על ידי מיכל_בר* » 11 פברואר 2009, 22:31
מאחר ואני מצ'פרת את ילד-הבית-ספר שלי לפעמים בסנדביץ' עם נוטלה, ומאחר והוא היה רוצה כמובן שזה יקרה לעיתים הרבה יותר תכופות, ואילו אני מתבאסת מהממרח התעשייתי, עלה לי רעיון, אשר יושם היום לראשונה, ובהצלחה.
אני מכינה לו "ממרח שוקולד".
ממיסה חמאה (בקערית זכוכית שמונחת על פינג'אן עם מים שרתחו), מוסיפה סוכר וממיסה גם אותו, ולבסוף אבקת קקאו.
אפשר לשחק עם הכמויות. נדמה לי ששמתי 25 ג' חמאה, 3 כפיות שמנמנות סוכר, 2 כפיות שמנמנות קקאו. הילד שלי לא ירצה את זה אם זה לא יהיה מתוק. לבני השני, שמסכים לאכול שוקולד מריר, אכין גירסה מתוקה פחות.
בשלב הבא, אנסה לשלב בפנים שקדיה, אגוזים טחונים, להחליף חלק מהסוכר בסילאן, וכדומה.
אגב, גם אני נדלקתי על זה, ליקקתי להנאתי, והחלטתי שחסל סדר קניית השוקולד המריר בבית, ואם ירצה בני הבכור תבוטל גם הנוטלה.
מאחר ואני מצ'פרת את ילד-הבית-ספר שלי לפעמים בסנדביץ' עם נוטלה, ומאחר והוא היה רוצה כמובן שזה יקרה לעיתים הרבה יותר תכופות, ואילו אני מתבאסת מהממרח התעשייתי, עלה לי רעיון, אשר יושם היום לראשונה, ובהצלחה.
אני מכינה לו [b]"ממרח שוקולד"[/b].
ממיסה [b]חמאה[/b] (בקערית זכוכית שמונחת על פינג'אן עם מים שרתחו), מוסיפה [b]סוכר[/b] וממיסה גם אותו, ולבסוף [b]אבקת קקאו[/b].
אפשר לשחק עם הכמויות. נדמה לי ששמתי 25 ג' חמאה, 3 כפיות שמנמנות סוכר, 2 כפיות שמנמנות קקאו. הילד שלי לא ירצה את זה אם זה לא יהיה מתוק. לבני השני, שמסכים לאכול שוקולד מריר, אכין גירסה מתוקה פחות.
בשלב הבא, אנסה לשלב בפנים שקדיה, אגוזים טחונים, להחליף חלק מהסוכר בסילאן, וכדומה.
אגב, גם אני נדלקתי על זה, ליקקתי להנאתי, והחלטתי שחסל סדר קניית השוקולד המריר בבית, ואם ירצה בני הבכור תבוטל גם הנוטלה.