על ידי ה_עוגיה* » 09 מאי 2007, 23:53
עשינו ניסוי בשסק, הצליח מעולה, חזרנו לעץ לקטוף כמות כדי ליבש וגילינו שהחמסין גמר את העונה.
אז למי שעוד יש לידו שסקים -
שסק מיובש
חוצים את השסק, מסלקים את הגרעינים והעוקץ, מניחים על מגש עם הצד הרטוב למעלה, מכסים ברשת ומשאירים בשמש יום.
יוצתא חמצמץ כזה, מזכיר משמש מיובש.
טעים טעים.
(מדברת על שסקים אמיתיים, קטנים, עם טעם. לא נראה לי שהמפלצתיים נותנים תוצאות כאלה טובות).
עשינו ניסוי בשסק, הצליח מעולה, חזרנו לעץ לקטוף כמות כדי ליבש וגילינו שהחמסין גמר את העונה.
אז למי שעוד יש לידו שסקים -
[b]שסק מיובש[/b]
חוצים את השסק, מסלקים את הגרעינים והעוקץ, מניחים על מגש עם הצד הרטוב למעלה, מכסים ברשת ומשאירים בשמש יום.
יוצתא חמצמץ כזה, מזכיר משמש מיובש.
טעים טעים.
(מדברת על שסקים אמיתיים, קטנים, עם טעם. לא נראה לי שהמפלצתיים נותנים תוצאות כאלה טובות).