על ידי שמן_קיק_בחביתה* » 25 אוגוסט 2014, 13:08
והנה המתכון לחביתה עם שמן קיק, שקיבלתי מליהי מיילדת הבית שלוותה את הלידה שלנו לפני שלושה שבועות.
היתרון במתכון הזה הוא, שזה מונע את כל תופעות הלוואי של שלשולים והקאות. נשארת ההשפעה המזרזת של שמן הקיק, אך בלי שלשולים והקאות.
6 כפות שמן קיק עם 4 ביצים. לערבב היטב בבלנדר, ולהכין חביתה. לאכול עם טוסט
אני השתמשתי בזה כדי לזרז לידה של תינוק, שנולד במשקל 4.350 בשבוע 41+1 (פחדתי להמתין והחלטתי לזרז בגלל הערכת המשקל הגבוהה).
לארוחת בוקר, אכלתי את החביתה, עם טוסט וגם גבינת עיזים בשביל הכיף. זה היה טעים אבל לקח הרבה זמן לסיים את הכל... חביתה ענקית.
לאחר כ 4-5 שעות התחילו צירים. מרגע שהצירים התחילו הלידה התקדמה בקצב מטורף, ציר של דקה כל דקה ולסיום שעה של צירים בלי הפסקה בכלל. כואב ואינטנסיבי ביותר. ליהי המיילדת אמרה שזה אופייני ללידה בסיוע שמן קיק. אז זה היה כואב ואינטנסיבי נורא, עד קצה היכולת, אבל גם אפקטיבי מאוד. ותוך שעתיים וחצי מרגע תחילת הצירים - וואם באם - התינוקי החליק החוצה, והביט בנו בשלווה.
לסיכום: מומלץ כשחייבים לזרז.
והנה המתכון לחביתה עם שמן קיק, שקיבלתי מליהי מיילדת הבית שלוותה את הלידה שלנו לפני שלושה שבועות.
היתרון במתכון הזה הוא, שזה [b]מונע את כל תופעות הלוואי של שלשולים והקאות[/b]. נשארת ההשפעה המזרזת של שמן הקיק, אך בלי שלשולים והקאות.
6 כפות שמן קיק עם 4 ביצים. [b]לערבב היטב בבלנדר[/b], ולהכין חביתה. לאכול עם טוסט
אני השתמשתי בזה כדי לזרז לידה של תינוק, שנולד במשקל 4.350 בשבוע 41+1 (פחדתי להמתין והחלטתי לזרז בגלל הערכת המשקל הגבוהה).
לארוחת בוקר, אכלתי את החביתה, עם טוסט וגם גבינת עיזים בשביל הכיף. זה היה טעים אבל לקח הרבה זמן לסיים את הכל... חביתה ענקית.
לאחר כ 4-5 שעות התחילו צירים. מרגע שהצירים התחילו הלידה התקדמה בקצב מטורף, ציר של דקה כל דקה ולסיום שעה של צירים בלי הפסקה בכלל. כואב ואינטנסיבי ביותר. ליהי המיילדת אמרה שזה אופייני ללידה בסיוע שמן קיק. אז זה היה כואב ואינטנסיבי נורא, עד קצה היכולת, אבל גם אפקטיבי מאוד. ותוך שעתיים וחצי מרגע תחילת הצירים - וואם באם - התינוקי החליק החוצה, והביט בנו בשלווה.
לסיכום: מומלץ כשחייבים לזרז.