בדיקת זיהוי הריון
-
- הצטרפות: 10 אוקטובר 2013, 00:02
בדיקת זיהוי הריון
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
צהריים טובים בנות,
ביצעתי אתמול בדיקת הריון ביתית של LIFE ויצא לי פס נורא נורא בהיר, נשלחתי ע"י הרופאה לבצע בדיקת דם HCG-B Quantitative Urgent אשר ביצעתי היום בבוקר, תוצאתה היא 56. האם אני בתחילת ההריון?
צהריים טובים בנות,
ביצעתי אתמול בדיקת הריון ביתית של LIFE ויצא לי פס נורא נורא בהיר, נשלחתי ע"י הרופאה לבצע בדיקת דם HCG-B Quantitative Urgent אשר ביצעתי היום בבוקר, תוצאתה היא 56. האם אני בתחילת ההריון?
-
- הצטרפות: 10 אוקטובר 2013, 00:02
בדיקת זיהוי הריון
אמת, קיבלתי תשובה חיובית גם מהרופאה.. בשעה טובה !! בע"ה בקרוב אצל כולן!!!
תודה רבה
אמת, קיבלתי תשובה חיובית גם מהרופאה.. בשעה טובה !! בע"ה בקרוב אצל כולן!!!
תודה רבה
בדיקת זיהוי הריון
שלום בנות בתאריך 19 לחודש קיבלתי ווסת שהסתיימה בתאריך 23 לחודש ב27 לחודש קיימתי יחסים לא מוגנים ולפי טבלת הביוץ שלי תאריך הביוץ שלי הינו ב29 לחודש זאת אומרת שקיימתי יחסים יומיים לפני תאריך הביוץ וגם ביום הביוץ (29 לחודש) קיימתי יחסים היום ב30 לחודש ערכתי בדיקת שתן ביתית ויצא לי פס אחד האם זה מוקדם ? מתי אני אמורה לערוך שוב בדיקה ביתית
בדיקת זיהוי הריון
אין שום בדיקה שיכולה לזהות הריון לפני שעברו 10 ימים מהביוץ (גם לא בדיקת דם).
רוב הבדיקות הביתיות מזהות כ-12 יום לאחר הביוץ.
רוב הבדיקות הביתיות מזהות כ-12 יום לאחר הביוץ.
בדיקת זיהוי הריון
היי בנות יום הביוץ שלי לפי טבלת ביוץ היה 2/11 היום ביצעתי בטא (7/11) ויצאה תשובה 7 האם זה הריון? תודה
בדיקת זיהוי הריון
בנות, קניתי המון בדיקות ביוץ מארצות הברית, עכשיו כבר לא צריכה אותן :- האם מישהיא מעוניינת לקנות 20 יחי - 50 ש"ח, הכל באריזה ובתוקף! 0545540670
בנות, קניתי המון בדיקות ביוץ מארצות הברית, עכשיו כבר לא צריכה אותן :- האם מישהיא מעוניינת לקנות 20 יחי - 50 ש"ח, הכל באריזה ובתוקף! 0545540670
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
בדיקת זיהוי הריון
היי לכולן, התייעצות... קיבלתי מחזור פעם אחרונה ב13/10 , מאחר ויש לי שחלה פוליציסטית הרופא נתן לי איקקלומין למשך 5 ימים החל מהיום החמישי של המחזור . עשיתי מעקב זקיקים + בדיקת פרוגסטרון וe2. ביום שישי בדיוק לפני שבועיים קיבלתי
זריקת אוביטרל . בינתיים לא קיבלתי מחזור ולא יכולתי להתאפק ועשיתי אתמול בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית ;(. יש לי הפרשות דביקות כאלו.... מה אתן חושבות? למה המחזור לא מגיע?
זריקת אוביטרל . בינתיים לא קיבלתי מחזור ולא יכולתי להתאפק ועשיתי אתמול בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית ;(. יש לי הפרשות דביקות כאלו.... מה אתן חושבות? למה המחזור לא מגיע?
