אמא נמש
-
- הצטרפות: 13 אפריל 2006, 00:08
- דף אישי: הדף האישי של ציבעונית_בשרון*
אמא נמש
הספקת כבר להתגבש ברעיון לשם או שעדיין ...חושבת.... אז יש לי רעיון,
כשנולד בני, היה לנו כבר שם בשבילו, אך, כשקראתי לו בשם "המוכן" ( עומר) זה כאילו לא הסתדר, עם מה שראיתי מולי...
הרמתי טלפון, לבחורה ששמה נגה אן ירושלמי , שמייעצת בבחירת שם לילד.
לפי תאריך הלידה- כיוון שהשם זה משהו שמלווה את האדם למשך חייו, כדאי שגם יתמוך בו, בייעוד שלו ובתפקיד שלו פה בעולם.... לפי התאריך היא נתנה לנו רשימת שמות, שכל פעם צמצמנו, עד שהגענו לשם הסופי. אהבתי את התהליך, הרגשתי שאני עדיין חלק מבחירת השם, ויצא מושלם, השם יושב עליו בול (ירדן )!!!
זו חווית בחירת השם שעברתי, שהייתה מאוד נעימה..... אין מה להילחץ.... הכל באהבה- זה הכי חשוב.
בהצלחה.
נגה אן ירושלמי: 0523505508 ותגידי בכייף שהגעת דרך הילה מתנובות.( שתדע שאני מפרגנת לה גם 6 + שנים אחרי....)
כשנולד בני, היה לנו כבר שם בשבילו, אך, כשקראתי לו בשם "המוכן" ( עומר) זה כאילו לא הסתדר, עם מה שראיתי מולי...
הרמתי טלפון, לבחורה ששמה נגה אן ירושלמי , שמייעצת בבחירת שם לילד.
לפי תאריך הלידה- כיוון שהשם זה משהו שמלווה את האדם למשך חייו, כדאי שגם יתמוך בו, בייעוד שלו ובתפקיד שלו פה בעולם.... לפי התאריך היא נתנה לנו רשימת שמות, שכל פעם צמצמנו, עד שהגענו לשם הסופי. אהבתי את התהליך, הרגשתי שאני עדיין חלק מבחירת השם, ויצא מושלם, השם יושב עליו בול (ירדן )!!!
זו חווית בחירת השם שעברתי, שהייתה מאוד נעימה..... אין מה להילחץ.... הכל באהבה- זה הכי חשוב.
בהצלחה.
נגה אן ירושלמי: 0523505508 ותגידי בכייף שהגעת דרך הילה מתנובות.( שתדע שאני מפרגנת לה גם 6 + שנים אחרי....)
-
- הצטרפות: 13 פברואר 2010, 21:29
- דף אישי: הדף האישי של לירי_יער*
אמא נמש
יש לי טיפות K
ביום שלישי אני אצל רות לב אשאיר לך אצלה
מזל טוב
ביום שלישי אני אצל רות לב אשאיר לך אצלה
מזל טוב
אמא נמש
אני בטוחה שיש חיסון אדמת בנפרד.
למיטב ידיעתי נותנים אותו לבנות בכיתה ו', בלי כל היתר.
למיטב ידיעתי נותנים אותו לבנות בכיתה ו', בלי כל היתר.
-
- הצטרפות: 27 פברואר 2012, 19:31
- דף אישי: הדף האישי של פרח_אהבה*
אמא נמש
איך לפתוח לעצמי דף בית אישי?
תודה!
תודה!
אמא נמש
אמא נמש-אני מזמינה ואתך לדף השאלה ששאלתי בנושא גובה בגיל ההתבגרות.
אשמח לראות את תשובתך בנושא.
אשמח לראות את תשובתך בנושא.
-
- הצטרפות: 01 מרץ 2006, 21:03
- דף אישי: הדף האישי של גליה_והבנות*
אמא נמש
יש בשכונה שלנו (לא רחוק ממכם) שלטים על משפחה שאיבדה פינצר, אני אבדוק. איזה צבע הכלב?
