שלום לכולם, לא הייתי כאן זמן מה ועכשיו גיליתי את שאלותיכם.
פייגה, זה דחוף!
במיוחד בגלל שלקח לי זמן רב לענות
הנוני בהחלט יכול לעזור ואפילו לעכב ואפילו למנוע סיבוכים.
צרי קשר עם איירין ברגין 077-7658519 054-5609946
היא מייבאת נוני טוב.
תתחילי לקחת כפית בבוקר על קיבה ריקה.
אם הכל בסדר 3 ימים קחי כף.
אם הכל תקין 3 ימים קחי 2 כפות וכך הלאה, לעלות בהדרגה.
הגיעי לפחות ל- 5 כפות עד הלידה.
קני מכשיר (אם עוד לא קנית) שנקרא 'גלוקומטר' ומדדי סוכר כל יום בבוקר לפני הנוני.
אם הכל תקין, הוסיפי בדיקה כשעתיים לאחר ארוחת הצהרים - גם זה אמור להיות תקין.
אם אחד או יותר מהערכים גבוה, זה סימן מובהק להמשיך לעלות במינון הנוני.
המלצות אין לי - מהיכן את?
אם תרצי להיעזר בי - אני נותנת גם ליווי באמצעים וירטואליים כגון: טלפון ואינטרנט.
אבל זה לא לכאן. פני אלי באמצעות דף הבית..
תמי,
ההמתנה עם המזון מיועדת לתת לנוני זמן להגיע למעי.
יש בנוני חומר חשוב שמתפרק רק במעי.
מזון מאריך את ירידת המזון.
זה אותו רעיון כמו עם הפירות - הם עוברים מהר ואכילתם עם חלבונים ושומנים מעכבת אותם בקיבה וגורמת לתסיסתם.
אם את רעבה, את יכולה לשתות מיץ פירות (לא פרי הדר), למצוץ סוכריה וכדומה.
MICCA,
אני מעדיפה לענות בימים הקרובים.
אתה מתאר מצב מורכב ושימוש בחומר שלא מוכר לי.
על פניו, החימום אולי פוגע בחלק מהמרכיבים, וקשה להעריך את הכמות הדרושה.
תן לי לחשוב יותר לעומק ולהתייחס יותר בהרחבה בימים הקרובים.
ולא להתבייש לתת לי תזכורת.
שלום לכולם, לא הייתי כאן זמן מה ועכשיו גיליתי את שאלותיכם.
[b]פייגה, זה דחוף![/b]
במיוחד בגלל שלקח לי זמן רב לענות
הנוני בהחלט יכול לעזור ואפילו לעכב ואפילו למנוע סיבוכים.
צרי קשר עם איירין ברגין 077-7658519 054-5609946
היא מייבאת נוני טוב.
תתחילי לקחת כפית בבוקר על קיבה ריקה.
אם הכל בסדר 3 ימים קחי כף.
אם הכל תקין 3 ימים קחי 2 כפות וכך הלאה, לעלות בהדרגה.
הגיעי לפחות ל- 5 כפות עד הלידה.
קני מכשיר (אם עוד לא קנית) שנקרא 'גלוקומטר' ומדדי סוכר כל יום בבוקר לפני הנוני.
אם הכל תקין, הוסיפי בדיקה כשעתיים לאחר ארוחת הצהרים - גם זה אמור להיות תקין.
אם אחד או יותר מהערכים גבוה, זה סימן מובהק להמשיך לעלות במינון הנוני.
המלצות אין לי - מהיכן את?
אם תרצי להיעזר בי - אני נותנת גם ליווי באמצעים וירטואליים כגון: טלפון ואינטרנט.
אבל זה לא לכאן. פני אלי באמצעות דף הבית..
[b]תמי,[/b]
ההמתנה עם המזון מיועדת לתת לנוני זמן להגיע למעי.
יש בנוני חומר חשוב שמתפרק רק במעי.
מזון מאריך את ירידת המזון.
זה אותו רעיון כמו עם הפירות - הם עוברים מהר ואכילתם עם חלבונים ושומנים מעכבת אותם בקיבה וגורמת לתסיסתם.
אם את רעבה, את יכולה לשתות מיץ פירות (לא פרי הדר), למצוץ סוכריה וכדומה.
[b]MICCA,[/b]
אני מעדיפה לענות בימים הקרובים.
אתה מתאר מצב מורכב ושימוש בחומר שלא מוכר לי.
על פניו, החימום אולי פוגע בחלק מהמרכיבים, וקשה להעריך את הכמות הדרושה.
תן לי לחשוב יותר לעומק ולהתייחס יותר בהרחבה בימים הקרובים.
ולא להתבייש לתת לי תזכורת. :-)