_במשך חודשיים לא אכלתי שוקולד אבל הקרייבינג נשאר
רק כשהפסקתי גם עם קמח נגמלתי באמת והייתי מסוגלת להיות בחדר אחד עם שוקולד בלי לחשוב עליו כל הזמן_
נכון!!
אצלי זה היה קמח לבן. החלפתי לקמח מלא ואורז מלא - נפתרה הבעיה.
שורה תחתונה - דברים שונים משמשים כטריגר אצל אנשים שונים. שווה לשקול ולנסות ולראות מה גורם לך להיות לא-מסופקת ולרצות שוקולד, ואז להעיף אותו.
במקביל מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב לגלות מה
משביע ומרווה אותך, במובן העמוק והמזין של המילה, ולהקפיד לאכול מזה כאוות נפשך.
בשמת א כתבה פעם: לא להגיע למצב רעב, עד שנגמלים. לאכול משהו טעים ומזין עם איתות הרעב הראשון.
ולכן...
יש למישהי המלצה איך לרדת 5 קילו ...
ההמלצה שלי היא לא לרדת, כרגע.
חמישה קילו זה לא המון. אפשר לחיות שנים עם עודף משקל כזה (כל עוד הוא נשמר ולא גדל) בלי הרבה מדי בעיות. לדעתי,
ההיגמלות משוקולד היא מטרה הרבה יותר דחופה וחשובה.
עדיף להתרכז בזה, לשפר את התזונה שלך לכיוון של טעים, טרי, מלא, עשיר ומזין, לפתח חוש טעם נבון ודחייה פיזית (טעם וריח) למאכלים מתועשים ושוקולדים תעשייתיים מלאי דרעק, ללמוד לזרוח לפח בלי היסוסים כל מיני סוגים של זבל שמעמיד פנים שהוא אוכל, לגלות מהם הצרכים האמיתיים שלך (אלה ששוקןךד הוא תחליך עלוב להם) ואיך למלא אותם...
אחר כך - נדבר על ירידה במשקל. אם עוד יהיה צורך