את למשל מתייחסת רק לנושא של גיל גמילה בטבע, ולא לשאר הנושאים, סיכוי טוב בהרבה שהם יפרסמו.
-
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2001, 22:40
- דף אישי: הדף האישי של מיץ_פטל*
דיאנה ב
רק להגיד לך תודה על התרגומים..וההתמדה!
-
דיאנה ב
מיץ פטל - אין בעד מה, בכיף... זה רק היה קצת מתסכל כי היה לי שבוע מאד עמוס ולא הספקתי לעשות את השגרות והמשימות.
אמא-ל ומסעדה, נראה לכן שזה הדבר הכי חשוב שכדאי לכתוב עליו? ואולי כדאי לכתוב על כך שילדים יונקים פחות חולים? גם על זה יש אינסוף מחקרים וזה מופיע בספר שהזכרתי. או על הנוגדנים? הוא הרי טען שיש רק נוגדנים שקשורים לדרכי העיכול, ואילו בספר יש טבלה ארוכה ארוכה של כל הנוגדנים שקיימים בחלב אם ורשימת כל המחלות שהם מגינים מפניהם (אגב, לא ראיתי התייחסות לנושא מעבר הנוגדנים דרך מערכת העיכול לדם של התינוק. אולי יש לכן מקורות על העניין? אני מניחה שהטבע לא היה דואג לכל אותם נוגדנים בחלב אילו הם היו יוצאים כלאומת שבאו, במיוחד שחלק מהם מיוצרים באופן מיוחד בשד, אבל אם אני כותבת מכתב בעניין עדיף שיהיה לי איזה רפרנס על כך שהנוגדנים נמצאים גם בדם של התינוק). או על חלב אם כמוצר דם, לתמוך בדבריה של אסתר שהוא ביטל בצורה כל כך מזלזלת. יש כל כך הרבה לסתור בדבריו וקשה לי להחליט מה הכי חשוב.
אמא-ל ומסעדה, נראה לכן שזה הדבר הכי חשוב שכדאי לכתוב עליו? ואולי כדאי לכתוב על כך שילדים יונקים פחות חולים? גם על זה יש אינסוף מחקרים וזה מופיע בספר שהזכרתי. או על הנוגדנים? הוא הרי טען שיש רק נוגדנים שקשורים לדרכי העיכול, ואילו בספר יש טבלה ארוכה ארוכה של כל הנוגדנים שקיימים בחלב אם ורשימת כל המחלות שהם מגינים מפניהם (אגב, לא ראיתי התייחסות לנושא מעבר הנוגדנים דרך מערכת העיכול לדם של התינוק. אולי יש לכן מקורות על העניין? אני מניחה שהטבע לא היה דואג לכל אותם נוגדנים בחלב אילו הם היו יוצאים כלאומת שבאו, במיוחד שחלק מהם מיוצרים באופן מיוחד בשד, אבל אם אני כותבת מכתב בעניין עדיף שיהיה לי איזה רפרנס על כך שהנוגדנים נמצאים גם בדם של התינוק). או על חלב אם כמוצר דם, לתמוך בדבריה של אסתר שהוא ביטל בצורה כל כך מזלזלת. יש כל כך הרבה לסתור בדבריו וקשה לי להחליט מה הכי חשוב.
-
דיאנה ב
דיאנה, תכתבי על מה שחשוב לך. העיקר שיהיה קצר. זה יכול להתייחס גם לשלוש נקודות מדבריו של הרופא.
אין לי זמן לחפש הפניות, לצערי )-: נדמה לי שטובה כתבה הסבר בהיר וברור באמנות הלידה פעם, לגבי הנוגדנים. על חלב כמוצר דם - גם. זה מראה על חוסר הבנה בסיסי לגמרי, שהרי חלב מופרש מן הדם.. ואפשר לדבר על המקבילה בכך שלא היית רוצה לקבל עירוי דם של פרה, אז למה לתת לתינוק אוכל של עגל, כשיש ברירה אחרת.
אני בטוחה שמה שתכתבי יהיה מצוין. רק לא יותר מ-200 עד 250 מלה...