-
בדיקת זיהוי הריון
היתי עם תחתונים והוא בלי והוא החדיר לי את איבר מינו דבר התחתון ומאז כל יום יש לי הפרשות לבנות, עוד 9 ימים אני אמורה לקבל מחזור האם זה הריון או סתם?
-
בדיקת זיהוי הריון
זה לא הריון.
-
בדיקת זיהוי הריון
היי בנות אשמח אם תעזרו לי,
הייתי לוקחת גלולות במשך כמעט כשנה,בחודש שעבר אפילו קצת טיפה לפני הפסקתי הם הגלולות,קיימתי עם החבר שלי יחסי מין ופעמיים הוא גמר בתוכי,
עכשיו כמעט כשבועיים אני מרגישה רגישות
בשדיים,הם התקשו מאוד והתנפחו,יש
לי גם כאבים בבטן כמו התכווצויות כאלו ולחץ בבטן תחתונה,מכיוון שבמפתיע הפסקתי לשתות גלולות אז רק החודש אני
אדע בוודאות על תאריך מחזור סדיר,(במידה ואקבל) נוסף על כך יש לי בחילות ותחושת רעב בלתי פוסקת ואני בדרך כלל אוכלת ארוחה אחת ליום ,אבל כרגע אני לא מפסיקה לזלול,יש לציין שעשיתי בדיקה ביתית אתמול ולא עם שתן של הבוקר ויצא לי שלילי,יש סיכוי שזה הריון שעדיין לא
ניתן לזהות ?נוסף על כך התחילו לי גם כאבים בגב תחתון אשמח לעזרה מצידכן.
הייתי לוקחת גלולות במשך כמעט כשנה,בחודש שעבר אפילו קצת טיפה לפני הפסקתי הם הגלולות,קיימתי עם החבר שלי יחסי מין ופעמיים הוא גמר בתוכי,
עכשיו כמעט כשבועיים אני מרגישה רגישות
בשדיים,הם התקשו מאוד והתנפחו,יש
לי גם כאבים בבטן כמו התכווצויות כאלו ולחץ בבטן תחתונה,מכיוון שבמפתיע הפסקתי לשתות גלולות אז רק החודש אני
אדע בוודאות על תאריך מחזור סדיר,(במידה ואקבל) נוסף על כך יש לי בחילות ותחושת רעב בלתי פוסקת ואני בדרך כלל אוכלת ארוחה אחת ליום ,אבל כרגע אני לא מפסיקה לזלול,יש לציין שעשיתי בדיקה ביתית אתמול ולא עם שתן של הבוקר ויצא לי שלילי,יש סיכוי שזה הריון שעדיין לא
ניתן לזהות ?נוסף על כך התחילו לי גם כאבים בגב תחתון אשמח לעזרה מצידכן.
בדיקת זיהוי הריון
היי , אני שבועיים ומשהו אחרי המחזור האחרון שלי,
כבר שבוע וחצי בערך החזה כואב לי ברמות מטורפות.
אתמול קיבלתי מחזור,הרבה לפני שאני אמרוה לקבל..
האם זה השתרשרות? או שפשוט המחזור החליט להקדים.?
אשמח לקבל תשובה
כבר שבוע וחצי בערך החזה כואב לי ברמות מטורפות.
אתמול קיבלתי מחזור,הרבה לפני שאני אמרוה לקבל..
האם זה השתרשרות? או שפשוט המחזור החליט להקדים.?
אשמח לקבל תשובה
-
בדיקת זיהוי הריון
יש לי שאלה חברות לקחתי עד לפני חמש וחצי חודשים גלולות ועכשיו כבר חמש וחצי חודשים שאנו מנסים להכנס להריון ובשעת היסים שלנו בזמן האחרון אני מרגישה דקירות חזקות בבטן התחתונה בצד שמאל ועדיין לא איחר לי המחזור זה אמור להגיע בערך עוד שבוע מישהי אולי יכולה לעזור לי?
יש לי שאלה חברות לקחתי עד לפני חמש וחצי חודשים גלולות ועכשיו כבר חמש וחצי חודשים שאנו מנסים להכנס להריון ובשעת היסים שלנו בזמן האחרון אני מרגישה דקירות חזקות בבטן התחתונה בצד שמאל ועדיין לא איחר לי המחזור זה אמור להגיע בערך עוד שבוע מישהי אולי יכולה לעזור לי?