-
- הצטרפות: 19 דצמבר 2006, 22:04
- דף אישי: הדף האישי של הרגע_שלפני*
אמא נמש
עיזים - האחיינים שלי היו עם ההורים שלי איזה שבת ברמת הנדיב בביקור אצל עדר עיזים ומאד נהנו. אולי היתה גם איזה הפעלה או טיול איתן, אני לא יודעת במדיוק. שווה לברר.
-
- הצטרפות: 03 דצמבר 2007, 18:12
- דף אישי: הדף האישי של טנא_מלא_כוכבים*
אמא נמש
הי,
יש גמלים ליד ערערה, רגע אחרי הצומת ורגע לפני הפניה למי עמי. עוצרים על הכביש אחרי צמת ערערה ואחרי תחנת האוטובוס ליד שלט שעליו כתוב "חלב גמלים", וניתן לרדת עם האוטו לדרך עפר שיורדת למגרש אחו עם גמלים.
עזים יש בכרמל, יש במאור (אם תרצי, שאלי אותי ואסביר לך לאן לנסוע), יש בפינת החי במגל (כנ"ל, מלוות באתון), יש בגבעת חיים איחוד (בתשלום).
יש גמלים ליד ערערה, רגע אחרי הצומת ורגע לפני הפניה למי עמי. עוצרים על הכביש אחרי צמת ערערה ואחרי תחנת האוטובוס ליד שלט שעליו כתוב "חלב גמלים", וניתן לרדת עם האוטו לדרך עפר שיורדת למגרש אחו עם גמלים.
עזים יש בכרמל, יש במאור (אם תרצי, שאלי אותי ואסביר לך לאן לנסוע), יש בפינת החי במגל (כנ"ל, מלוות באתון), יש בגבעת חיים איחוד (בתשלום).
-
- הצטרפות: 15 אוגוסט 2005, 14:42
- דף אישי: הדף האישי של ר_ו_ב_י_נ_א*
אמא נמש
הי
בעין שמר יש עיזות וחמורים מתוקים מאד
בעין שמר יש עיזות וחמורים מתוקים מאד
-
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2008, 21:48
- דף אישי: הדף האישי של אמל_ית*
אמא נמש
הי (-:
יש בבנימינה, בשדות הצפוניים, חווה עם פינת ליטוף חינמית: עיזים וחמורים יהיו שם... זה האתר שלהם (הם עושים עוד הרבה דברים אחרים)
http://etgarim-bateva.co.il/
יש בבנימינה, בשדות הצפוניים, חווה עם פינת ליטוף חינמית: עיזים וחמורים יהיו שם... זה האתר שלהם (הם עושים עוד הרבה דברים אחרים)
http://etgarim-bateva.co.il/
-
- הצטרפות: 19 יולי 2003, 21:25
- דף אישי: הדף האישי של עודד_המחפש*
אמא נמש
באיזור שלנו (חצי שעה מכם) יש עדרים של צאן וגם כמה גמלים שבאים לרעות פה.
הם בטח יהיו פה גם מחר. אולי אפשר להתקרב ולדבר עם הרועים. לגבי להאכיל אני לא יודע.
אם מוזמנת לכתוב לי מייל אם את רוצה יותר פרטיםץ
עודד
הם בטח יהיו פה גם מחר. אולי אפשר להתקרב ולדבר עם הרועים. לגבי להאכיל אני לא יודע.
אם מוזמנת לכתוב לי מייל אם את רוצה יותר פרטיםץ
עודד
-
אמא נמש
הי,
תודה!
תוכלי להסביר לי איפה המתחם המדובר בכרכור?
@}
תודה!
תוכלי להסביר לי איפה המתחם המדובר בכרכור?
@}
-
אמא נמש
מצאתי, תודה!
