שרון טל

שליחת תגובה

באופן טבעי כולנו שייכים
קוד אישור
הזן את הקוד בדיוק כפי שהוא מופיע. כל האותיות הן אותיות גדולות.
סמיילים
|יד1| |תינוק| |בלונים| |אוף| ;-) :-] |U| |נורה| |עוגה| |גזר| |אפרוח| 8-) :'( {@ :-) |L| :-D |H| ((-)) (()) |יש| |רעיון| {} |#| |>| |שקרן| >:( <:) |N| :-0 |תמר| :-S |מתנה| |<| :-( ZZZ :-| |*| :-/ :-P |עץ| |!| |-0 |Y| :-9 V :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode פעיל
[img] פעיל
[url] פעיל
סמיילים פעילים

צפיה מקדימה של הנושא
   

הרחב תצוגה צפיה מקדימה של הנושא: שרון טל

שרון טל

על ידי אילן_רגב* » 11 יוני 2011, 22:19

למכירה עץ ופאלה- עץ קארי, שני שתילים שנקלטו, כל שתיל 100 ש"ח.
052-4588488

שרון טל

על ידי נועה* » 27 יולי 2009, 11:15

דיברתי אם אחותך.
היא אמרה שהיא תגיע אתמול, אבל היא לא הגיעה וגם לא התקשרה.....

שרון טל

על ידי כובע_קסמים* » 19 יולי 2009, 09:51

הי שרון
האם עדיין בכוונתך לקחת את האופה?
אם לא היו שביקשו עוד. עדכני אותי בבקשה.

שרון טל

על ידי גינת_שמש* » 16 יולי 2009, 09:39

אני אוהבת להשתמש רק באבקה שאני מגרדת. אם יש חתיכות(ויש אם טוחנים את השורש במעבד מזון. ניסיתי. עדיף בפומפיה מיקרופיין) אז אני לא אוהבת להשתמש בהן כי הן לא נמסות.
למה אני משתמשת בשורש? יותר טעים. הצבע גם שונה.
אולי זה כמו להשוות בין פלפל שחור טחון קנוי לבין פלפל שאת טוחנת. טעם אחר לגמרי.

שרון טל

על ידי גינת_שמש* » 14 יולי 2009, 08:37

יש שורש טרי להבדיל משורש יבש? אני קונה שורש שהוא יבש ומגרדת אותו על פומפיית פטנט לגירוד פרמזן-אבל זה קצת קשה.
אבקת הכורכום המתקבלת היא בצבע כמעט חום (לעומת הצהוב שקונים) והטעם הרבה יותר מעודן .
אני משתמשת באבקה במרקים, אורז צהוב, מרק קוסקוס.

שרון טל

על ידי איי_אנדמן* » 09 יולי 2009, 22:15

הי, תודה על התשובה לגבי אנדמן,
אנחנו די בעניין של להרגע שם אז נראה לי בסדר.. הייתם במקרה עם ילדים?

שרון טל

על ידי אביטל_אב* » 08 יולי 2009, 19:44

שלום שרון,
שמי אביטל ואני רוצה ללמוד לבשל אוכל הודי, בעיקר בגלל המגוון הצמחוני שבו. אני לא בשלנית משהו משהו אבל מכינה אוכל בבית כמעט יום יום. גרתי באנגליה שנתיים ואפשר היה לאכול שם אוכל הודי בחוץ די בזול ופה בארץ המסעדות ההודיות רובן יוקרתיות או יקרות, איך שתקראי לזה. חוץ מזה שמאז אני כבר בעלת משפחה ואין לי זמן למסעדות גם ככה ורוצה לבסס תזונה בריאה בבית. הבעיה, אין לי זמן לארגן את הסדנא, חוץ מלהציע את המטבח שלי, בשיכון ותיקים ברמת גן. אם תשיגי את יתר המשתתפים, אני בפנים.
אנא כתבי לי בדף הבית או תתקשרי 03-5757635

