ג'יס בכיס

ג'יס_בכיס*
הצטרפות: 22 אפריל 2012, 20:57
דף אישי: הדף האישי של ג'יס_בכיס*

ג'יס בכיס

שליחה על ידי ג'יס_בכיס* »

בשמחה :)
דנד_י*
הצטרפות: 01 ינואר 2014, 13:31
דף אישי: הדף האישי של דנד_י*

ג'יס בכיס

שליחה על ידי דנד_י* »

מעדכנת שמצאתי דרך לתת להם אורז מלא - אם הוא הבסיס לעוף בתנור עם המרינדה של העוף ועוד כוסות מים - אז זה הולך.
הוא נהיה עיסתי כזה והם לא מבדילים בינו לבין אורז לבן.
כל השיטות האחרות נוסו ללא הצלחה כרגע.
תודה על העזרה.
הרגע_שלפני*
הצטרפות: 19 דצמבר 2006, 22:04
דף אישי: הדף האישי של הרגע_שלפני*

ג'יס בכיס

שליחה על ידי הרגע_שלפני* »

היי ג'יס
בשביל החבר שמתענין בדליפת הנפט:
משלחת מעל"ה לאסון הערבה בעקבות האסון יצאה משלחת לשמורת עברונה על מנת לבחון אפשרות טיפול בקרקע באמצעות חיידקים. נאספו מספר דגימות קרקע באזור האסון אשר ייבדקו במגוון שיטות ובעזרתם של חברי סגל שונים. אנו מזמינים אתכם סטודנטים מכל הפקולטות ובמיוחד מביולוגיה להצטרף ליוזמה החשובה. בתחילת השבוע הקרוב תתקיים פגישה למעוניינים להצטרף לפרויקט ולקדם אותו. מעוניינים מוזמנים לשלוח מייל [email protected]
זה חברה נחמדים הם בטח ישמחו לשתף פעולה גם עם לא סטודנטים.
יעלי_לה
הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה

ג'יס בכיס

שליחה על ידי יעלי_לה »

תודה ג'יס, בינתיים יצרתי קשר עם הרבליסטית באזורי, אני אמורה להיפגש אתה בשבוע הבא ונורא מקווה שזה יהיה מדויק ומועיל לי.
אחד_שעבר_כאן_במקרה*
הצטרפות: 02 ספטמבר 2015, 17:27

ג'יס בכיס

שליחה על ידי אחד_שעבר_כאן_במקרה* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

שלום,
אני די בטוח שיש לי קנדידה במערכת העיכול מזה כמה שנים.
לפני שנים הוציאו לי כיס מרה בגלל אבנים. הבעיה שלא מצאו את האבנים בזמן, ובינתיים היו לי התקפים של כאבי בטן מאוד חזקים. הרופאים נתנו לי כמויות מאוד גדולות של אנטיביוטיקה.
בתקופה שלאחר מכן היו לי עייפויות נוראיות במשך מספר שנים ואף רופא לא יכל להסביר אותן.
חיפשתי באינטרנט, חשבתי פיברומיאלגה, אבל יש לזה קשר מאוד חזק לאכילה.
בסופו של דבר השתכנעתי שיש לי קנדידה - וזאת לפי כל הסימפטומים שקשורים חזק לאכילה.
למשל, אם אני אוכל בריא יותר, הקנדידה מתה ויש לי אפקט הרקסהיימר של כאבי שרירים וחולשה - דווקא אוכל לא טוב שמגביר את הקנדידה פותר אותי מתופעות אלה (לזמן מה בלבד).
עוד תופעה, כשאני מקפיד על דייטה נטולת סופר מתגברת פטרייה על הלשון, וכשאני חוזר לסוכרים היא נעלמת - גם זו תופעה שראיתי באינטרנט.
בכל אופן די וודאי שאכילה נטולת סוכרים ופחמימות, יחד עם כל מיני תוספים נגד קנדידה, משפרת את מצבי לטווח ארוך.
עם שנים העייפויות קטנו במידה רבה - תודות לאכילה נטולת סוכר ופחמימות עם תוספי נגד קנדידה.
הבעיה היא שזה תהליך מאוד קשה ואיטי, ומה שמגביל אותי הוא שאין לי שום מדד אובייקטיבי לראות כמה אני מתקדם בהבראה - מדד כזה גם היה מאוד עוזר נפשית.
כבר מספר פעמים חשבתי שהבראתי, וכאשר אני חוזר לאכול סוכרים ופחמימות, אני מרגיש טוב בהתחלה אבל אחר כך מרגיש רע מאוד - כלומר עדיין לא הבראתי.
לכן אני מחפש איזשהו מדד אובייקטיבי שיוכל להדריך אותי במסע ההבראה, שבינתיים לקח הרבה שנים וגזל ממני מחיר יקר.
אולי גם אפשר לדגום את סוג הפטרייה המדוייק שיש לי ולמצוא את החומר הכי יעיל נגדה. אולי יש מכון בארץ שמתמחה בזה.
תודה על כל מידע.
ג'יס_בכיס*

ג'יס בכיס

שלום אחד שעבר כאן במקרה, ברוך הבא.
הייתי ממליצה שתפנה לטיפול נטורופתי או הרבליסטי- הרבליסט יתן לך צמחי מרפא, נטורופת גם יכוון את התזונה וימליץ על תוספים. נטורופתים נושאים בדגל המלחמה בקנדידה, אז זה עשוי להיות מדויק יותר.

