על ידי מירב_ב* » 05 מאי 2009, 23:07
האם אבקת חרובים וטחינה זה מספיק מתוק?
בעיניי זה מאוד מתוק.
יותר מזה, אצלנו אוכלים טחינה משומשום מלא גולמית, והיא בעצמה מאוד מתוקה. מאידך, המתוקים אצלנו בבית טבעיים ולא מעובדים, וכמובן לא צורכים סוכר מזוקק.
האם הילד ימשיך לאכול ממרחים עם סוכר מעובד? או שמטרתך להפחית/להפסיק לצרוך סוכר?
אם הילד ממשיך לאכול גם ממרחים קנויים, אז כדאי להוסיף אגאבה לממרח או תמרים כדי שהממרח הביתי יהיה לו טעים ומספיק מתוק.
להתחרות במתיקות של שוקולוד חרובים קנוי זה לא פשוט כי סף המתיקות שהחך מורגל אליו הוא מאוד גבוה.
מניסיוני, כשמפסיקים עם מתוקים מעובדים, חוש הטעם הולך ומתחדד, ואז גם אפונה טרייה מאוד מתוקה ועל אחת כמה וכמה, ממרח טחינה עם חרובים מתקבל מאוד מתוק.
יש לך גישה למעבד מזון או לממחה חזקים? בעזרתם תוכלי להגיע למרקם חלק.
אגב, ממליצה בחום להכין אבקת חרובים בעצמך. הקנויה מיובשת בחום גבוה והריח שלה לפעמים דוחה.
מקווה שעזרתי @}
[u]האם אבקת חרובים וטחינה זה מספיק מתוק?[/u]
בעיניי זה מאוד מתוק.
יותר מזה, אצלנו אוכלים טחינה משומשום מלא גולמית, והיא בעצמה מאוד מתוקה. מאידך, המתוקים אצלנו בבית טבעיים ולא מעובדים, וכמובן לא צורכים סוכר מזוקק.
האם הילד ימשיך לאכול ממרחים עם סוכר מעובד? או שמטרתך להפחית/להפסיק לצרוך סוכר?
אם הילד ממשיך לאכול גם ממרחים קנויים, אז כדאי להוסיף אגאבה לממרח או תמרים כדי שהממרח הביתי יהיה לו טעים ומספיק מתוק.
להתחרות במתיקות של שוקולוד חרובים קנוי זה לא פשוט כי סף המתיקות שהחך מורגל אליו הוא מאוד גבוה.
מניסיוני, כשמפסיקים עם מתוקים מעובדים, חוש הטעם הולך ומתחדד, ואז גם אפונה טרייה מאוד מתוקה ועל אחת כמה וכמה, ממרח טחינה עם חרובים מתקבל מאוד מתוק.
יש לך גישה למעבד מזון או לממחה חזקים? בעזרתם תוכלי להגיע למרקם חלק.
אגב, ממליצה בחום להכין אבקת חרובים בעצמך. הקנויה מיובשת בחום גבוה והריח שלה לפעמים דוחה.
מקווה שעזרתי @}