אין לי זמן לחפש הפניות, לצערי )-: נדמה לי שטובה כתבה הסבר בהיר וברור באמנות הלידה פעם, לגבי הנוגדנים. על חלב כמוצר דם - גם. זה מראה על חוסר הבנה בסיסי לגמרי, שהרי חלב מופרש מן הדם.. ואפשר לדבר על המקבילה בכך שלא היית רוצה לקבל עירוי דם של פרה, אז למה לתת לתינוק אוכל של עגל, כשיש ברירה אחרת.
אני בטוחה שמה שתכתבי יהיה מצוין. רק לא יותר מ-200 עד 250 מלה...
-
דיאנה ב
סתם חשבתי על גיל הגמילה כי סביר שלא רבים יתיחסו לזה. וזה יראה את חוסר האמינות של הרופא בנושא הנקה - שהוא פשוט לא מבין בה כלום.
לגבי הנוגדנים - אכן רובם לא נספגים לדם - הם פועלים מקומית בריריות של התינוק ומונעים הצמדות וחדירת חיידקים מזיקים לתוך הגוף. זה ה sIgA. ואני אנסה מחר, כשסוף סוף המשלוח שלי מניו זילנד יגיע, לבדוק מה כתוב בטקסט בוק של רפואת ילדים. גם שם לדעתי כתוב הרבה יותר מאשר הגנה חלקית של מערכת העיכול.
ולגבי ההשואה לדם, שהרופא קוטל בבוז עמוק - יש תרבויות שחלב אם מכונה גם הדם הלבן. ויש בדם תאי דם חיים רבים.
אבל אני אישית ממש נעלבתי מגסות הרוח שלו - חצי ארוטי חצי פורנוגרפי.
כך שבאמת לא חסר על מה לכתוב. אבל צריך לבחור רק מעט, כדי שזה יתקבל התייחסות. יש לקוות שכל אחד יבחר משהו אחר לכתוב עליו.
לגבי הנוגדנים - אכן רובם לא נספגים לדם - הם פועלים מקומית בריריות של התינוק ומונעים הצמדות וחדירת חיידקים מזיקים לתוך הגוף. זה ה sIgA. ואני אנסה מחר, כשסוף סוף המשלוח שלי מניו זילנד יגיע, לבדוק מה כתוב בטקסט בוק של רפואת ילדים. גם שם לדעתי כתוב הרבה יותר מאשר הגנה חלקית של מערכת העיכול.
ולגבי ההשואה לדם, שהרופא קוטל בבוז עמוק - יש תרבויות שחלב אם מכונה גם הדם הלבן. ויש בדם תאי דם חיים רבים.
אבל אני אישית ממש נעלבתי מגסות הרוח שלו - חצי ארוטי חצי פורנוגרפי.
כך שבאמת לא חסר על מה לכתוב. אבל צריך לבחור רק מעט, כדי שזה יתקבל התייחסות. יש לקוות שכל אחד יבחר משהו אחר לכתוב עליו.
-
- הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*
דיאנה ב
האימייל שלי לא השתנה. לא פתחתי מחשב 11 ימים (הייתי עסוקה בלנשום עשן של סיגריות של אנדלוסים) ומתישהו התיבה שלי התמלאה והתחילה לדחות פונים חדשים. נסי שוב בבקשה 

-
- הצטרפות: 24 אוקטובר 2001, 20:51
- דף אישי: הדף האישי של עוף_החול*
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2001, 22:40
- דף אישי: הדף האישי של מיץ_פטל*
דיאנה ב
שוב, להגיד לך תודה על התרגומים ועל ההתמדה!
אני ממש מחכה למיילים שלך. שתדעי!
אני ממש מחכה למיילים שלך. שתדעי!
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
דיאנה ב
ראיתי את מה שכתבת בדף של ה-ITP את יכולה לחלוק איתי את האינפרמציה ?
-
דיאנה ב
הכתובת שלי [email protected]
תודה
תודה
-
דיאנה ב
הי פלוני אלמוני, אני חושבת שדי פרטתי שם, אם יש לך שאלות ספציפיות אפשר לשלוח לאימייל שלי שרשום למעלה, רק לא לשכוח לכתוב כאן שנשלח אלי אימייל כדי שאכנס לבדוק.