כך או כך, כיוון שאתה והקנדידה הרבה שנים יחד, כדאי לפנות למהלך טיפולי שלם, שיכלול גם אבחנה ומעקב. הסיבה היא שבמצב כזה קנדידה היא רק חלק מהתמונה, ואי אפשר להמליץ על פתרון שיתן מענה אמיתי לאורך זמן מבלי לראות את התמונה השלמה (אורח חיים, תזונה, מצב בריאותי בתחומים אחרים, וגם היבטים נפשיים כמו סטרס).
אחד_שעבר_כאן_במקרה*

ג'יס בכיס

ג'יס בכיס,
תודה רבה לך על התשובה. הבעיה נשארת למצוא מישהי\מישהו טוב\ה.
שמעת על "מרכז חנוך"? מצאתי אותם ברשת.
ג'יס_בכיס*

ג'יס בכיס

לא מכירה את מרכז חנוך, אבל מעיון באתר שלהם הם נראים רציניים. התרשמתי ששווה להרים טלפון ולשמוע.
לצערי אין לי המלצות על נטורופתים, אני יכולה להמליץ על מי שלמדו איתי, אבל אז זו המלצה אישית ולא מקצועית.
אם תחליט לנסות טיפול הרבליסטי- אני ממליצה בכל פה על מיכל קירש.
אחד_שעבר_כאן_במקרה*

ג'יס בכיס

תודה רבה לך
יער_ה*
הצטרפות: 12 מאי 2006, 11:47

ג'יס בכיס

שליחה על ידי יער_ה* »

חיפוש קצר בגוגל העלה את זה בדבר נזקים מצריכת חלב. נראה דומה למודעה ששמת
ג'יס_בכיס*

ג'יס בכיס

מעניין מאוד, נרא שהם באמת הושפעו מהם, אבל במקרה הזה אין קשר לזכויות בע"ח. בכל מקרה תודה על הקישור המעניין.
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

ג'יס בכיס

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

היי. שלום לך. ראיתי בהתייחסות שלך לדיכאון לאחר הלידה שבין היתר המלצת להשתמש בהיפריקום. אני נוטלת כדורי סנט ג׳ון וורט (תוספי מזון מחו׳ל ולא רמוטיב) מזה חודשיים להתמודדות עם חרדה. אני חושדת שאני בהריון ואני לא רגועה. חיפשתי מידע ברשת וכתוב שלא מומלץ ליטול את הצמח בהריון. לא כתוב מה הסיכונים וממליצים להיוועץ ברופא. אם אני אכן בהריון אפסיק את השימוש אך אני חוששת מנזק שאולי עלול היה להיווצר בנתיים. האם יש לך איזשהו ידע בתחום?
ג'יס_בכיס*

ג'יס בכיס

שלום פלונית, סליחה על ההתייחסות המאוחרת, אני שמחה מאוד לעזור אבל נמצאת יותר בכיכר ומזמינה אותך לשאול גם שם ואז יש יותר סיכוי שאראה, ובמיוחד במקרה כזה.
בראש הדף מופיעה גם כתובת המייל שלי, ואת מוזמנת גם לשלוח מייל.
אני מניחה שבשלב הזה את כבר יודעת האם את בהריון... כך או כך באתר ראן צמחים (שהוא המקור המוסמך בעברית) כתוב שפרע מותר לשימוש בהריון: http://www.ranherbs.com/monograph.asp?pid=334&t=b
על כן אני מניחה שאין לך מה לחשוש. עם זאת, הייתי בודקת עם רופא או הרבליסט חלופות מתאימות- אני מאמינה שלא נגרם שום נזק, אבל הייתי מחליפה אותו עבור שימוש ארוך טווח לכל אורך ההריון, ובפרט שקיימים צמחים מתאימים לטיפול בחרדה המותרים בהריון.
מצוין שם גם שיש להפסיק ליטול כשבוע לפני ניתוחים, אז הייתי מפסיקה בשבוע 36.
בדקתי גם במונוגרפים אחרים, והסיבה שכתוב שאסור ליטול אותו בהריון היא שלמעשה אין מידע בנושא, ולכן המחמירים מציינים שאסור, ורוב האחרים מציינים שמותר, תחת פיקוח רפואי מתאים.
חשוב לי להגיד גם שדכאון לאחר לידה מתחיל כבר בהריון, ולכן חשוב מאוד שתהיי מטופלת גם במהלך ההריון, בתרופות או בצמחים כפי שתבחרי.
כמו כן לגבי הנקה- ניתן להשתמש בעת הנקה, אך בזהירות ותחת פיקוח מקצועי, (ראי באותו קישור)- הייתי מציעה לפנות להרבליסטית במקום מגורייך, ואשמח גם לעזור בעצמי.
אם יש עוד שאלות את מוזמנת לשאול. ואם את בהריון- שיהיה במזל טוב ובשעה טובה.
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”