-
- הצטרפות: 12 דצמבר 2011, 13:09
- דף אישי: הדף האישי של ג'ני_ענבי*
אמא נמש
היי נעמה
אנחנו גרים בבית חמוד במושב שעל ברמת הגולן. הינו שמחים לעשות איתכם החלפת בתים בסופש הבא או אפילו באמצע השבוע אם זה נוח לכם. הטלפון שלי הוא. 0528322928
אנחנו גרים בבית חמוד במושב שעל ברמת הגולן. הינו שמחים לעשות איתכם החלפת בתים בסופש הבא או אפילו באמצע השבוע אם זה נוח לכם. הטלפון שלי הוא. 0528322928
-
- הצטרפות: 07 מאי 2006, 07:05
- דף אישי: הדף האישי של ליאורה_אורה*
אמא נמש
תודה (-:
-
- הצטרפות: 30 אפריל 2011, 09:42
- דף אישי: הדף האישי של תינוקי_בא*
אמא נמש
הי נעמה , עברתי היום עם האוטו וחיפשתי את המשפחתון ,
לא ממש מצאתי ולא ראיתי שום שלט , וגם היייתי מוגבלת
בזמן ומקום עצירה , אז מבטיחה להחזיר את הכיסא בשבוע
הבא , מקווה שזה בסדר .. תוכלי לתת איזה נקודת ציון
שאוכל למצוא בקלות , נניח מהכיכר של אגד
לא ממש מצאתי ולא ראיתי שום שלט , וגם היייתי מוגבלת
בזמן ומקום עצירה , אז מבטיחה להחזיר את הכיסא בשבוע
הבא , מקווה שזה בסדר .. תוכלי לתת איזה נקודת ציון
שאוכל למצוא בקלות , נניח מהכיכר של אגד
אמא נמש
אהלן יש לי שרשרת ענברים שאוכל להשאיל לך בשמחה תמי 0542384238 בתל אביב
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
אמא נמש
לי יש בייבי ביורן במצב חדש למכירה. נמצאת ברמת גן 0545366933 מירי
-
- הצטרפות: 29 יולי 2009, 18:43
- דף אישי: הדף האישי של עיט_כחול*
אמא נמש
היי נמש!
יש לי מנשא יותר בסגנון של היאמו וחבריו שאני לא מתכננת עליו בקרוב (בעזרת ה' וההתקן ).. אוכל לתת לך אותו בינתיים..
אני באפס חמש שתיים 4474736 ואני בפרדס..
יש לי מנשא יותר בסגנון של היאמו וחבריו שאני לא מתכננת עליו בקרוב (בעזרת ה' וההתקן ).. אוכל לתת לך אותו בינתיים..
אני באפס חמש שתיים 4474736 ואני בפרדס..
-
- הצטרפות: 18 יולי 2010, 18:58
- דף אישי: הדף האישי של חלקיקה_בשלם*
אמא נמש
הקייטנה לגילאי 5-7.
אם את רוצה עוד פרטים, את גם מוזמנת לדבר איתי 054-7722206
שלי.
אם את רוצה עוד פרטים, את גם מוזמנת לדבר איתי 054-7722206
שלי.
-
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
אמא נמש
היי נמש,
לגבי ג'ריקן שמן זית, המחיר הלא סופי (נחליט סופית ביום שבת) הוא 30 ש"ח לליטר, כלומר 480 לג'ריקן.
איך נשמע לך?
לגבי ג'ריקן שמן זית, המחיר הלא סופי (נחליט סופית ביום שבת) הוא 30 ש"ח לליטר, כלומר 480 לג'ריקן.
איך נשמע לך?
-
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
אמא נמש
היי נמש,
נשארו שניים או שלושה ג'ריקנים של שמן זית (לא ברור לגמרי). הרוב נמכרו.
לגבי טעם השמן, הנה מה שאלון כתב: טעם קלאסי של שמן זית עם צריבה קלה בגרון בסופו. טעם מלא, אחיד
נשארו שניים או שלושה ג'ריקנים של שמן זית (לא ברור לגמרי). הרוב נמכרו.