-
בדיקת זיהוי הריון
איחור במחזור של שלשה ימים זה הריון? בהנחה שהמחזור תקין!
איחור במחזור של שלשה ימים זה הריון? בהנחה שהמחזור תקין!
-
בדיקת זיהוי הריון
בבקשה מישהו דחוף לי!
בבקשה מישהו דחוף לי!
-
בדיקת זיהוי הריון
היי בנות,
אני ממש סקרנית..אשמח לחוות דעתכן..
אני בת 24, הפסקתי גלולות לפני חודשיים, המחזור האחרון שלי היה ב9.3 ואני לא בדיוק יודעת מתי המחזור הבא אמור להופיע..
היה לי הפרשות חומות בערך יום וחצי לפני כשבוע...בשבת האחרונה והיום בבוקר עשיתי בדיקה ביתית של מקלון הזהב ויצא שלילי.
עשיתי את הבדיקה בתוך כוס פלסטיק, לא ישר על המקלון..האם יכול להיות שזה השפיע על התוצאה?
האם עשיתי מוקדם מדיי? האם אני יכולה לעשות כבר בדיקת דם?
תודה רבה
היי בנות,
אני ממש סקרנית..אשמח לחוות דעתכן..
אני בת 24, הפסקתי גלולות לפני חודשיים, המחזור האחרון שלי היה ב9.3 ואני לא בדיוק יודעת מתי המחזור הבא אמור להופיע..
היה לי הפרשות חומות בערך יום וחצי לפני כשבוע...בשבת האחרונה והיום בבוקר עשיתי בדיקה ביתית של מקלון הזהב ויצא שלילי.
עשיתי את הבדיקה בתוך כוס פלסטיק, לא ישר על המקלון..האם יכול להיות שזה השפיע על התוצאה?
האם עשיתי מוקדם מדיי? האם אני יכולה לעשות כבר בדיקת דם?
תודה רבה
בדיקת זיהוי הריון
רוצה לומר לך שעשיתי בדיקת הריון עם מקלון הזהב שנחשב אמין מאוד ועוד כתוב שמזהה הריון לפני האיחור ויצא שלילי,
לאחר מס' ימים בדיקה של חברה אחרת ובדיקת דם ותודה לאל חיובי.
את הבדיקה עשיתי דווקא לאחר יום איחור (בחודש שעבר הדימום הגיע לאחר 29 יום ואת הבדיקה עם מקלון הזהב עשיתי ביום ה-30)
אך אצלי הוא היה חודשיים לפני כן לא ממש סדיר (פעם איחר פעם הקדים) אז לא הייתי בטוחה שזה נחשב איחור, במיוחד שידעתי
שהביוץ היה מאוחר, כלומר עשיתי את הבדיקה בערך 10 ימים לאחר הביוץ ולכן זה לא זיהה.
ודרך אגב, אני תמיד עושה את הבדיקות בכוס פלסטיק.
לאחר כמה ימים קיבלת חודש לפני כן? אולי כך תדעי פחות או יותר אם זה נחשב איחור. או שאולי זיהית ביוץ וכך גם תוכלי לדעת.
לאחר מס' ימים בדיקה של חברה אחרת ובדיקת דם ותודה לאל חיובי.
את הבדיקה עשיתי דווקא לאחר יום איחור (בחודש שעבר הדימום הגיע לאחר 29 יום ואת הבדיקה עם מקלון הזהב עשיתי ביום ה-30)
אך אצלי הוא היה חודשיים לפני כן לא ממש סדיר (פעם איחר פעם הקדים) אז לא הייתי בטוחה שזה נחשב איחור, במיוחד שידעתי
שהביוץ היה מאוחר, כלומר עשיתי את הבדיקה בערך 10 ימים לאחר הביוץ ולכן זה לא זיהה.
ודרך אגב, אני תמיד עושה את הבדיקות בכוס פלסטיק.
לאחר כמה ימים קיבלת חודש לפני כן? אולי כך תדעי פחות או יותר אם זה נחשב איחור. או שאולי זיהית ביוץ וכך גם תוכלי לדעת.
