על ידי ש_מים_וארץ* » 31 ינואר 2005, 17:24
פעם השתתפתי בארוחת קדירה באיזה מאהל.
היה סיר מג'דרה גדול וקערת סלט נאה. כל אחד מהסועדים הגיש בתורו את הצלחת למוזג (שישב עם כולם במעגל),
בתום הארוחה כל אחד שטף את הכלי שלו והניח במקום.
הכל התנהל כל-כך מדוייק. תפריט מספיק ובריא, לא הרבה מידי, לא פחות מידי, חברותא נעימה, ארוחה שקטה, מים, מדורה באמצע...
הטבח/המוזג (הבן דוד שלי...) היה מבסוט להגיש את ה'יצירה' שלו לסועדים ולא היה שום עניין והתעסקות עם הכלים.
מבחינתי זו היתה השראה נהדרת לאיך שהדברים צריכים להתנהל באמת.
ארוחות בארועים גדולים ולהרבה סועדים צריכות להתבסס על מזון בסיסי ועם מעט מאוד כלים (ובטח שלא חד פעמיים).
קשה להגיע לזה בתוך תרבות הצריכה שנקלענו אליה, אבל לשאוף זה גם משהו....
<בכלל, אולי הגיע הזמן לצאת לשוק עם איזה 'מסטינג' אזרחי מהפכני לכל מצב/לכל דורש...>
<תרבות המסטינג- שאנשים יידעו שאם הם באים לארוע בלעדיו, הם נשארים רעבים>-
פעם השתתפתי בארוחת קדירה באיזה מאהל.
היה סיר מג'דרה גדול וקערת סלט נאה. כל אחד מהסועדים הגיש בתורו את הצלחת למוזג (שישב עם כולם במעגל),
בתום הארוחה כל אחד שטף את הכלי שלו והניח במקום.
הכל התנהל כל-כך מדוייק. תפריט מספיק ובריא, לא הרבה מידי, לא פחות מידי, חברותא נעימה, ארוחה שקטה, מים, מדורה באמצע...
הטבח/המוזג (הבן דוד שלי...) היה מבסוט להגיש את ה'יצירה' שלו לסועדים ולא היה שום עניין והתעסקות עם הכלים.
מבחינתי זו היתה השראה נהדרת לאיך שהדברים צריכים להתנהל באמת.
ארוחות בארועים גדולים ולהרבה סועדים צריכות להתבסס על מזון בסיסי ועם מעט מאוד כלים (ובטח שלא חד פעמיים).
קשה להגיע לזה בתוך תרבות הצריכה שנקלענו אליה, אבל לשאוף זה גם משהו....
<בכלל, אולי הגיע הזמן לצאת לשוק עם איזה 'מסטינג' אזרחי מהפכני לכל מצב/לכל דורש...>
<תרבות המסטינג- שאנשים יידעו שאם הם באים לארוע בלעדיו, הם נשארים רעבים>-