על ידי עמנוא_ל* » 21 יוני 2008, 21:55
אז מה באמת עם חצילים בשמש? נשמע לי קלאסי.
הסלניום לא מתפרק בשמש. לעומת זאת, כמה ויטמינים דווקא כן.
אצלנו נוהגים להכין מרינד שנראה בערך כמו מיונז דליל ועשוי מחומץ תפוחים, חרדל שמן זית, מלח ים, פלפל שחור, קצת פלפל לבן, כמון.
טורפים את החומץ, החרדל והשמן למירקם מיונזי, מוסיפים את השאר וטובלים במרינד את חתיכות החצילים חתוכות לגודל כ-1 על 3 ס"מ (חתיכות גסות).
מסננים.
שמים על פלטות בתנור או על נייר אלומיניום מונח על הרשת.
בוזקים מעט מאוד מיורן מיובש באופן שווה על כל החתיכות.
חום מאוד נמוך, 10 עד 20 דקות.
מעדן. בסיס לסלטים בישולים ועוד.
[u]אז מה באמת עם חצילים בשמש? נשמע לי קלאסי.[/u]
הסלניום לא מתפרק בשמש. לעומת זאת, כמה ויטמינים דווקא כן.
אצלנו נוהגים להכין מרינד שנראה בערך כמו מיונז דליל ועשוי מחומץ תפוחים, חרדל שמן זית, מלח ים, פלפל שחור, קצת פלפל לבן, כמון.
טורפים את החומץ, החרדל והשמן למירקם מיונזי, מוסיפים את השאר וטובלים במרינד את חתיכות החצילים חתוכות לגודל כ-1 על 3 ס"מ (חתיכות גסות).
מסננים.
שמים על פלטות בתנור או על נייר אלומיניום מונח על הרשת.
בוזקים מעט מאוד מיורן מיובש באופן שווה על כל החתיכות.
חום מאוד נמוך, 10 עד 20 דקות.
מעדן. בסיס לסלטים בישולים ועוד.