בדיקת זיהוי הריון
היי שלום יש לי סימנים להריון עשיתי בדיקת בטא שבוע לפני איחור בווסת יצא בטא 5 ,האם יש סיכוי שהבטא תעלה או שכבר מראש לשלול התופעות שאני מרגישה זה בדיוק כל סימני הריון .
האם מישהי מכן יצא לה שהבטא מ5 עלתה ?
היי שלום יש לי סימנים להריון עשיתי בדיקת בטא שבוע לפני איחור בווסת יצא בטא 5 ,האם יש סיכוי שהבטא תעלה או שכבר מראש לשלול התופעות שאני מרגישה זה בדיוק כל סימני הריון .
האם מישהי מכן יצא לה שהבטא מ5 עלתה ?
-
בדיקת זיהוי הריון
בנות, קניתי המון בדיקות ביוץ מחו''ל, עכשיו כבר לא צריכה אותן :- האם מישהיא מעוניינת לקנות 20 יחי ב40 ש"ח, הכל באריזה ובתוקף! מוכנה להביא הביתה (בת-ים,חולון,יפו,רשל''צ) או לשלוח בדואר (אם תשלמו ב paypal).
בנות, קניתי המון בדיקות ביוץ מחו''ל, עכשיו כבר לא צריכה אותן :- האם מישהיא מעוניינת לקנות 20 יחי ב40 ש"ח, הכל באריזה ובתוקף! מוכנה להביא הביתה (בת-ים,חולון,יפו,רשל''צ) או לשלוח בדואר (אם תשלמו ב paypal).
-
בדיקת זיהוי הריון
היי בנות יש לי שאלה בתאריך 24/8/14 הורדתי התקן מסוג מירנה לאחר 8 חודשים שימוש בו (יש לציין כי במהלך 8 לא קיבלתי ווסת) כמה שעות לאחר מיכן החלו הפרשות חומות עד ה26/8 שכבר החלו דימומים שנראים כמו ווסת שנפסקו בתאריך 30/8 לאחר מיכן הייתי נקייה לחלוטין שכבנו אני ובעלי ויום הביוץ שלי היה ב9/9 בתאריך 11/9 עשיתי בדיקה ביתית ויצאה שלילית מתי אני אמורה ךעשות בדיקה תודה
בדיקת זיהוי הריון
שלום.
ביצעתי בדיקה בייתית לאחר שלושה ימים של איחור ויצא פס מאוד בהיר,
ביצעתי בדיקה חוזרת כשלושה ימים לאחר מכן בבוקר ושוב יצא פס מאוד בהיר
כלומר אני כבר באיחור של שבוע ממועד קבלת הווסת
מה זה אומר?
אם הפס לא התחזק יכול להעיד על הריון לא תקין או חוץ רחמי?
כמובן שאעשה מחר גם בדיקת דם
שלום.
ביצעתי בדיקה בייתית לאחר שלושה ימים של איחור ויצא פס מאוד בהיר,
ביצעתי בדיקה חוזרת כשלושה ימים לאחר מכן בבוקר ושוב יצא פס מאוד בהיר
כלומר אני כבר באיחור של שבוע ממועד קבלת הווסת
מה זה אומר?
אם הפס לא התחזק יכול להעיד על הריון לא תקין או חוץ רחמי?
כמובן שאעשה מחר גם בדיקת דם
בדיקת זיהוי הריון
_ביצעתי בדיקה בייתית לאחר שלושה ימים של איחור ויצא פס מאוד בהיר,
ביצעתי בדיקה חוזרת כשלושה ימים לאחר מכן בבוקר ושוב יצא פס מאוד בהיר_
יכול להיות שזה אומר שההריון לא מתפתח. אבל ממש לא בטוח.
תעשי באמת בדיקת דם מחר ועוד אחת ביום שלישי, ואז תדעי דברים לאשורם.
בהצלחה.
ביצעתי בדיקה חוזרת כשלושה ימים לאחר מכן בבוקר ושוב יצא פס מאוד בהיר_
יכול להיות שזה אומר שההריון לא מתפתח. אבל ממש לא בטוח.