-
דיאנה ב
please read your mail
-
דיאנה ב
טלי, אני מצטערת, הפסקתי עם התרגומים של פלייליידי כי התחלתי לעבוד ואני לא מצליחה להגיע למשימות ובטח לא לתרגומים. אולי מישהי אחרת תרים את הכפפה...
-
דיאנה ב
אין בעיה - רק שלא שמרתי אותם בצורה מסודרת. חלק מהם מופיעים כאן ב"תרגומי פליי ליידי". תכתבי מה האימייל שלך ואני אשלח לך את מה שנמצא ב sent items שלי.
דיאנה ב
זו אני שכתבתי לך לאימייל בנוגע לrelocation .תודה
דיאנה ב
כל הדיון הארוך בנוגע לחיסונים הועבר לדף:
תמיכה בהורים בדרך לחיסון סלקטיבי
וסליחה דיאנה על הטרמפ שלקחנו על הדף שלך.
תמיכה בהורים בדרך לחיסון סלקטיבי
וסליחה דיאנה על הטרמפ שלקחנו על הדף שלך.
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
דיאנה ב
מדור בלי חיסונים כולל (בין השאר) חיסון חצבת, חיסון טטנוס, חיסון פוליו, חיסון צהבת, חיסון שעלת, מחלת שעלת.
דיאנה ב
לדיאנה,
אני לא יודעת עם ההודעה שלך תקפה....? אבל לפני שלוש שנים נאמר לי שאני אלרגית לחלב פרה, אז הפסקתי לשתות ולאכול את כל המוצרים שעשויים מחלב פרה...אז לכל מי שתוהה.......את כל מאכלי חג השבועות ניתן ואפילו טעים מאוד! לעשות מתחליפי חלב...למשל: אני עשיתי מלבי,אורז בחלב, באווריה, עוגות גבינה...ועוד המון דברים והכל מחלב סויה ומעדני סויה!!! עובד ואפילו טעים.
בתאבון...
אני לא יודעת עם ההודעה שלך תקפה....? אבל לפני שלוש שנים נאמר לי שאני אלרגית לחלב פרה, אז הפסקתי לשתות ולאכול את כל המוצרים שעשויים מחלב פרה...אז לכל מי שתוהה.......את כל מאכלי חג השבועות ניתן ואפילו טעים מאוד! לעשות מתחליפי חלב...למשל: אני עשיתי מלבי,אורז בחלב, באווריה, עוגות גבינה...ועוד המון דברים והכל מחלב סויה ומעדני סויה!!! עובד ואפילו טעים.
בתאבון...
-
דיאנה ב
הי שלי, מצטערת על הסניליות אבל אין לי שום מושג על איזו הודעה מדובר... אולי לפני שנה ביקשתי מתכונים לשבועות בלי חלב כי אני לא נותנת חלב פרה לבן שלי? בכל מקרה מוצרי החלב חזרו לתפריט שלנו, למרות שעדיין אני לא נותנת לו חלב פרה אלא חלב סויה, והשנה לא היו לו בכלל דלקות אזניים (|אייקון של חמסה|). היו לי הרבה חששות לגבי החורף הזה כי הוא הפסיק לינוק בקיץ שעבר אבל בכל זאת הוא עבר ממש בסדר, עם כמה הצטננויות ויראליות אבל בלי דלקות אזניים (מסקנה: ההנקה אשמה
). אז בחג שבועות הקרוב לא נגביל את עצמנו ונכין הכל מחלב וגבינה אמיתית (טוב, לא גבינה אמיתית, אין כאן גבינה לבנה כמו בארץ, אבל נסתדר עםמה שיש...)

-
דיאנה ב
תגובה מאוחרת לשרון:
וסליחה דיאנה על הטרמפ שלקחנו על הדף שלך
אני תמיד שמחה לפתוח מחדש דיון על חיסונים (למרות שקשה לי להזכר בתקופה שבה בר סבל מסיבוך של החיסונים) במיוחד כשמשתתפת בו רופאת ילדים. אין כל צורך להתנצל.