לגבי טעם השמן, הנה מה שאלון כתב: טעם קלאסי של שמן זית עם צריבה קלה בגרון בסופו. טעם מלא, אחיד
-
- הצטרפות: 07 דצמבר 2002, 09:46
- דף אישי: הדף האישי של מיה_גל*
אמא נמש
http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewent ... 131929&r=1
או
http://www.sdarot.tv/search?[po]search query[/po]=%D7%9E%D7%96%D7%9C+%D7%A1%D7%A8%D7%98%D7%9F&search type=videos
העונה השלישית באמת יותר מאתגרת לצפייה, יש פה ושם פרקים שצריך להוריד, אבל את רובם ניתן לראות בצפייה ישירה.
שיהיה בכיף!
או
http://www.sdarot.tv/search?[po]search query[/po]=%D7%9E%D7%96%D7%9C+%D7%A1%D7%A8%D7%98%D7%9F&search type=videos
העונה השלישית באמת יותר מאתגרת לצפייה, יש פה ושם פרקים שצריך להוריד, אבל את רובם ניתן לראות בצפייה ישירה.
שיהיה בכיף!
-
- הצטרפות: 15 אוגוסט 2007, 14:44
- דף אישי: הדף האישי של משפחת_אושר*
אמא נמש
הי נמש. יש לי כסא אוכל לתת לך, עם מגש נשלף. שירה (בין השאר אמא של בנופי) 054-7925772
-
- הצטרפות: 19 ספטמבר 2012, 20:19
אמא נמש
נעמה שלום,
שמי אורלי - אני ותיקה באתר אבל ממעטת לכתוב - בעיקר קוראת .
רוצה להמליץ לך על חברתי היקרה כרמית ליבנה.
את יכולה להתרשם בלינק המצורף. - http://cafe.themarker.com/post/2706858/
בהצלחה.
שמי אורלי - אני ותיקה באתר אבל ממעטת לכתוב - בעיקר קוראת .
רוצה להמליץ לך על חברתי היקרה כרמית ליבנה.
את יכולה להתרשם בלינק המצורף. - http://cafe.themarker.com/post/2706858/
בהצלחה.
-
- הצטרפות: 18 פברואר 2010, 14:54
- דף אישי: הדף האישי של הפיה_מיכלית*
אמא נמש
תודה,זה באמת כנראה מה שיהיה,שנלך להיות עם משפחה שזקוקה לעזרה אחר הצהריים.
-
- הצטרפות: 17 יולי 2008, 23:12
- דף אישי: הדף האישי של נגה_סיני*
אמא נמש
נמש יקרה, הבית הוא ברחוב גן עוז 1, הוא בן 4 חדרים וחצר ענקית. הוא עולה 4500 ש. יש לו ביוב חדש, גג משופץ, מערכת חשמל חדשה ומטבח מחודש. חדרים גדולים, מטבח קטן, חצר אינסופית והרבה פרטיות. מתאים?
אמא נמש
שלום ראיתי מה שפרסמת על ימי ראשון, אני עם גאיה בת 10 חודשים בבקרים בבית, בימי ראשון מצטרפת אלינו גליה, גם 10 חודשים, ואתם מוזמנים מאד. נפגשנו פעם בחצר של סמי ותמי... נועה 050-5334964
אמא נמש
נמש שלום,
ראיתי מה שפרסמת על מפגשים של ילדים מיוחדים והוריהם, רציתי לשאול באיזה טווח גילאים מדובר, ולאילו רמות תפקוד המפגשים מתאימים?
ראיתי מה שפרסמת על מפגשים של ילדים מיוחדים והוריהם, רציתי לשאול באיזה טווח גילאים מדובר, ולאילו רמות תפקוד המפגשים מתאימים?