תעשי באמת בדיקת דם מחר ועוד אחת ביום שלישי, ואז תדעי דברים לאשורם.
בהצלחה.
בדיקת זיהוי הריון
תודה יעל!!!
בדיוק כמו שאני חושבת
תודה יעל!!!
בדיוק כמו שאני חושבת
בדיקת זיהוי הריון
לאחר בדיקת דם יצא 38 שזה לא ממש גבוה לשבוע 5 לעומת בדיקות בהריונות קודמים
מה גם שהתחילו הערב הפרשות חומות
הרגשה לא טובה
לאחר בדיקת דם יצא 38 שזה לא ממש גבוה לשבוע 5 לעומת בדיקות בהריונות קודמים
מה גם שהתחילו הערב הפרשות חומות
הרגשה לא טובה
בדיקת זיהוי הריון
אכן, מסתמן שהכיוון הוא כנראה הפלה.
היו לי כמה הפלות בשלב כזה, בטא נמוכה מאוד.
זה כמעט כמו וסת רגילה.
מאחלת הריון טוב בהמשך
היו לי כמה הפלות בשלב כזה, בטא נמוכה מאוד.
זה כמעט כמו וסת רגילה.
מאחלת הריון טוב בהמשך
-
בדיקת זיהוי הריון
אני מתחרפנת אני מרגישה שאני בהריון צמאון מוגבר רצה לשירותים חוש הריח התחדד בחילות ללא סיבה היום עשיתי בדיקת דם ויצא שלילי מוזר לי אני מקבלת מחזור כל 28-30 יום והיום זה היום ה26 מהמחזור האחרון יכול להיות שעשיתי תבדיקה מוקדם?
אני מתחרפנת אני מרגישה שאני בהריון צמאון מוגבר רצה לשירותים חוש הריח התחדד בחילות ללא סיבה היום עשיתי בדיקת דם ויצא שלילי מוזר לי אני מקבלת מחזור כל 28-30 יום והיום זה היום ה26 מהמחזור האחרון יכול להיות שעשיתי תבדיקה מוקדם?
בדיקת זיהוי הריון
אוווףףף אני ממש מבולבלת
יום למחרת שימא לי ערך 38 עשיתי שוב בדיקה וזה ירד ל 30 הייתי שבוע עם דימומים כמו ווסת ולאחר שבוע עשיתי שוב בדיקה שכביכול הייתה אמורה להיות במגמת ירידה והיא עלתה ל 421
אין לי מושג מה זה אומר
אוווףףף אני ממש מבולבלת
יום למחרת שימא לי ערך 38 עשיתי שוב בדיקה וזה ירד ל 30 הייתי שבוע עם דימומים כמו ווסת ולאחר שבוע עשיתי שוב בדיקה שכביכול הייתה אמורה להיות במגמת ירידה והיא עלתה ל 421
אין לי מושג מה זה אומר
-
- הצטרפות: 19 ינואר 2004, 15:18
- דף אישי: הדף האישי של אמא_צעירה*
בדיקת זיהוי הריון
פלוני אלמונית, אני לא יודעת אם זה רלוונטי עדיין, אבל רוב הבדיקות (גם בטא בדם) מיועדות לאחרי איחור, או הכי קרוב- יום-יומיים לפני האיחור.
י.א. תלכי לרופא לבדוק באולטראסאונד...
זה באמת מוזר, אבל אולי זה כן הולך?
תעדכני..?
י.א. תלכי לרופא לבדוק באולטראסאונד...
זה באמת מוזר, אבל אולי זה כן הולך?
תעדכני..?