וסליחה דיאנה על הטרמפ שלקחנו על הדף שלך
אני תמיד שמחה לפתוח מחדש דיון על חיסונים (למרות שקשה לי להזכר בתקופה שבה בר סבל מסיבוך של החיסונים) במיוחד כשמשתתפת בו רופאת ילדים. אין כל צורך להתנצל.
-
דיאנה ב
בדיוק היום שאלתי את עדי שאנן והוא באמת אמר שאין בסיאטל, אבל הוא אמר שיש גם בלוס אנג'לס וגם בעיר אחרת, נדמה לי פורטלנד. טוב, אם את הולכת לקניג אז באמת (-:
-
דיאנה ב
טוב לקרוא את שמך פה...!
-
- הצטרפות: 19 יוני 2003, 13:58
- דף אישי: הדף האישי של אמא_אינקובטור*
דיאנה ב
אני לא מויקטוריה - לא יכולה להרשות לעצמי (-:
אבל יפה אצלנו עכשיו, הוי כמה יפה. הלכתי היום בפארק עם חברה ואמרנו לעצמנו שוב ושוב כמו זוג אהבלות: כמה שהקיץ כאן יפה. כמה ירוק ומלבלב ורוגע ואנשים על אופניים או סירות או רולרבליידס עסוקים בלמצות את הקיץ הזה כל עוד הוא קיים.
אבל יפה אצלנו עכשיו, הוי כמה יפה. הלכתי היום בפארק עם חברה ואמרנו לעצמנו שוב ושוב כמו זוג אהבלות: כמה שהקיץ כאן יפה. כמה ירוק ומלבלב ורוגע ואנשים על אופניים או סירות או רולרבליידס עסוקים בלמצות את הקיץ הזה כל עוד הוא קיים.
-
דיאנה ב
ויקטוריה יקרה? דווקא עשתה לי רושם של מקום קטן ונחמד. כיף להנות מהקיץ. גם אני נהנית מכל הסירות והרולר בליידס והאופניים ובמיוחד לראות את האמהות והתינוקות מבלים בפארק ביחד, נוסעות על רולר בליידס או רצות או הולכות ודוחפות עגלת שלושה גלגלים, או רוכבות על אופניים כשהקטן נגרר מאחורה בעגלה מיוחדת. כיף להיות במקום שבו מובן מאליו שתינוקות ואמהות נמצאים ביחד כמעט בכל פעילות.
-
- הצטרפות: 27 אוגוסט 2001, 00:51
- דף אישי: הדף האישי של איתי_שרון*
דיאנה ב
ג'ונואו היא נפלאה. העיר חמודה, ויש אינסוף מסלולי טיול. אם יש לכם זמן שם - אפשר לעלות ברכבל להר ליד העיר (לא זוכר כרגע את הפרטים אבל זו עיר קטנה וכולם יוכלו לתת לכם פרטים) ממנו רואים את כל המעבר המיימי שלידו שוכנת העיר, וכמובן, לא לפספס את קרחון מנדנהול. יש לידו מסלולים מצויינים, וגם אם רק מגיעים אליו הוא יפה.
קצ'יקן היא עיר נחמדה גם אם קצת תיירותית. מסלול הליכה נחמד שעשינו שם הוא ל-deer mountain - הולכים בתוך יער גשם ובסוף אפשר לראות את הנוף של כל הסביבה. אני מקווה שייתמזל מזלכם ותגיעו לשם כשאין גשם (אומרים על העיר הזאת שיש בה שני סוגים של מזג אויר: או שיורד גשם או שתיכף יירד... לנו היה מזל). יש שם גם hatcheries לדגי סלמון (מקווה שאייתתי נכון) שנחמד לראות. אפשר להגיע משם בהפלגה ל-Misty Fjords, אבל זה לא must (גם אם נחמד).