שרון טל

על ידי שרון_טל* » 06 אוגוסט 2008, 10:15

הינג, אספטידה עשוי משרף של הצמח אספטידה וקמח אורז.
יש להינג הרבה סגולות, קודם כל הוא עוזר בעיכול מאכלים הקשים לעיכול, מחזק את הקיבה, עוזר בטיפול תולעים. בנוסף הוא נחשב לסוג של אנטי-דלקתי כמו השום והג'נג'ר שעוזר לטיפול בזיהומים, בעיות בדרכי נשימה, אסטמה. וגם עוזר בבעיות לחץ דם.
ההודים משתמשים בו בעיקר במאכלים עם עדשים וקטניות.
יש דתות וכתות בהודו שלא אוכלים בצל ושום והינג לעתים מהווה תחליף בגלל הטעמים החזקים שלו.
יש לשים פחות מרבע כפית הינג בתבשילים ואני ממליצה להוסיף אותו בשלב הטיגון. לדוגמה אם צריך לטגן שום או בצל לתבשיל אני ממליצה לחמם מעט את השמן להוסיף פחות מרבע כפית הינג ואחרי כמה שניות להוסיף את הבצל, שום וכו' .. ולהמשיך רגיל.
הינג הוא תבלין מאוד דומיננטי ריחו חזק ולעתים מרתיע. ממליצה להתחיל לאט. אם משתמשים נכון הוא מוסיף טעם.
הרבה בריאות!
אשמח לענות על עוד שאלות.

שרון טל

על ידי שרון_טל* » 30 מרץ 2008, 16:21

לכל המתעניינים בסדנה, אני מנסה לעשות קישור לברושור שלי, מקווה שיצליח לי...
תמונה

שרון טל

על ידי אורי_יורמן* » 29 מרץ 2008, 23:25

ברוכה הבאה
ברכות!

שרון טל

על ידי טרה_רוסה* » 29 מרץ 2008, 21:35

נראה לי שזה בסדר.

שרון טל

על ידי אלה_לי_לה* » 29 מרץ 2008, 17:11

שלום
אשמח לשמוע עוד על הסדנאות
שוקלת לשכנע את המשפחה לעבור סדנה במקום לבקר במסעדה :-)

שרון טל

על ידי מיכל_ע* » 29 מרץ 2008, 01:25

שלחתי לך מייל.

שרון טל

על ידי טרה_רוסה* » 28 מרץ 2008, 20:34

הי שרון, ברוכה הבאה @}

(ערכתי חלק מהתכתובות כאן לתוך הדף בישול הודי)

שרון טל

על ידי מיכל_ע* » 27 מרץ 2008, 21:38

הי שרון, ברוכה הבאה :) אני ובנזוגי נשמח להשתתף בקבוצה, אני כותבת גם לגבירה בחום

שרון טל

על ידי טלי_מא* » 27 מרץ 2008, 18:19

הי שרון, ברוכה הבאה {@
תתחדשי על ה{{}}דף בית אישי!

שרון טל

על ידי הגבירה_בחום* » 27 מרץ 2008, 18:16

תודה בכל אופן, ויתכן שממש ברגעים אלה מתארגנת לנו קבוצה (-:

שרון טל

על ידי הגבירה_בחום* » 27 מרץ 2008, 16:55

הי שרון
טוב להכיר אותך (-:
אני עושה בימים אלה את צעדי הראשונים מאוד בבישול ההודי כך שאני שמחה שהצטרפת.
איפה את מעבירה סדנאות? וגם מה פשר השיח שנמכר כקארי (ומפיץ בכל הגינה שלי ריח)?

שרון טל

על ידי שרון* » 27 מרץ 2008, 16:23

שלום,
הוזמנתי לכאן ע"י שקדים ירוקים.
אני עוסקת בבישול הודי ומעבירה סדנאות בישול בבית הלקוח.
אשמח לענות על כל שאלה בנושא אוכל הודי, תבלינים, וכו'..
לפרטים נוספים ניתן לפנות לבמייל sharona tal@hotmail.com או לדף הבית שלי.

חזרה למעלה