על ידי דני_בפולין* » 01 נובמבר 2005, 15:13
אנחנו מגדלי עיזים בפולין. מגדלים אותם לחלב וגבינות, שמשווקים אותם לסביבה. תחונות בריאותיות המיוחדות היו בעבר נושא מחקרים רבים. היום ידוע שחלב עיזים הוא תחליף לאנשים אלרגיים לחלב פרות. כמות שומן בחלב עיזים היא % 3,5- 4,5 . הוא מגדיל חיסון של הגוף, לכן מומלץ ע"י הרופאים בכל ריפוי מחלות קשות , אפילו לחולי סרטן. גידול לא תעשיתי, אקולוגי, ללא טוספת חומרים משמרים, ותנאי גידול נכונים, גורמים לשמירת הטעם האוריגינלי המעולה של החלב, שנשמר ארי כך לקוטגים וגבינות. אני לא מכיר את התנאים הווטרינריים בארץ, איך צריכים ליבדוק שעיזים, שמהם אנו שותים את החלב, עוברות בדיקות תקופתיות לגילוי שחפת וברוצלוזה. בפולין דרישות בדיקות מאוד מחמירות בהתאם לדרישות איחוד האירופי. ממליץ בחום!!
אנחנו מגדלי עיזים בפולין. מגדלים אותם לחלב וגבינות, שמשווקים אותם לסביבה. תחונות בריאותיות המיוחדות היו בעבר נושא מחקרים רבים. היום ידוע שחלב עיזים הוא תחליף לאנשים אלרגיים לחלב פרות. כמות שומן בחלב עיזים היא % 3,5- 4,5 . הוא מגדיל חיסון של הגוף, לכן מומלץ ע"י הרופאים בכל ריפוי מחלות קשות , אפילו לחולי סרטן. גידול לא תעשיתי, אקולוגי, ללא טוספת חומרים משמרים, ותנאי גידול נכונים, גורמים לשמירת הטעם האוריגינלי המעולה של החלב, שנשמר ארי כך לקוטגים וגבינות. אני לא מכיר את התנאים הווטרינריים בארץ, איך צריכים ליבדוק שעיזים, שמהם אנו שותים את החלב, עוברות בדיקות תקופתיות לגילוי שחפת וברוצלוזה. בפולין דרישות בדיקות מאוד מחמירות בהתאם לדרישות איחוד האירופי. ממליץ בחום!!