בסקגווי לא הייתי, וגם, הפלא ופלא, ב-glacier bay. פעם ראשונה הגעתי עם מכונית מה-lower 48 (מה שנקרא "שאר ארה"ב"), ובפעם השנייה נסענו באזור ב-ferries כך שלא יצא לנו. למיטב זכרוני בהפלגות האלה עוצרים באזור של אנקורג', ומשם אפשר לטייל קצת זמן. פארק דנאלי היא, כמובן, הבחירה המיידית של הרב, אבל יש גם דברים יפים בחצי האי Kenai (מדרום לאנקורג', אם זה רלוונטי אני יכול להרחיב). ואלדז (שידועה בעיקר בזכות ה-oil spill מ-1989) נמצאת במיקום מקסים אבל לא הרבה יותר מזה, כך שלא הייתי נוסע במיוחד (אלא אם כן בוחרים כבר להגיע גם ל-Wrangell St. Elias).
ויקטוריה מקסימה גם כן! אם אתם כבר שם סביר שתבקרו גם ב-Buchart gardens שנמצאים לא רחוק.
וכן - אני עדיין מקנא
קצ'יקן היא עיר נחמדה גם אם קצת תיירותית. מסלול הליכה נחמד שעשינו שם הוא ל-deer mountain - הולכים בתוך יער גשם ובסוף אפשר לראות את הנוף של כל הסביבה. אני מקווה שייתמזל מזלכם ותגיעו לשם כשאין גשם (אומרים על העיר הזאת שיש בה שני סוגים של מזג אויר: או שיורד גשם או שתיכף יירד... לנו היה מזל). יש שם גם hatcheries לדגי סלמון (מקווה שאייתתי נכון) שנחמד לראות. אפשר להגיע משם בהפלגה ל-Misty Fjords, אבל זה לא must (גם אם נחמד).
בסקגווי לא הייתי, וגם, הפלא ופלא, ב-glacier bay. פעם ראשונה הגעתי עם מכונית מה-lower 48 (מה שנקרא "שאר ארה"ב"), ובפעם השנייה נסענו באזור ב-ferries כך שלא יצא לנו. למיטב זכרוני בהפלגות האלה עוצרים באזור של אנקורג', ומשם אפשר לטייל קצת זמן. פארק דנאלי היא, כמובן, הבחירה המיידית של הרב, אבל יש גם דברים יפים בחצי האי Kenai (מדרום לאנקורג', אם זה רלוונטי אני יכול להרחיב). ואלדז (שידועה בעיקר בזכות ה-oil spill מ-1989) נמצאת במיקום מקסים אבל לא הרבה יותר מזה, כך שלא הייתי נוסע במיוחד (אלא אם כן בוחרים כבר להגיע גם ל-Wrangell St. Elias).
ויקטוריה מקסימה גם כן! אם אתם כבר שם סביר שתבקרו גם ב-Buchart gardens שנמצאים לא רחוק.
וכן - אני עדיין מקנא

-
דיאנה ב
אגב, בקצ'יקן יש מוזאון מוצלח לאמנות האינדיאנים ששווה לראות. כשאנחנו היינו שם היה ליד בחור ממוצא אינדיאני שעסק בגילוף טוטמים, והיה מעניין לראות. קוראים לו Nathan Jackson, ומה שהיה מצחיק זה שמסתבר שלו ולאשתו יש חברים בארץ והם ממש אוהבים את ישראל! אשתו למדה עברית מקסטות, וכשהוא שמע שאנחנו ישראלים הוא מייד קרא לה, והיא לקחה אותנו במכונית לפארק טוטמים שנמצא לא רחוק מהעיר. בדרך שמענו קלטות של "הגבעתרון", ועל המכונית היתה מדבקה של "העם עם הגולן" או משהו כזה
.

-
דיאנה ב
כמה מהטיולים הנפלאים ביותר שלי היו בגשם (חלקם באלסקה).
תבלו יפה!
תבלו יפה!
-
- הצטרפות: 23 דצמבר 2002, 00:39
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_יונת*
דיאנה ב
דיאנה,
בג'ונו אפשר לעלות ברגל להר רוברטס, בשביל נחמד בתוך יער-גשם מלא שרכים וסנאים (אחד אפילו השליך עלינו קליפות).
אם אתם יכולים להרשות לעצמכם, מומלץ מאד לטוס במסוק טיסת נוף מעל להרים המושלגים והקרחונים. הטיסה גם נוחתת על קרחון. זו חווייה חד-פעמית. גם בג'ונו יש hatchery לדגי סלמון. גם בו וגם בנחלים שבפארק קרחון מנדנהול אפשר לראות בעונה זו דגי סלמון שחוזרים למקום הולדתם כדי להטיל ביצים.