בדיקת זיהוי הריון
דיברתי אם רופא והוא אמר לי לעשות מחר עוד בדיקת דפ לראות אם זה מכפיל
כי יש מצב שזה כן הולך
תודה
אני בהחלט יעדכן:)
דיברתי אם רופא והוא אמר לי לעשות מחר עוד בדיקת דפ לראות אם זה מכפיל
כי יש מצב שזה כן הולך
תודה
אני בהחלט יעדכן:)
-
- הצטרפות: 19 ינואר 2004, 15:18
- דף אישי: הדף האישי של אמא_צעירה*
בדיקת זיהוי הריון
אז לאחר יומיים הבטא עלה מ 421 ל 662
מצד אחד עלה מצד שני לא הכפיל את עצמו
כנראה שלא תקין
מחר אני יליך לרופא נשים שלי
אז לאחר יומיים הבטא עלה מ 421 ל 662
מצד אחד עלה מצד שני לא הכפיל את עצמו
כנראה שלא תקין
מחר אני יליך לרופא נשים שלי
בדיקת זיהוי הריון
גם כזה היה לי פעם.
אצלי זחל לאט לאט מ-200 ומשהו עד 630, על פני שבועיים בערך. לא היה מה לעשות חוץ מלעקוב ולחכות.
מעצבן וקצת מפחיד. כי כל עוד אי אפשר לראות שק הריון (ובבטאות כאלה אי אפשר לראות), אי אפשר לשלול חוץ רחמי.
אז עוקבים ומחכים ומתפללים.
אצלי בסוף אפילו הדימום קרטע, הגיע בהדרגה. אבל אז הבטא התחילה לרדת והתאפסה די מהר.
מקווה בשבילך שייגמר מהר.
אצלי זחל לאט לאט מ-200 ומשהו עד 630, על פני שבועיים בערך. לא היה מה לעשות חוץ מלעקוב ולחכות.
מעצבן וקצת מפחיד. כי כל עוד אי אפשר לראות שק הריון (ובבטאות כאלה אי אפשר לראות), אי אפשר לשלול חוץ רחמי.
אז עוקבים ומחכים ומתפללים.
אצלי בסוף אפילו הדימום קרטע, הגיע בהדרגה. אבל אז הבטא התחילה לרדת והתאפסה די מהר.
מקווה בשבילך שייגמר מהר.
בדיקת זיהוי הריון
אצלי יש שק הריון בתוך הרחם
לאחר 4 ימים מהבדיקה האחרונה עלה הבטא מ 662 ל 1521 זה ממשיך לעלות אבל כנראה שלא מספיק
אצלי יש שק הריון בתוך הרחם
לאחר 4 ימים מהבדיקה האחרונה עלה הבטא מ 662 ל 1521 זה ממשיך לעלות אבל כנראה שלא מספיק
בדיקת זיהוי הריון
וואו!
הרופא לא נותן לזה שום סיכוי?
עוברים לא קוראים ספרי רפואה, את יודעת.
אוי את בטח משתגעת.
הרופא לא נותן לזה שום סיכוי?
עוברים לא קוראים ספרי רפואה, את יודעת.
אוי את בטח משתגעת.
בדיקת זיהוי הריון
האמת היא שלפני שעשיתי את הבדיקה שיצאה 1521 כבר קבעו לי תור לגרידה כי הרופא במוקד שבדק אותי וראה שק שבאותו יום היה בטא רק של 662 אמר שזה לא מתפתח ובכל מקרה נתן לי לעשות בדיקת בטא נוספת יחד עם הספירת דם לגרידה
הגרידה אמורה להיות ביום שני הקרוב
עושים אולטראסאונד לפני הגרידה בכל מקרה?
למה את חושבת שיש סיכוי שזה כן תקין?
כי האמת היא שלא יידעתי את הרופא שלי לגבי התוצאה 1521
האמת היא שלפני שעשיתי את הבדיקה שיצאה 1521 כבר קבעו לי תור לגרידה כי הרופא במוקד שבדק אותי וראה שק שבאותו יום היה בטא רק של 662 אמר שזה לא מתפתח ובכל מקרה נתן לי לעשות בדיקת בטא נוספת יחד עם הספירת דם לגרידה
הגרידה אמורה להיות ביום שני הקרוב
בדיקת זיהוי הריון
לא יודעת אם יש סיכוי שזה תקין.
פשוט, נראה לי שלא קורה הרבה שהריון שמדשדש כ"כ הרבה זמן בשלב ה"כימי", מצליח לפתח שק הריון.
