אלונ צ'יק

מיטל_מ*
הצטרפות: 03 מרץ 2006, 17:29
דף אישי: הדף האישי של מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

די!!!!!!!!!!!!!1אני לא מסוגלת יותר להתעורר ב - 5.00 בבוקר. בשעה שמונה אני מרגישה שכבר כמעט צהריים.
אני לא יודעת למה בזמן האחרון הוא יש מאוחר בערב, ומתעורר מוקדם בבוקר P-:

אתמול הפסדת את אחד האירועים המצחיקים של השנה.
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

היום הצחקת אותי. נראה לי הצלחת להעלות לשרונה את הסנטה מריה.
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

מה למה? לא שמת לב???? קודם כל על הבנות שדומות למני. אחר כך היא אמרה לי כמה אתן צוחקות על כל דבר. ובאופן כללי נראה היה שהיא התקשתה קצת הבוקר בתיחזוק הפוזה של השאנטי.
מיטל_מ*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי מיטל_מ* »

מה ברחת כזה מהר?
מ - 4.30 היינו בסיבובים. חוץ מזה כבר אורי התחיל לאבד את זה.
אל תשכחו א. בוקר מחר.
לא פדיחה????
בודהה_בגרוש*
הצטרפות: 29 יולי 2007, 14:54

אלונ צ'יק

שליחה על ידי בודהה_בגרוש* »

שלום אלונ צ'יק, אשמח לשמע פרטים על הבתים בעבדון. בברכה.
עדי_ל*
הצטרפות: 06 ספטמבר 2004, 01:58
דף אישי: הדף האישי של עדי_ל*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי עדי_ל* »

אויש, קראתי את מה שכתבת ובאתי לומר ...לא מוצאת מה , אבל שקראתי. שהצער גדול ומנסיוני קשה לעכל היעלמותה של חיה אהובה מחיינו, ושאני מאחלת לכם שכל האהבה הגדולה שהרעיפה עליכם תמשיך לחיות איתכם , גם אם היא עזבה.
תהיו בטוב.
הגבירה_בחום*
הצטרפות: 30 יוני 2007, 17:29
דף אישי: הדף האישי של הגבירה_בחום*

אלונ צ'יק

שליחה על ידי הגבירה_בחום* »

תודה.
שולחת גם לכם כוחות וניחומים.
(כל מיני גורים קטנים של כל מיני חיות, "קוראים" לי ברחוב)
אני חושבת שבקרוב לא אתאפק ואאמץ אחד (-: אח או אחות לג'אן לוק שנשאר מיותם ללא אחותו הגדולה...
אורני*
הצטרפות: 05 יולי 2007, 21:55

אלונ צ'יק

שליחה על ידי אורני* »

אלונ צ'יק, שלום, מהדיון שלך ושל קט קטית על הרפואה המערבית, הגעתי לדף הבית שלך ועניין אותי דבר אחד.
אמרת שאת מתחום הרפואה, אך עם זאת מקריאה בדף זה אני מבינה שאת עם הילדים מ12 בצהרים בכל יום ואף גרה רחוק ממקומות העבודה הרבים אשר במרכז הארץ.
מה שמדאיג אותי זה העובדה שזוגי מתכוון להתחיל בלימודי הרפואה, ושלא תהיה לנו האפשרות להיות יחד בשלווה כמשפחה ללא משמרות מטורפות של 48 שעות(לדוגמא), בעתיד....
אני מאד מאמינה גם בדרך הריפוי הטבעי, ביכולות המדהימות שלנו להתמודד עם רבות מהמשוכות אשר נקרות בדרכנו במהלך חיינו, כמו לידה למשל....
מהרבה עדויות, כמו שאת סיפרת, ואני מסכימה איתך בנושא זה, שרופאים רבים, כמו אביך, מודעים מאד לסכנות של הרפואה המערבית ובעקבות התפתחותה, לדרך הטבעית אשר בפעמים רבות, היא מוצלחת יותר מכל התערבות חודרנית.
עם זאת, המערכת התובענית של בתי החולים וקופות החולים, לא מאפשרת למטופלים רבים להביע את צרכיהם ולרופאים לתת את הטיפול הטוב ביותר עבור כל מטופל, בשל תנאים כמו לחץ, עומס וכו'.
כל התנאים האלו מאד משפיעים לדעתי על הרופאים, הן ביכולת הטיפול שלהם, והן בבריאותם שלהם, שכן כידוע, לחץ אינו בריא.
כל זאת מדאיג אותי מאד, והייתי שמחה לשמוע את דעתך בנושא , שכן אם אקבל עצה שימושית כלשהי לתת לזוגי, הדבר יהיה משמעותי מאד בעבורי, מפני שכרגע אני לא מייעצת לו בנושא.....תודה מראש.....
עדידי*
הצטרפות: 22 אוקטובר 2006, 08:51

אלונ צ'יק

שליחה על ידי עדידי* »

שלום אלונצ'יק..
קראתי בהמלצות רופאי נשים שאת ממליצה על ד"ר מיכאל ברוסילוב
אני מבוטחת מכבי ומנסה להגיע אליו אבל אין עליו פרטים
וזה מאוד מוזר...אולי יש לך טלפונים שלו?
אשמח לתשובה למייל תודה [email protected]
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”