לגבי גליישר ביי, אנחנו עלינו על הספינה, שבאה מסיאטל, באי הקטן גסטייבוס, לשיט של יום אחד. מעניין ומרשים, בעיקר אם עדיין לא הכרתם קרחונים קודם לכן.
תיהנו!
בג'ונו אפשר לעלות ברגל להר רוברטס, בשביל נחמד בתוך יער-גשם מלא שרכים וסנאים (אחד אפילו השליך עלינו קליפות).
אם אתם יכולים להרשות לעצמכם, מומלץ מאד לטוס במסוק טיסת נוף מעל להרים המושלגים והקרחונים. הטיסה גם נוחתת על קרחון. זו חווייה חד-פעמית. גם בג'ונו יש hatchery לדגי סלמון. גם בו וגם בנחלים שבפארק קרחון מנדנהול אפשר לראות בעונה זו דגי סלמון שחוזרים למקום הולדתם כדי להטיל ביצים.
לגבי גליישר ביי, אנחנו עלינו על הספינה, שבאה מסיאטל, באי הקטן גסטייבוס, לשיט של יום אחד. מעניין ומרשים, בעיקר אם עדיין לא הכרתם קרחונים קודם לכן.
תיהנו!
-
דיאנה ב
אמא של יונת, תודה על ההמלצות! היינו כבר באמצע ההפלגה... לג'ונו הגענו בסוף רק בצהרים, למרות שהיינו אמורים להגיע בבוקר, אז לא הסתפקנו לעלות להר רוברטס. עשינו את הטיול שהזמנו מראש לקרחון מנדלהול ושיט צפיה בלוויתנים. היה מדהים.
בסקגווי עשינו גם טיול במסוק ועצירה בקרחון, עם צ'ופר נוסף - בקרחון לקחו אותנו ברכב שלג למחנה כלבים ושם נסענו במזחלת כלבים. היה מדהים.
בגליישר ביי הסתובבנו עם האניה בין הקרחונים. היה מאד מאד מרשים, ואפילו ראינו דוב שיצא מהיער והגיע לחוף לחפש דגים כנראה.
בקצ'יקן טיילנו ביער גשם וראינו המון נשרים וגם עוד דב שיצא מהיער לשטח פתוח ליד הנהר, שוב כנראה כדי לתפוס איזה סלמון. הוא היה די קרוב אלינו וזה היה מאד מרגש, אבל כמה מאיתנו (דיאנה מסתכלת לצדדים בתמימות) התרגשו בצורה קצת קולנית מדי, כנראה, והוא הפנה לנו עורף וחזר ליער, מחכה כנראה שהתיירים המעצבנים יסתלקו לפני שהוא יארגן לעצמו את ארוחת היום. ראינו גם את דגי הסלמון שוחים במעלי הזרם בהמוניהם ישירות לצינור שמוביל ל hatchery. הדייגים עומדים בקצה הצינור ופשוט מעבירים את הסלמונים לדלי גדול. הדיג הכי קל שראיתי בחיי...
שמתי קצת תמונות בפורום ישראלים בחו"ל של YNET - זה ממש מדגם קטן... אני מקווה לסדר את האלבום שלנו בקרוב.
http://www.ynet.co.il/home/1,7340,1305- ... 68,00.html
בסקגווי עשינו גם טיול במסוק ועצירה בקרחון, עם צ'ופר נוסף - בקרחון לקחו אותנו ברכב שלג למחנה כלבים ושם נסענו במזחלת כלבים. היה מדהים.
בגליישר ביי הסתובבנו עם האניה בין הקרחונים. היה מאד מאד מרשים, ואפילו ראינו דוב שיצא מהיער והגיע לחוף לחפש דגים כנראה.
