על ידי שיכרון_זהוב* » 18 יוני 2012, 21:41
אף אחד לא יודע באיזה טכניקה משתמשת החברה המהנדסת
יש מספר שיטות שכולם משתמשים בהם. לומדים את זה בתואר ראשון בביולוגיה, ואת יכולה לגשת לספריה ולקרוא ספר על הנדסה גנטית. כחלק מהליך הרגולציה החברות חייבות לפרט איזו שינויים נעשו בדיוק.
לצמחי אורז, למשל,החדירו גן לאנזים כיטינאז, יחד עם פרומוטר שמפעיל אותו ברמה גבוהה כל הזמן....
ומאיפה הם לקחו את הגן? מהאורז. כי כיטינאז זהו אנזים צמחי ("טבעי") שצמחים מפעילים בתגובה להתקפה של פטריות. אם את מודאגת מנוכחות כיטינאז, לצמחים מגידול אורגני, שצריכים להתגונן בעצמם מפני פטריות יש רמה גבוהה יותר שלו.
מה החלבונים הללו עושים בגוף האדם, זו כבר תעלומה גדולה
תעלומה? אני מניח שקשה מאוד לחקור את זה, כיוון שכיטינאז נמצא בכמויות גדולות בבננות, עגבניות, ענבים ועוד מיני פירות למיניהם, וזה יהיה קשה מאוד להמנע מצריכה שלו. אה, וכמובן גוף האדם מייצר כיטינאז בעצמו!
ואף אחד בעולם, לא מדענים ולא רופאים לא בשירות הבריאות ולא בשירות חברות ההנדסה הכימיות, לא בודק את הדברים הללו
אני מניח שאת מדברת מחוסר ידיעה ולא מתוך כוונה לסלף. יש אנשים שאלרגים לכיטינאז צמחי (ולכן לא יכולים לאכול פירות עשירים בכיטינאז כמו אבוקדו/בננה/ ושאר פירות) והנושא נחקר. אם את יכולה לאכול בננה, את בסדר ולפטריות שלך שלום.
תראי, יש המון דברים שאנחנו לא יודעים, אבל יש גם הרבה מאוד שכן. למזלנו, הידע היום זמין לכל אדם עם גישה למחשב. יש וויקיפדיה שהמידע שם סביר ברוב המקרים (אם כי לא מקיף), יש את PUBMED ו GOOGLE SCHOLAR שמאפשר לך גישה ישירה למאמרים (לפני שאת מחליטה מי חוקר מה).
[u]אף אחד לא יודע באיזה טכניקה משתמשת החברה המהנדסת[/u]
יש מספר שיטות שכולם משתמשים בהם. לומדים את זה בתואר ראשון בביולוגיה, ואת יכולה לגשת לספריה ולקרוא ספר על הנדסה גנטית. כחלק מהליך הרגולציה החברות חייבות לפרט איזו שינויים נעשו בדיוק.
[u]לצמחי אורז, למשל,החדירו גן לאנזים כיטינאז, יחד עם פרומוטר שמפעיל אותו ברמה גבוהה כל הזמן....[/u]
ומאיפה הם לקחו את הגן? מהאורז. כי כיטינאז זהו אנזים צמחי ("טבעי") שצמחים מפעילים בתגובה להתקפה של פטריות. אם את מודאגת מנוכחות כיטינאז, לצמחים מגידול אורגני, שצריכים להתגונן בעצמם מפני פטריות יש רמה גבוהה יותר שלו.
[u]מה החלבונים הללו עושים בגוף האדם, זו כבר תעלומה גדולה[/u]
תעלומה? אני מניח שקשה מאוד לחקור את זה, כיוון שכיטינאז נמצא בכמויות גדולות בבננות, עגבניות, ענבים ועוד מיני פירות למיניהם, וזה יהיה קשה מאוד להמנע מצריכה שלו. אה, וכמובן גוף האדם מייצר כיטינאז בעצמו!
[u]ואף אחד בעולם, לא מדענים ולא רופאים לא בשירות הבריאות ולא בשירות חברות ההנדסה הכימיות, לא בודק את הדברים הללו[/u]
אני מניח שאת מדברת מחוסר ידיעה ולא מתוך כוונה לסלף. יש אנשים שאלרגים לכיטינאז צמחי (ולכן לא יכולים לאכול פירות עשירים בכיטינאז כמו אבוקדו/בננה/ ושאר פירות) והנושא נחקר. אם את יכולה לאכול בננה, את בסדר ולפטריות שלך שלום.
תראי, יש המון דברים שאנחנו לא יודעים, אבל יש גם הרבה מאוד שכן. למזלנו, הידע היום זמין לכל אדם עם גישה למחשב. יש וויקיפדיה שהמידע שם סביר ברוב המקרים (אם כי לא מקיף), יש את PUBMED ו GOOGLE SCHOLAR שמאפשר לך גישה ישירה למאמרים (לפני שאת מחליטה מי חוקר מה).