וחוץ מזה, עוברים לא קוראים ספרי רפואה (זה משפט של הרופא שלי...), ויש כל מיני נסיבות משונות, כמו תסמונת התאום הנעלם, שיכולות לגרום לבטא להיראות כאילו עולה לאט מדי וכד'.
אבל הסיכויים הם באמת אפסיים.
הוא ראה שק הריון באולטרסאונד נכון? אז הוא מניח בטא כזאת.
כן. ואם משום מה לא יעשו לך, תדרשי.
לא יודעת אם יש סיכוי שזה תקין.
פשוט, נראה לי שלא קורה הרבה שהריון שמדשדש כ"כ הרבה זמן בשלב ה"כימי", מצליח לפתח שק הריון.
וחוץ מזה, עוברים לא קוראים ספרי רפואה (זה משפט של הרופא שלי...), ויש כל מיני נסיבות משונות, כמו תסמונת התאום הנעלם, שיכולות לגרום לבטא להיראות כאילו עולה לאט מדי וכד'.
אבל הסיכויים הם באמת אפסיים.
הוא ראה שק הריון באולטרסאונד נכון? אז הוא מניח בטא כזאת.
כן. ואם משום מה לא יעשו לך, תדרשי.
בדיקת זיהוי הריון
תודה!
והאמת היא שבאמת משיחה שלי עם רופא פרטי עוד בשלב יותר מוקדם הוא העלה את האפשרות של תאום שנספג
אני ידרוש בכל אופן אולטראסאונד לפני הפעולה!
שבת שלום!!!
והאמת היא שבאמת משיחה שלי עם רופא פרטי עוד בשלב יותר מוקדם הוא העלה את האפשרות של תאום שנספג
אני ידרוש בכל אופן אולטראסאונד לפני הפעולה!
שבת שלום!!!
בדיקת זיהוי הריון
הי,
אני ביום ה 36 למחזור. מחזורים בדכ בני 30 יום אבל כבר היו לי כאלה בני 35-38
החודש לראשונה מדדתי חום השחר ונראה שהביוץ היה ביום ה 23, זאת אומרת שהיום אני ביום ה 13 מהביוץ/הפריה (אם היתה)
השאלה שלי היא מתי כדאי לעשות בדיקת הריון.. נכון שהכי טוב יהיה פשוט לחכות עוד שבוע אבל אני כבר שבועיים במתח:)
מה הסיכוי לדעתכן שאקבל תשובה אמינה מבדיקת שתן ביתית (מקלון) מחר בבוקר? (היום ה 14 מהביוץ)
תודה ויום נפלא
אני ביום ה 36 למחזור. מחזורים בדכ בני 30 יום אבל כבר היו לי כאלה בני 35-38
החודש לראשונה מדדתי חום השחר ונראה שהביוץ היה ביום ה 23, זאת אומרת שהיום אני ביום ה 13 מהביוץ/הפריה (אם היתה)
השאלה שלי היא מתי כדאי לעשות בדיקת הריון.. נכון שהכי טוב יהיה פשוט לחכות עוד שבוע אבל אני כבר שבועיים במתח:)
מה הסיכוי לדעתכן שאקבל תשובה אמינה מבדיקת שתן ביתית (מקלון) מחר בבוקר? (היום ה 14 מהביוץ)
תודה ויום נפלא
בדיקת זיהוי הריון
סיכוי גבוה מאוד.
סיכוי גבוה מאוד.
בדיקת זיהוי הריון
תודה יעל:)
עשיתי היום בדיקת הריון של לייף פלוס (שבודקת גם את גיל ההריון)
בחלון שמזהה הריון בן 10 ימים מההפריה נראה מן פס שקוף משמאל לפס הביקורת ובשאר החלונות רק פס ביקורת.
לא יודעת מה פס שקוף אומר אני משערת שזה שלילי..
אבדוק שוב עוד יומיים אם לא יגיע המחזור.
תודה יעל:)
עשיתי היום בדיקת הריון של לייף פלוס (שבודקת גם את גיל ההריון)
בחלון שמזהה הריון בן 10 ימים מההפריה נראה מן פס שקוף משמאל לפס הביקורת ובשאר החלונות רק פס ביקורת.