בקצ'יקן טיילנו ביער גשם וראינו המון נשרים וגם עוד דב שיצא מהיער לשטח פתוח ליד הנהר, שוב כנראה כדי לתפוס איזה סלמון. הוא היה די קרוב אלינו וזה היה מאד מרגש, אבל כמה מאיתנו (דיאנה מסתכלת לצדדים בתמימות) התרגשו בצורה קצת קולנית מדי, כנראה, והוא הפנה לנו עורף וחזר ליער, מחכה כנראה שהתיירים המעצבנים יסתלקו לפני שהוא יארגן לעצמו את ארוחת היום. ראינו גם את דגי הסלמון שוחים במעלי הזרם בהמוניהם ישירות לצינור שמוביל ל hatchery. הדייגים עומדים בקצה הצינור ופשוט מעבירים את הסלמונים לדלי גדול. הדיג הכי קל שראיתי בחיי...
שמתי קצת תמונות בפורום ישראלים בחו"ל של YNET - זה ממש מדגם קטן... אני מקווה לסדר את האלבום שלנו בקרוב.
http://www.ynet.co.il/home/1,7340,1305- ... 68,00.html
-
דיאנה ב
יופי של תמונות!
מחכה לאלבום...
מחכה לאלבום...
-
דיאנה ב
נו, כבר נסעתם לראות את הר סנט הלנס מתפרץ?
-
דיאנה ב
כל תופעות הטבע האלה תמיד מגיעות בתזמון לא נכון 
טיפסתי על סנט הלנס לפני 10 שנים והיה מדהים. אם לא עשיתם את זה עדיין - כדאי לכם (כשההר ירגע קצת...)

טיפסתי על סנט הלנס לפני 10 שנים והיה מדהים. אם לא עשיתם את זה עדיין - כדאי לכם (כשההר ירגע קצת...)
-
-
דיאנה ב
פלוני אלמוני, אני מתנצלת אבל אני כבר מזמן לא מנויה על פלייליידי, מאז שהפסקתי להיות בבית... עוד לא מצאתי איך לפנות לזה זמן כשאני לא נמצאת בבית רוב היום. אז אני כמובן גם לא מתרגמת. רוב הדברים שתרגמתי בעבר נמצאים כאן באתר בדף תרגומי fly lady או משהו דומה.
דיאנה ב
הי דיאנה
ראיתי שהמלצת למישהי על טיפול קרניו סקראל (כן.. זה היה מזמן). האם תוכלי לספר לי מהו הטיפול הזה? אני סובלת מכאבים מאז תאונת דרכים שעברתי ולאחרונה היה מי שהמליץ לי על טיפול כזה.
אשמח לשמוע
דפנה
ראיתי שהמלצת למישהי על טיפול קרניו סקראל (כן.. זה היה מזמן). האם תוכלי לספר לי מהו הטיפול הזה? אני סובלת מכאבים מאז תאונת דרכים שעברתי ולאחרונה היה מי שהמליץ לי על טיפול כזה.
אשמח לשמוע
דפנה
-
דיאנה ב
(זו דיאנה ב ממחשב אחר...)
הי דפנה,
ממש במקרה נכנסתי הנה בשעת נדודי שינה בגלל ג'ט לג בזמן ביקור בארץ...
לפני שבועיים בערך הטיפול הזה שוב הציל אותי מכאבי גב וצוואר עזים עד כדי חוסר יכולת לצאת מהבית.
יום לפני כן, כשקמתי בבוקר עם הכאבים החזקים, לא הצלחתי להשיג מטפל בקרניו סקארל והזמנתי הביתה עיסוי רגיל. המעסה לש במרץ את השרירים התפוסים במשך כשעה וחצי. בזמן העיסוי עצמו היתה הקלה על הכאב אבל לאחר הטיפול לא היה הבדל גדול.
למחרת הצלחתי להשיג מטפלת בקרניו סקארל וההבדל היה עצום. היא כמעט ולא נגעה בשרירים הכואבים אבל אחרי הטיפול פתאום הצלחתי לזוז בחופשיות.
איך זה בדיוק עובד? אני לא ממש מבינה. ההסבר של המטפלים קשור לזרימה של הנוזל התוך שדרתי בגוף, לדבריהם יש לו קצב זרימה משלו ובעיה בגוף גורמת להפרעה בקצב הזרימה ולבעיות. הם מוצאים איפה החסימה ומשחררים אותה. לא ממש משכנע אותי, אבל התוצאות מדברות בעד עצמן.
