על ידי חני_תה* » 12 ינואר 2008, 22:56
משתמשים בתירס בעיקר לייצור עמילן, דקסטרוזה וסירופ תירס אבל גם לייצור חומר ממיס, חלבון וסיבים.
משתמשים בתעשיה לייצור דבקים, צבעים, פלסטיק, חומרי ניקוי, צבעי שמן, בדים.
במזון: מזון תינוקות, שימורי ירקות, אבקת סוכר, חרדל, מרקים, מאפים, גומי לעיסה, אוכל לחיות מחמד, בירה, קמח, רטבים, שוקולד, חומצה ציטרית, מיצי פירות, ריבות, חומץ, יין, גלידה, שמרים, ליקר, ברנדי, צבע קרמל, חלב מעובה, סירופ מייפל, דגני בוקר, מרשמלו, אבקת ביצים, מיונז, חטיפים. ולתעשיית תרופות כגון אספירין ותעשיית קוסמטיקה (קרמים, איפור, מסכות פנים).
משתמשים בתירס בעיקר לייצור עמילן, דקסטרוזה וסירופ תירס אבל גם לייצור חומר ממיס, חלבון וסיבים.
משתמשים בתעשיה לייצור דבקים, צבעים, פלסטיק, חומרי ניקוי, צבעי שמן, בדים.
במזון: מזון תינוקות, שימורי ירקות, אבקת סוכר, חרדל, מרקים, מאפים, גומי לעיסה, אוכל לחיות מחמד, בירה, קמח, רטבים, שוקולד, חומצה ציטרית, מיצי פירות, ריבות, חומץ, יין, גלידה, שמרים, ליקר, ברנדי, צבע קרמל, חלב מעובה, סירופ מייפל, דגני בוקר, מרשמלו, אבקת ביצים, מיונז, חטיפים. ולתעשיית תרופות כגון אספירין ותעשיית קוסמטיקה (קרמים, איפור, מסכות פנים).