על ידי פלפל_לבן* » 24 מרץ 2016, 10:05
תודה
פלוני אלמונית
מתכון לבורש:
סלק, כרוב לבן, תפו"א, גזר בקליפתו
אנחנו עם ח'ביזה ירקות אורגניים, הם נפלאים בעיניי.
אני יודעת אני יודעת שגזר לא קיים במתכון הקלאסי. האמת שאם יש לי גם דברים יותר אקזוטיים כמו שורש פטרוזיליה, שורש סלרי, כרוב אדום אני מוסיפה אותם. בעלי קורא לזה "בורש ישראלי"! ולגבי קילוף גזר, נגמלתי מההרגל הזה לפני שנים.
מרסקים, מניחים בסיר, מכסים במים. קצת מלח, מבשלים שעה או יותר. יש כאלה שמוסיפים קצת חומץ בסוף הבישול, אני לא מרגישה שזה משנה משהו P-:
טחנתי לתינוק שלי וזה היה להיט. נתתי גם כמה כפיות מהמיץ בלבד ושתה ברצון. אבל אזהרה: אם מתקבל פשפוש או קשקוש צבעוני, לא להילחץ (-;
תודה [po]פלוני אלמונית[/po]
מתכון לבורש:
סלק, כרוב לבן, תפו"א, גזר בקליפתו
אנחנו עם ח'ביזה ירקות אורגניים, הם נפלאים בעיניי.
אני יודעת אני יודעת שגזר לא קיים במתכון הקלאסי. האמת שאם יש לי גם דברים יותר אקזוטיים כמו שורש פטרוזיליה, שורש סלרי, כרוב אדום אני מוסיפה אותם. בעלי קורא לזה "בורש ישראלי"! ולגבי קילוף גזר, נגמלתי מההרגל הזה לפני שנים.
מרסקים, מניחים בסיר, מכסים במים. קצת מלח, מבשלים שעה או יותר. יש כאלה שמוסיפים קצת חומץ בסוף הבישול, אני לא מרגישה שזה משנה משהו P-:
טחנתי לתינוק שלי וזה היה להיט. נתתי גם כמה כפיות מהמיץ בלבד ושתה ברצון. אבל אזהרה: אם מתקבל פשפוש או קשקוש צבעוני, לא להילחץ (-;