בטיפול עצמו, שנעשה בלבוש מלא, המטפל עובר על הגוף, מכפות הרגליים כלפי מעלה, ונוגע במקומות שונים בעדינות. לדבריהם, הם מרגישים את הזרימה ומאתרים את המקומות בהם יש הפרעה.
אחר כך נוגעים בעדינות בכל מיני מקומות וכביכול מזיזים קצת כל מיני מקומות בגוף, בעיקר לאורך עמוד השדרה אבל לא רק. לא מדובר בתזוזה אגרסיבית ומכאיבה אלא תזוזה מאד עדינה.
הטיפול מאד מרגיע ומשרה שלווה. היא לא השתמשה בשמנים ומוסיקה ובכל זאת הרגשתי שאני נרגעת ומתרווחת. בטיפול הקודם שעשיתי (לפני כמה שנים, באותה סיטואציה של כאבי גב עזים) נרדמתי במהלך הטיפול.
אני חושבת שמאד כדאי לך לנסות. הגיוני שאחרי תאונת דרכים העצמות זזות מהמקום וטיפול כזה יכול מאד לעזור. מקווה שתרגישי טוב!
חזרי הנה לספר אחר כך אם זה באמת עזר, זה מעניין.
הי דפנה,
ממש במקרה נכנסתי הנה בשעת נדודי שינה בגלל ג'ט לג בזמן ביקור בארץ...
לפני שבועיים בערך הטיפול הזה שוב הציל אותי מכאבי גב וצוואר עזים עד כדי חוסר יכולת לצאת מהבית.
יום לפני כן, כשקמתי בבוקר עם הכאבים החזקים, לא הצלחתי להשיג מטפל בקרניו סקארל והזמנתי הביתה עיסוי רגיל. המעסה לש במרץ את השרירים התפוסים במשך כשעה וחצי. בזמן העיסוי עצמו היתה הקלה על הכאב אבל לאחר הטיפול לא היה הבדל גדול.
למחרת הצלחתי להשיג מטפלת בקרניו סקארל וההבדל היה עצום. היא כמעט ולא נגעה בשרירים הכואבים אבל אחרי הטיפול פתאום הצלחתי לזוז בחופשיות.
איך זה בדיוק עובד? אני לא ממש מבינה. ההסבר של המטפלים קשור לזרימה של הנוזל התוך שדרתי בגוף, לדבריהם יש לו קצב זרימה משלו ובעיה בגוף גורמת להפרעה בקצב הזרימה ולבעיות. הם מוצאים איפה החסימה ומשחררים אותה. לא ממש משכנע אותי, אבל התוצאות מדברות בעד עצמן.
בטיפול עצמו, שנעשה בלבוש מלא, המטפל עובר על הגוף, מכפות הרגליים כלפי מעלה, ונוגע במקומות שונים בעדינות. לדבריהם, הם מרגישים את הזרימה ומאתרים את המקומות בהם יש הפרעה.
אחר כך נוגעים בעדינות בכל מיני מקומות וכביכול מזיזים קצת כל מיני מקומות בגוף, בעיקר לאורך עמוד השדרה אבל לא רק. לא מדובר בתזוזה אגרסיבית ומכאיבה אלא תזוזה מאד עדינה.
הטיפול מאד מרגיע ומשרה שלווה. היא לא השתמשה בשמנים ומוסיקה ובכל זאת הרגשתי שאני נרגעת ומתרווחת. בטיפול הקודם שעשיתי (לפני כמה שנים, באותה סיטואציה של כאבי גב עזים) נרדמתי במהלך הטיפול.
אני חושבת שמאד כדאי לך לנסות. הגיוני שאחרי תאונת דרכים העצמות זזות מהמקום וטיפול כזה יכול מאד לעזור. מקווה שתרגישי טוב!
חזרי הנה לספר אחר כך אם זה באמת עזר, זה מעניין.
דיאנה ב
דיאנה שלום. קראתי שאת מתרגמת את פליי ליידי.
עדיין? או שזה כבר מאוחר מדי?
עדיין? או שזה כבר מאוחר מדי?