-
- הצטרפות: 17 אפריל 2006, 20:31
- דף אישי: הדף האישי של אמא_נמש*
אמא נמש
הי דרקונית
כיוון שהמפגשים עוד בשלב בתכנון אין כללים, הבן שלנו בן 6.5 וברמת תפקוד בינונית וגם זו כמובן הכללה כי איך שאני מבינה את זה
רמת התפקוד המוגדרת היא מן ממוצע, הרי בדבר אחד הוא יכול להיותץ ממש חלש ובאחר אלוף.
אז אולי מה שצריך לעשות זה קודם להתאסף ואז לראות אם מתאים ביחד או אולי להתחלק לקבוצות לפי גיל/רמה..?
מה דעתך,
אולי תעדיפי לדבר עוד במייל או טלפון? הנה שלי [email protected] 050-4000366
כיוון שהמפגשים עוד בשלב בתכנון אין כללים, הבן שלנו בן 6.5 וברמת תפקוד בינונית וגם זו כמובן הכללה כי איך שאני מבינה את זה
רמת התפקוד המוגדרת היא מן ממוצע, הרי בדבר אחד הוא יכול להיותץ ממש חלש ובאחר אלוף.
אז אולי מה שצריך לעשות זה קודם להתאסף ואז לראות אם מתאים ביחד או אולי להתחלק לקבוצות לפי גיל/רמה..?
מה דעתך,
אולי תעדיפי לדבר עוד במייל או טלפון? הנה שלי [email protected] 050-4000366
-
אמא נמש
הי
אשמח לצנצנות הגרבר הריקות
אצור קשר במהלך השבוע
חג מלא אור ושמחה
מיכל
אשמח לצנצנות הגרבר הריקות
אצור קשר במהלך השבוע
חג מלא אור ושמחה
מיכל
-
- הצטרפות: 21 דצמבר 2003, 15:17
- דף אישי: הדף האישי של אמא_בבית*
אמא נמש
לא סירטון אבל כתבה על גנים בשבדיה http://www.haaretz.co.il/gallery/kids/1.1633701
-
- הצטרפות: 19 דצמבר 2006, 22:04
- דף אישי: הדף האישי של הרגע_שלפני*
אמא נמש
וגם כאן, לא סרטון - http://israblog.nana10.co.il/blogread.a ... e=11868972
-
אמא נמש
בעניין השמות לתינוקות , קראתי את התכתובת המעניינת כי גם אני עכשיו לפני לידה וממש עוסקת במחקר בעניין כי השם מאד חשוב בעיני...
חשבתי שכדאי גם לכן לדעת :
דניאל בן כליף ונגה אן ירושלמי שניהם תלמידים של המאסטר הגדולה : לאור נהלל שפיתחה את השיטה. מתוך ראייה 'סיינסטטית' שהיא נולדה איתה (סיינסתזיה - חיווט בין חושים במוח) היא רואה את הקולות, כן ! והשיטה היא שילוב של זה עם תורות המזרח וקבלה יהודית...מרתק !
הנה פה יש מצגת שמסבירה את התחום הנפלא הזה : http://app.emaze.com/167532/exhibit-concept
הטלפון שלה : 0506333211
ואפשר למצוא אותה גם בפייסבוק :
לאור נהלל או : קוד-יה
דניאל בן כליף ונגה אן ירושלמי שניהם תלמידים של המאסטר הגדולה : לאור נהלל שפיתחה את השיטה. מתוך ראייה 'סיינסטטית' שהיא נולדה איתה (סיינסתזיה - חיווט בין חושים במוח) היא רואה את הקולות, כן ! והשיטה היא שילוב של זה עם תורות המזרח וקבלה יהודית...מרתק !
הנה פה יש מצגת שמסבירה את התחום הנפלא הזה : http://app.emaze.com/167532/exhibit-concept
-
אמא נמש
רחלי
-
אמא נמש
בעניין השמות לתינוקות , קראתי את התכתובת המעניינת כי גם אני עכשיו לפני לידה וממש עוסקת במחקר בעניין כי השם מאד חשוב בעיני...
יום שמח ונעים
רחלי
יום שמח ונעים
רחלי