לא יודעת מה פס שקוף אומר אני משערת שזה שלילי..
אבדוק שוב עוד יומיים אם לא יגיע המחזור.
בדיקת זיהוי הריון
לא מכירה את הבדיקה הזאת.
בחלון שאמור להגיד אם יש או אין הריון, כמה פסים הופיעו סה"כ? לא משנה כמה חזק או חלש היה הפס, כמה פסים הופיעו?
בחלון שאמור להגיד אם יש או אין הריון, כמה פסים הופיעו סה"כ? לא משנה כמה חזק או חלש היה הפס, כמה פסים הופיעו?
בדיקת זיהוי הריון
אחד ביקורת ואחד יותר בהיר מהצבע של הרקע.. (סוג של שקוף על גבול הדמיוני :/ )
בדיקת זיהוי הריון
בדר"כ פס כזה מעיד על רמות נמוכות מאוד של הורמון הריון בשתן.
אם אין הריון, אין שום פס. אז אם את באמת לא מדמיינת אותו, יש תחילת תחילתו של הריון.
אם אין הריון, אין שום פס. אז אם את באמת לא מדמיינת אותו, יש תחילת תחילתו של הריון.
בדיקת זיהוי הריון
תודה רבה לך יעל.. אעדכן:)
בדיקת זיהוי הריון
הי,
מעדכנת למען אחרות שאולי יחוו דבר דומה... קיבלתי היום בבוקר (היום ה 16 מהביוץ)
אגב את הפס הבהיר מהרקע לא דמיינתי (גם בעלי ראה אותו) אולי משהו בבדיקה הספציפית הזאת.
נמשיך לנסות
מעדכנת למען אחרות שאולי יחוו דבר דומה... קיבלתי היום בבוקר (היום ה 16 מהביוץ)
אגב את הפס הבהיר מהרקע לא דמיינתי (גם בעלי ראה אותו) אולי משהו בבדיקה הספציפית הזאת.
נמשיך לנסות
בדיקת זיהוי הריון
אם פס הביקורת היה בסדר, זו לא בעיה בבדיקה.
היה הורמון הריון בשתן.
כנראה ביצית מופרית שלא התפתחה.
בהצלחה
אם פס הביקורת היה בסדר, זו לא בעיה בבדיקה.
היה הורמון הריון בשתן.
כנראה ביצית מופרית שלא התפתחה.
בהצלחה
בדיקת זיהוי הריון
היי שלום!
רציתי לשאול אולי מישהי מכן חוותה משהו דומה או יודעת:
המחזור שלי תמיד סדיר ועכשיו הוא מאחר בשבועיים.
עשיתי כמה בדיקות ביתיות והיום בדיקת דם שחזרה שלילית.
אין לי שום סימנים של הריון..החזה לא כואב.. הכל רגיל.
האם יכל להיות שאני בהריון למרות שאין שום סימן וכל הבדיקות יוצאות שליליות?
היי שלום!
רציתי לשאול אולי מישהי מכן חוותה משהו דומה או יודעת:
המחזור שלי תמיד סדיר ועכשיו הוא מאחר בשבועיים.
עשיתי כמה בדיקות ביתיות והיום בדיקת דם שחזרה שלילית.
אין לי שום סימנים של הריון..החזה לא כואב.. הכל רגיל.
האם יכל להיות שאני בהריון למרות שאין שום סימן וכל הבדיקות יוצאות שליליות?
-
בדיקת זיהוי הריון
שלום רציתי לדעת הווסת שלי תקינה קיבלתי ב29/6 הווסת שלי 5 ימים שניגמר קיימתי כול התקופה יחסיי אישות עים בעלי ב26/7 היה לי דימום בערך יומיים וחצי צבע חום מרגישה נפיחות בחזה ותאבון מוגבר יש מצב להריון
שלום רציתי לדעת הווסת שלי תקינה קיבלתי ב29/6 הווסת שלי 5 ימים שניגמר קיימתי כול התקופה יחסיי אישות עים בעלי ב26/7 היה לי דימום בערך יומיים וחצי צבע חום מרגישה נפיחות בחזה ותאבון מוגבר יש מצב להריון